Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 21 Грудень 2006.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

з 14.00 до 16.00 ніц нема,тільки на 16.00 аква.
    17.00 -степ. 18.00 -пілатес. 19.00 -степ. 20.00- пілатес.
    Я не випадково знаю,що там буде :) записалася сьогодні туди з коліжанкою.:dance: поки що походимо на степ.

2. Nana11

Nana11 аспіранточка

Записалася і я на шейпінг...Сихів район для мене новий, довго вивчала всі спортзали, в кінці вибирала між аква в Дельфіні і шейпінгом, про який тут писали вже -Сихівчанка, з Пітерською програмою...зі своїми цистітами в басейн я не ризикнула, тому пішла на шейпінг....Зал великий, просторий,:girl_tender: але при цьому не холодний, тренер надзвичайно приємна...правда немає душу, але як на 140 грн в місяць то навіть дуже достойно..:girl_yes:
    я задоволена:girl_spruce_up:

3. Vittoriya

як то нема душу?:shok: А де митися після заняття? чи отако розпареною в одяг?:khomyak:

4. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

А я ходжу також на Сихові ,з прекрасними умовами+є душ:) і за 125 грн.:) Мо перекочуєте до нас?
    Те, що душ повинен бути - це 100%, з цим не сперечаюсь. Це питання швидше звички і поглядів на гігієну:) Але от на рахунок розпареності....Шейпінг власне ,не фітнес і не аеробіка, де пооотієєєш дуууже. Тут зовсім інше.... Підвищеного потовиділення ,як такого,по суті немає.Тому, якщо близенько від дому живеш - можна і без душу. Я там в душ не ходжу, для мене то не є дуже зручно+не люблю загальні душові.

5. Vittoriya

не знаю,я в Євроспорті ходила на боді-шейп до тренера Івана,то він нас таааак напрягував,що там десяті поти текли...

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

моя мєчта.............:)

6. Darcy

Darcy Well-Known Member

Ви щось наплутали, є там душ! Навіть 2, у кожній роздягалці по одному. Ви мабуть не додивились. А до якого тренера Ви пішли? Бо я там теж займаюсь.

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

А де Ви займаєтеся..може і перекочую:girl_yes2:

так я близенько живу, тому так і вибирала...і я шейпінгом вже займалася, довго, то там дійсно так шоб дуже потієш, то такого нема..коли на степ ходила на Спартак, то ми дійсно виходили мокрі наскрізь...:girl_nea:

Можливо, але я адміністратора просила мені все показати, то вона мені душа не показала і ніхто з дівчат не мився...то я й зробила такий висновок...
    Я записалася до Ірени, така приємна..:girl_tender:а Ви до кого ходите?

8. Darcy

Darcy Well-Known Member

Ну не знаю, там адміністраторів кілька, не знаю, чому Вам не показали.
    А я ходжу на шейпінг і на аеробіку 2 заняття в день, в середу і суботу. Ходжу до Каті. Не поміняю її на жодного іншого тренера! Вона мені серед усіх найбільше подобається.

9. Yeremiya

Yeremiya Well-Known Member

На Бандери відкрився Ківі-фітнес. Чи вже хтось там побував

10. Smerfetka

Smerfetka Well-Known Member

Наразі лише дивилась їхню сторінку:

Останнє редагування модератором: 19 Вересень 2010
  11. Delfy

Delfy Well-Known Member

в дописах про танці-шманці є інфо:girl_claping:

12. Martsypanchyk

Martsypanchyk New Member

порадьте, будь ласка, куди в центрі на аеробіку записатися можна?

13. Jersey

Jersey Active Member

Є Леофіт на Винниченка 30, але там коли я ходила (червень місяць) не було світла, займались під музику з ноута, який не завжди "стягував" до кінця заняття.
    Може зараз вже щось змінилось. Якщо треба маю їхній телефон )))

14. Orman

Orman Модератор-бомба

а ще дуже помагає тему почитати

15. Kecan

Kecan New Member

Дуже слушне зауваження. Про центр написано дуже багато

16. bubamara

bubamara Member

в Леофіті вже є світло

17. Golgy

Golgy Member

а як ціни в Леофіті? подорожчали десь тепер? закрема йога цікавить. пару місяців тому було 350 грн. може хтось знає чи змінилось?

18. Swietlik

Swietlik New Member

Ходила на аеробіку місяць назад в клуб Фітнес Форевер, він знаходиться на Зеленій,59 (близько до центру), в спорткомплексі Динамо, вони ще ведуть заняття на Балатоні.
    Подобалося дуже, викладає аеробіку маленька дівчинка Юля, яка мало того, що слідкувала уважно за усіма, так ще й від початку до кінця відпрацьовувала з нами програму(бо часто буває, що вставлять касету і займайтесь як хочете), міняла програму майже щомісяця, щоб м"язи не звикали, почувалася супер, зменшилися болі в спині від сидячої роботи, результати фігурки теж тішили :girl_claping:
    Зараз не ходжу бо часу бракує, але сподіваюся на майбутнє все ж таки тим часом обзавестися :girl_in_dreams:

19. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття

то знає лише гугл і модератор

20. Skrynya

Skrynya Member

При церкві на Городоцькій (COLOR="модераторський"]Центр "Родина"[/COLOR]) у вівторок і четвер на 18.00 (має бути ще і на 19.00) є ШЕЙПІНГ! + тринажери! Ціна 70 грн. місяць!!! (душу немає!) :girl_tender:конт.тел. 2401802

Останнє редагування модератором: 1 Жовтень 2010