Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! з 14.00 до 16.00 ніц нема,тільки на 16.00 аква. 17.00 -степ. 18.00 -пілатес. 19.00 -степ. 20.00- пілатес. Я не випадково знаю,що там буде записалася сьогодні туди з коліжанкою.:dance: поки що походимо на степ.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Записалася і я на шейпінг...Сихів район для мене новий, довго вивчала всі спортзали, в кінці вибирала між аква в Дельфіні і шейпінгом, про який тут писали вже -Сихівчанка, з Пітерською програмою...зі своїми цистітами в басейн я не ризикнула, тому пішла на шейпінг....Зал великий, просторий, але при цьому не холодний, тренер надзвичайно приємна...правда немає душу, але як на 140 грн в місяць то навіть дуже достойно.. я задоволена
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! як то нема душу?:shok: А де митися після заняття? чи отако розпареною в одяг?:khomyak:
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! А я ходжу також на Сихові ,з прекрасними умовами+є душ і за 125 грн. Мо перекочуєте до нас? Те, що душ повинен бути - це 100%, з цим не сперечаюсь. Це питання швидше звички і поглядів на гігієну Але от на рахунок розпареності....Шейпінг власне ,не фітнес і не аеробіка, де пооотієєєш дуууже. Тут зовсім інше.... Підвищеного потовиділення ,як такого,по суті немає.Тому, якщо близенько від дому живеш - можна і без душу. Я там в душ не ходжу, для мене то не є дуже зручно+не люблю загальні душові.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! не знаю,я в Євроспорті ходила на боді-шейп до тренера Івана,то він нас таааак напрягував,що там десяті поти текли... ---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ---------- моя мєчта.............
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Ви щось наплутали, є там душ! Навіть 2, у кожній роздягалці по одному. Ви мабуть не додивились. А до якого тренера Ви пішли? Бо я там теж займаюсь.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! А де Ви займаєтеся..може і перекочую так я близенько живу, тому так і вибирала...і я шейпінгом вже займалася, довго, то там дійсно так шоб дуже потієш, то такого нема..коли на степ ходила на Спартак, то ми дійсно виходили мокрі наскрізь... Можливо, але я адміністратора просила мені все показати, то вона мені душа не показала і ніхто з дівчат не мився...то я й зробила такий висновок... Я записалася до Ірени, така приємна..а Ви до кого ходите?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Ну не знаю, там адміністраторів кілька, не знаю, чому Вам не показали. А я ходжу на шейпінг і на аеробіку 2 заняття в день, в середу і суботу. Ходжу до Каті. Не поміняю її на жодного іншого тренера! Вона мені серед усіх найбільше подобається.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Наразі лише дивилась їхню сторінку: рано ще Смерфетці лінки ставити
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! порадьте, будь ласка, куди в центрі на аеробіку записатися можна?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Є Леофіт на Винниченка 30, але там коли я ходила (червень місяць) не було світла, займались під музику з ноута, який не завжди "стягував" до кінця заняття. Може зараз вже щось змінилось. Якщо треба маю їхній телефон )))
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а як ціни в Леофіті? подорожчали десь тепер? закрема йога цікавить. пару місяців тому було 350 грн. може хтось знає чи змінилось?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Ходила на аеробіку місяць назад в клуб Фітнес Форевер, він знаходиться на Зеленій,59 (близько до центру), в спорткомплексі Динамо, вони ще ведуть заняття на Балатоні. Подобалося дуже, викладає аеробіку маленька дівчинка Юля, яка мало того, що слідкувала уважно за усіма, так ще й від початку до кінця відпрацьовувала з нами програму(бо часто буває, що вставлять касету і займайтесь як хочете), міняла програму майже щомісяця, щоб м"язи не звикали, почувалася супер, зменшилися болі в спині від сидячої роботи, результати фігурки теж тішили Зараз не ходжу бо часу бракує, але сподіваюся на майбутнє все ж таки тим часом обзавестися
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! При церкві на Городоцькій (COLOR="модераторський"]Центр "Родина"[/COLOR]) у вівторок і четвер на 18.00 (має бути ще і на 19.00) є ШЕЙПІНГ! + тринажери! Ціна 70 грн. місяць!!! (душу немає!) конт.тел. 2401802