Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Красота !!! Велике дякую.... Біжу на сайт. Цікаво чи є в них аква?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! непогано, а де саме той фітнес сіті є? там де арсен? хтось був там? ціни привабливі, ще й акція діє до першого вересня.може піти...
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! :agree::agree:Вже всі золоті та срібні картки продані.....А відкриття 01/10/2010
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! ага,то його ще не відкрили? чи ви вже були там? цікаво почути відгуки. ціна поки що така як булап колись в Євроспорті-1350гр за півроку.тільки там не пише ,чи всі дні,чи ні.В Євроспорті було без неділі. ---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ---------- а як це може бути? вони взагалі вже не приймають? я б і по повній ціні взяла на півроку, все ж краще,ніж в Євроспорті-3900 гр... ---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ---------- хм...не все так просто. Подзвонила.То вже була ціна по акції-1350 гр. і тих карток по акції вже дійсно нема.А в два рази дорожче мені не треба, вже краще в провірений Євроспорт в такому разі.........
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! В євроспорті є аква? Цікаво... Я хожу в Формулу краси на Левцького , а там 2 тижні ремонт . Думала схожу попробую :wacko1::wacko1:в фітнес сіті, а там повний капець!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! акви нема якраз, я говорила просто про спортивний клуб як такий,а не конкретно про якісь види фітнесую
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! розвідка (тренерська) доклала, що в фітне-сіті дуже кльовий тренажерний зал. Далі буде ...
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Записалась я в "мандарин",враження супер,тренери теж :пильнують, підказують.А найкльовіше те що немає людей бо в мене денний абонементРоздягалка, душ (на 4 кабінки)-чисті класні.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! клас! я теж туди хочу. а вних ціна денного/вечірнього абонементу однакові? і вдень теж можна ходити на різні види занять крім тренажерів? по-моєму, це дуже зручно і так швидко не надоїсть (маю на увазі лише тренажери).
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Ні з 12-17-250грн.після 17 -350грн.але там є знижки різні.ходити можна на все що є в той час.просто мені в обідню перерву підходять лише тренажери і стріп пластика.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Була в Мандарині. Враження лише позитивні (я, правда, там ще не займалась). Зручний графік, а особливо те, що дійсно окрім залу там є різні аеробні групові заняття і у вартість абонементу там входить все. Є навіть зал боксу і наст.тенісу. Тренери (дівчата) - переважно з Спартака
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! мені здається, власники фітнес-центру в інтерсіті якісь несерйозні, як мінімум. Я вже давно розпитувала про спортзал. Спочатку обіцяли відкрити до вересня 2009 року, потім до нового року (9 міс тому), потім почали продавати абонементи, ніби-то з вересня 2010, а тепер кажуть, що відкриються в жовтні. Хотіла придбати абонемент, але, про всяк випадок, почекаю, хай вже нарешті відкриються. бо за кота в мішку платити якось не хочеться. Я б цей допис додала до теми "Чорний список"
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! На Сихові відкрився прикольний спорткомплекс реклама! Ціна-якість - прсто супер! Я ходжу на фітнес-мікс, це мікс шейпінга, каланетики, танців... Заняття різноманітні і не нудні, і тренер прикольна - реклама ! Ще у них є східні танці, здається є і брейк-денс! Великий тренажерний зал, говорять, що скоро буде сауна! Вже не можу дочекатися, дуже хочеться в новеньку сауну, масочки різні поробити, чайок попити, потриндіти з девчонками своїми!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Оль,я працюю на тій території,тому все таки вхід з Упа,на кульпарківську в них наразі лише вікна виходять і вивіска з того боку висить
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! дівки, хто знає, що завтра після обіду в "Формулі краси" на Левицького?