Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Я так підозрюю, що то можливо той "Фіт Кьорвз"? Якщо так, то тут вже багато про нього говорилось))
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! А які ціни у Формулі краси на Левицького? іяк там взагалі,добре? Певно з Євроспортом я наразі попрощаюся, на басейн ходити не можу, цистит миттєво дає про себе знати, а так просто платити купу грошей бажання не маю.Задумалася куди можна піти на фітнес.В Брюховичах ясно що нічого нема, чула про ту Формулу краси.Ще є щось таке альтернативне в центрі?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! про ціни не знаю, в Формулі краси є одне досить велике для мене АЛЕ - маленький зал, і вічна черга в душ. скоро фітнес-сіті відкривають на Чорновола - сходжу на розвідку. в центрі ще є Софія - там є два АЛЕ - ціна і невідповідність написаного в розкладі реальності. Написано "степ" а проводять щось друге "бо так захотіли клієнти", а те що інший клієнт націлено йшов на степ якось не враховується. Цеперший раз я таке бачила в фітнес-клубі. ще є 63 школа - всьо кльово АЛЕ крихітний не дуже пристосований (два гачки) душ є ще на Дорошенка - зал великий, роздягалка за ширмою, душу їхнього не бачила Згадаю ще когось - допишу
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! ОООО!Чортенятко,я там колись займалась.завтра хочу йти спитати щоє і по чому..бо мені звичайно найблище Мандарин,але там кусючі ціни.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дуже будем вдячні за новини і розповідь. Бо все ж таки по дорозі додому.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Чи чув хтось про відкриття фітнес-залу в р-ні вул. Любінська, Патона? Або можливо там вже якісь існують? Будь-ласка, підкажіть!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! З вчорашнього дня на другому поверсі "Арсену"на Патона відкрився фітнес-зал,там тренування є протягом дня майже щогодини,за розкладом тре дзвонити,бо не пам"ятаю,дууууже хороші тренери,єдине,шо поки ше не працює душ,але скоро вже буде).Телефон до них 0973255525
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! в доповнення до повідомлення Orman ціни в Формулі краси (ФК): абонемент на 1 раз в тиждень ранковий - 60 грн. вечірній (з 14-00) - не впевнена, але здається 70 грн. Кількість разів на тиждень можна обирати довільно. Крім того у них окрема ціна на абонемент на акву, трішки дорожче, ніж на заняття в залі. щодо фітнес-сіті - дивилася на ціни у них на сайті, на мою думку - задорого, але можливо у них буде щось таке, чого немає у інших... той що на Дорошенка - ціни приблизно як у ФК, але: попри великий зал там - брудно: на підлозі повно піску і волосся, прибирають, очевидно, рідко, здуті м'ячі, тому заняття на них - профанація, ніби сидиш/лежиш не на м'ячі, а у м'якому кріслі, душ один на весь зал, але ним чомусь рідко користуються. Програму занять (це стосується пілатесу) не міняли протягом року. Так було рік тому, можливо зараз інакше. Ну і так - роздягалка в кутику за ширмою :wacko1:
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Бачила на Сихові десь район вул. Скрипника - Лісна А де він знаходиться і де про нього розповідалось?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Була Заняття є з:йоги,боді лайн(прес,сідниці),пілатес,аеробіка-танці східні,дайджест,шейпінг,хіп-хоп,степ,степ-аероб,аеробіка,стрип-пластика,тай-бо,арабскі танці. Дні:понеділок і четвер,вівторок і пятниця.В середу і суботу тільки степ(9ранку і 19веч),йога(10ранку)стрип-пл,аероб,арабські танці. Ціна:до 17 години-150грн/міс.після17-170грн/міс.Але то до першого вересня,а потім сказали мінятимуться ціни. Тренажерка:тричі на тиждень(пон,сер,ятниця або вівт,четвер,субот)з 9-21 в любий час-170грн.якщо двічі на тиждень то 150грн.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! То на Драгана, практично біля мене, а ще раніше бачила десь посередині вул. Червоної Калини (десь між кінотеатром ім. Довженка і поліклінікою), але не впевнена, чи він там ще є...
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а хтось знає, які і на що там ціни? я читала у гілці, що 350 грн. - це тільки за тренажери?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Ні, 350 грн. - це вечірній абонемент, який дозволяє ходити і у тренажерний зал, і на заняття (аеробіка, степ-аеробіка, стрейчінг, східні танці) згідно розкладу у зручний для вас час з 17.00 до 21.00
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! algo на Патона в Арсені ціна для перших 100 абонентів 200 грн., а далі невідомо, але там є ще одне але-займаєтесь як в акваріумі, все на виду у перехожих, які завітали на 2 поверх
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчата, можливо когось зацікавить. Була сьогодні в Формулі краси на Левицького. Абонемент на аквааеробіку 210 грн/місяць. Запис триває на вересень місяць, ще є місця. Але з 23 серпня по 6 вересня вони закриваються на ремонт.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! дівчатка,а хтось може ходить на фітнес на Південний? де саме це все знаходиться і скільки коштує?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчатка , хто може скинути інтернет сторінку фітнес сіті , що на Чорновола?