Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 21 Грудень 2006.

1. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

привіт. Шейпінг-Зал навпроти ринку Шувар через дорогу в приміщенні ЖКБ. Хороший інструктор Катя - не пожалкуєте. А ще там є заняття з танцю живота. А фітнес-клуб хороший та недорогий Ріо по вул. Сихівській біля готелю Іскра: заняття в будь-який час, э басейн, сауна, масаж

2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ходжу зараз в цей зал...сказати звичайно, що умови там супер не можу...роздягалка одразу при вході, мало місця.....але....але я на все це закриваю очі через чудового тренера по аеробіці Юлю...я займалася в багатьох залах і з багатьма тренерами, але саме ця дівчинка просто супер...весь час нові програми.....навантаження велике...але і дає відповідні результати..
    крім аеробіки..там чудові тренера по йозі, степ-аеробіці, пілатесу, беллі дансу, данс шоу та стриппластиці...о...і шейпінг забула...

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

можу ще свій відгук дати-басейн суперрр.Трохи глибокий,бо мінімальна глибина 1.60,але мені якраз підходить. Водичка чистенька,не має сильного запаху хлору, вони там його якось по-іншому очищають! Я теж хожу в Євроспорт,але я маю карту на вхід до обіду. Мені там дуже подобається, комфортно, все під рукою-басейн,зал,фітнес-заняття,сауна.

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

ага, класна! Чисто,гарно,видно , що стараються, щоб було людям комфортно.

4. mayscream

mayscream Well-Known Member

Я вже теж встигла оцінити Євроспорт)Відвідую другий тиждень і дуже шкодую, що раніше туди не пішла. Приємні інструктори,які не лінуютьс пояснювати( після маленького залу загубилась в розмаїтті іх тренажерів), суперовий басейн, купа напрямків і саааауна!:girl_cool:

5. Helga.k

Helga.k Well-Known Member

Зал на Балатоні (Топольна) Форевер.
    Я зараз туди ходжу на йогу.
    В принципі мені подобаєтья, але прийшла весна і людей бажючих займатися спортом побільшало, зал там не великий, а от людей хмара, і нові все приходять і приходять, скоро будемо стояти один на одному :-(, Це єдиний негатив.
    Дуже сподіваюсь, що зроблять додаткові заняття, щоб групи на були переповнені.

6. Diana

Diana мрійниця

ходила на Франка в будинку краси, тренер Таня найкраща, особливий підхід, допомагає на хворі місця, багато уваги прибіляє підтримці спини. Багато ходять з болями в спині, остеохондрозі, правда зараз нема як ходити з малою

7. Darcy

Darcy Well-Known Member

Якраз сьогодні йду туди, бо трохи треба руху. А Катю знаю вже давно, тому йду лише до неї, я в неї 4 роки займалась, будучи ще 14-річним підлітком. Просто супер-пупер тренер!
    А Ви там займаєтесь?

8. strilo4ka

strilo4ka New Member

а ми з подругою ходимо на аквааеробіку в "формулу краси", на стрийській біля перехрестя з науковою, це окремий великий заклад, відкрився десь перед новим роком.
    абонемент на два рази в тиждень - 180грн. подобається дуже, бо можна прийти раніше на півгодини і поплавати (або після заняття) без всяких доплат:girl_in_love:

9. sirudenka

sirudenka Member

я з 8 березня хожу у аквапарк - мені подобається,була на каланетеці та пілатесі, також після занять можна поплавати

10. Amira

Amira New Member

Сьгодні зрнаку їхала через центр і побачила рекламу на електронному щиті нового фітнес центру Кульпарківська, 59 - танці, аеробіка, фітнес, бокс, йога...
    Хтось був там чи чув про нього інформацію?

11. allusya

allusya Well-Known Member

І я туди хожу, але на пілатес (якщо так можна навати) :) Мені також там подобається:girl_curtsey: Хожу тричі на тиждень за 170 грн.

12. Mastter

Mastter Member

Шукаю зал у центрі, поки є такі варіанти:

Євроспорт:
    золота картка - 7:00-23:00 весь тиждень, ціна 670 + 50грн одноразово за оформлення
    релакс картка-10:00-14:00 будні, 15:00-22:00 субота, без неділі, ціна 425 + 50грн одноразово за оформлення

Айседора
    Абонемент
    9:00-14:00 150грн
    9:00-18:00 180грн
    9:00-21:30 220грн

Дім Краси
    Абонемент
    9:00-20:00 150 грн

Який зал ще ви можете запропонувати в центрі?

13. Orman

Orman Модератор-бомба

можемо запропонувати почитати тему

14. Левицька

Левицька New Member

15. mayscream

mayscream Well-Known Member

Якщо маєте на меті досягнути певних результатів,а в фітнесі новачок - радила б Айседору саме через хороших інструкторів.Як вже знаєте що і до чого,то Євроспорт поза конкуренцією. А в Будинку краси між іншим немає душових.

16. Олюнчик

Олюнчик New Member

Дівчата, хочу записатись у Євроспорт. Хто ходить, може підкажете які там види занять є Наперед вдячна.:girl_curtsey:

17. Vittoriya

А ви яку картку брати будете? Якщо релакс-до обіду,то там такий вибір-Прес-спина Belly Dance Степ і Степ-Старт,Ідеальна талія,Хатха йога,Dance Class,Body Shape,Fit box,Йога 23, Прес-сідниці,Латина-степ,Каланетика,Super Strong,Тай-бо,Пілатес,Тангоманія,Йога 23 старт. А якщо золоту то впринципі то саме, тільки щепісляобіду і там лише Skipping, Аеробіка-латина. ЗДається все.
    А якщо коротче:girl_haha:, то є все необхідне, лише деталь, що розклад занять часто змінюється і там нема так, як десь в Формулі красі, що щогодини може бути то саме заняття.Найкраще, піти в Євроспорт, вони дадуть листочок з розкладом.

---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

Як запишетеся, кажіть, може десь там здибаємся?:girl_wink:

Останнє редагування: 17 Березень 2010
  18. Олюнчик

Олюнчик New Member

Дуже дякую за таку вичерпну відповідь!!! Я планую записатись на ту що цілий день.
    Дзвонила туди, то мені сказали що тільки фітнес, басейн і сауна туди входить:girl_cray: Я ще перепитала, вона мені ще раз то "гавкнула" і поклала трубку. Думаю завтра підїду, запишусь. То вже мабуть на квітень буде. А Ви коли ходите? Задоволені тим закладом?

19. Vittoriya

ще тренажерний зал.великий досить.

Я маю картку релакс,мені цілком її вистачає. Задоволена цілком, басейн дуже чистий, впринципі пильнують.Заняття добрі,тренери хороші. Сауна класна!:girl_cool:

20. Azalia

Azalia New Member

А я ходжу на шейпінг вже два роки на Сихові в 93 школу. Також їхні зали є ще в районі Топольної, Любінської. Зал обладнаний по сучасному, умови хороші. Ціна - 100 грн. в місяць. Є душ, масаж, послуги косметолога та манікюр.