Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Кілька раз натикалась в р-н вул. Любінської на оголошення про клуб "Тапок" - там ніби пілатес, йога , стріпденс і т.п. Може хтось відвідує там заняття, хотілось почути враження і місцезнаходження...
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Якщо я не помиляюсь, то "ТапОК" знаходиться в кінці Героїв УПА, над нічним клубом "Неон". Я ходила туди на аеробіку до Наталі. Дає хороше навантаження, заняття триває 1 год 15 хв. Доволі дешево, цим літом було 120 грн.\міс., і це три рази на тиждень. Серед недоліків: невелике приміщення, відсутність душу... Знаю, що є там і лікувальна гімнастика, і стріп-денс. Також можна домовитись про індивідуальні заняття на пілоні. Десь в мене навіть телефон до них є, якщо потрібно напишу))
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчата, підкажіть хто ходив на аеробіку на Театральній 6. Які там ціни???
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Підкажіть, будь ласка, де можна піти в басейн і поплавати. І скілки це буде коштувати???? І ще одне питання: На стрийській є Формула краси, але чи вона відкрилась, чи ні? може хтось знає))))
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! аквапарк, клуб Софія, Євроспорт - мають сайти і телефони пошукайте в темі, дівчата вже писали, телефон також є в неті
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! НЕ знаю хто як - а Свєта викладається на повну, мало того, що все з Вами робить і щоразу різну програму, так ще й встигає за всіма подивитись, попідкрикувати (мало не поспівати), поплескати в долоні. Тож - не згідна. Ходила минулого (2009) року. Степ не раджу тим, хто має натяки на проблеми з венами або взагалі багато часу й без того проводить на ногах.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Та вже кілька місяців як працює!!! Та і в цій темі вже не раз і ціни, і розклад, і телефони згадувались)))
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчата, а чи чули ви щось про фітнес-клуб на Федьковича СК "Локомотив" (коло Привокзального ринку)?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! абонемент на що? що туди входить? ---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ---------- І як там тренери в Формулі краси? Чи хтось ходив на аеробіку? який там аеробний зал? Я коли приходила цікавитися в листопаді, то подивилася тільки тренажерний зал, бо мене тоді це цікавило, він там дуже маленький і спільний ---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ---------- P.S. я про той що на стрийській.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! заходила я в "Формулу Краси" що на Стрийській. З таким азартом туди йшла, бо під самим носом, біля роботи, було б дуже зручно. Але не дуже мені там сподобалося, дівчина адміністратор не дуже приємна, зал мені не показали, просто короткими фразами, не дуже охоче відповідала на мої запитання. Краще буду кудись доїжджати, але щоб приємні люди були.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! А хто ще які місця знає в районі автовокзалу, крім "Формули краси"? ---------- Додано в 08:27 ---------- Попередній допис був написаний в 08:22 ---------- Я в формулу краси дзвонила, але в них ще денних груп нема, лише на 6 та 7 вечора (я хочу щось на кшталт танцювальної аєробіки чи степу). Адміністратор по телефону мені все досить докладно пояснила, намагалася "завлєкти" всякими способами - тобто нормальна попалась. Записали мене поки до бажаючих на 16.00 чи 17.00 - але коли то буде... Абонемент на 8 занять (2 рази на тиждень) 150 грн.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! дададада...... я поки сама не наполягла , що хочу подивитись зал, вони задницю не підняли ---------- Додано в 08:50 ---------- Попередній допис був написаний в 08:37 ---------- Є ще аквапарк але там ціни вже аж занадто круті ---------- Додано в 08:52 ---------- Попередній допис був написаний в 08:50 ---------- я ходила ще в Атлантік, на володимира великого, 16. Ціни дешеві, але зал дуже маленький
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! хм..може там різні адміністратори, бо коли я була, то мені все показали , розказали, коротше мені сподобалось. Зал там маленький, але нічого, мені сподобалось, що там чисто , все новеньке, тренер приємний. заняття в тренажерному залі 12 разів на місяць з 17:00 до 22:00
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! підкажіть, пліз, чи є фітнет або тренажерний зал у Шевченківському р-ні (Клепарівська, Золота, ц.Анни, р-н Краківського ринку)? бо вже стає дууже потрібно позайматися, а далеко їздити не зможу((
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Була вчора на шейпінгу у Формулі краси (тій, що на Стрийській). Проводила тренер - Надя. Саме це заняття мало спрямування анти-целюлітне. Але нас було 3 (всі без явного целюліту)...я з подругою прийшла на разове, спробувати! А ще одна дівчинка - записалась на стрип-пластику,а сюди прийшла бо пропустила 1 заняття. І тому тренер спитала чи ми займалися перед тим, що хочемо покращити і як саме хочемо щоб заняття виглядало. І вийшло у нас так: частина заняття аеробіка,а частина шейпінг. Всі були задоволені, а тренерша сказала що сама любить такі заняття і якщо набереться група таких любителів як ми, то буде проводити саме такі заняття! Сьогодні ледве встала..а зараз сижу на крілі на роботі і навіть не рухаюсь ) Ще вчора дивилась на заняття "Драйв" - то аеробіка з елементами латино-американських танців. Заняття було динамічніше і швидше ніж у нас. Хто любить пострибати - рекомендую! Розмовляла з тренером то вона сказала що заняття приблизно на 3 частинки поділяється - аеробіка + частинку танцю вивчають + вправи з гантельками мають. Ще там є каланетика, багато жінок прийшло. Але я вже не дивилася. Схожу на разове -поділюсь враженнями
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчата, підкажіть будь-ласка, чи є десь в пайоні В.Великого нормальний шейпінг? Може хтось ходив в аквапарк? Як враження?