Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Discussion in 'Спортзал' started by Ума, Dec 21, 2006.

1. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Він знаходиться за Сільпо,називається чи то Анлант чи то Антей,завжди плутаю назву))Там збоку є піцерія)
    --- дописи об"єднано, Dec 30, 2015 ---
    А я пішла в Три Стихії на Південному)Взяла собі з малим поки канікули абонементи в басейн)Так класно і ціна нормальна.

• Подобається Подобається x 1
  2. Smaylik

Smaylik Member

а що краще для корекції фігури? Бо якраз хотіла туди записатись. По часу мені виходить ходити 2 рази на бодішейп і 1 раз на Легліфтінг.

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Лег-ліфтинг однозначно. Там Ксюша крутий тренер!

4. Luxury lv

А що це таке і як це виглядає?

5. катенок

катенок Well-Known Member

Скільки коштує Спортлайф басейн в місяць?

6. Luxury lv

Там потрібно зразу платити за рік,за місяць ніби немає такого.

7. катенок

катенок Well-Known Member

А якщо за кожне заняття?

8. Luxury lv

Якщо чесно не знаю,ви краще подзвоніть до них і уточніть)

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

В спортлайфі такого нема, хіба щось змінилось, але сумніваюсь... Я колись хотіла докупити місяць ще, бо картка річна скінчилась, а я ще місяць мала бути у Львові, але мені сазали, що ніяк такого зробити не можна

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Luxury lv

От і я таке знаю і сумніваюсь,що щось змінилось.Так як вони втратять купа грошей)

11. Ellelia

Ellelia Вереснева

Дівчата, а ніхто не ходить в Спартак на Привокзальній? Минулого року мені радили, казали, що там добре.

Я колись ходила у Формулу Краси, нічого так, нормально, але не люблю далеко добиратися, тому мені треба щось не далеко від дому, шкода що в нашому р-ні таких спортклубів мало.

Спортлайф, це щось. В них взагалі неможливо переписати абонемент на іншу особу, тобто там не передбачено, що з людиною може що небудь статись і вона не зможе відвідувати зал. Принаймі, це було ще коли вони тільки відкрились, як зараз не знаю. І таки не розумію того, чому немає на місяць абонементів, тільки все по року. Я взагалі можу через деякий час передумати відвідувати саме той чи інший зал ...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

@Ellelia така в них політика і зараз, нічого не змінилось. Ні, є зміни ) вони абонементи почали продавати не тільки на 1 рік, а й на два))

• Смішно Смішно x 1
  13. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

до кого підкажете звернутись в питанні схуднення? там зараз залишився тренажерний зал, а збоку відкрили Фіт Кьорвс

14. sherry

sherry Well-Known Member

Була я вчора в Форевер, що на Зеленій. Враження склались не найкращі. Зал великий, вікна старі, деякі заклеєні, деякі повністю обтянуті плівкою. В залі дуже холодно, опалення є, але батареї ледве теплі. Половину заняття я не могла зігрітись, хоча скакали постійно. Була на степі, тренер позитивна дівчинка, приємно проводила тренування. Але більше не піду

15. Smaylik

Smaylik Member

а на Тарнавського не хочете піти? Прада там зали невеликі...

16. sherry

sherry Well-Known Member

куди саме і що там є?

17. Smaylik

Smaylik Member

я ходила після свят на фітнес від Акули, веде тренер Яна, мені подобалось. Майже все заняття (1 год) із гантельками, кожних 2 тижні робить заміри. Я ранішнє заняття на 10 год і вечірнє на 20,00 год у пн,ср, пт. Після свят буду відновлювати заняття. Коштує 350 грн/міс

18. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Розкажіть, будь ласка, детальніше про цей зал. Мені 21 закінчується абонемент в Спортлайф і я шукаю собі альтернативні варіанти для розгляду. Не все мені там підходить, якось проїлись їхні заняття, сумую за такими заняттями, як шейпінг, щоб був більш індивідуальний підхід. І Ви казали вище, що зали маленькі. Наскільки маленькі, місця всім хватає?
    Можливо ще хтось порадить хороший зал з хорошим тренером? Цікавить район Сихова, Зеленої? Плііііз!

19. sherry

sherry Well-Known Member

це в клубі Санте, я була на пробному занятті - мені не сподобалось

20. Smaylik

Smaylik Member

ви були власне у Яни? Раніше у неї було заняття на 19,15 год? Бо вона , здається, лише орендує у них зал, але не є їхнім штатним тренером.
    То правильно називається її заняття Струнка "Я" від Acoola Розклад занять | Sauna Sante Бачу у них трохи зміни у розкладі
    --- дописи об"єднано, Jan 18, 2016 ---
    та трохи малий зал. Принаймі, ми займаємось у меншому, інші заняття є у більшому залі. Якщо багато людей, то трохи некомфортно займатись. Але можете піти на пробне заняття і спробувати, бо я також живу на Зеленій і у нас в р-ні нічого більше такого немає, хіба Джорджія на Вашингтона, але мені там не сподобалось. Або на Ів. Франка Формула краси, але то треба трохи їздити.
    Ось тут де дівчата на фітболі, то зал більший Фотогалерея | Sauna Sante

Last edited: Jan 18, 2016