в залежності коли ви хочете ходити та ск разів на тиждень) я наприклад ходжу після обіду, десь в районі 6 приїжджаю, та відвідую в вт та чт-абонемент -180 грн.
рідко пишу щось поганне про фірми та організації, але, .... спортлайф, дуже не коректно поступає з клієнтами, була в мене картка преміум, це тренажери, сауни, басейн, це вже другий рік я користувалася, в серпні мені дівчатка адміністратори сказали все у вас 11 числа закінчується картка, аа думаю поїду на море в вересні , піду на йогу, а потім куплю нову, і тут в листопаді телефонує спортлайф, ой в нас акція , купіть нову карту бо ваша в листопаді закінчується, я кажу як в листопаді, мені ваши працівники сказали що картка закінчується в серпні, я й більше не ходила в зал, виявляється, що я повинна сама в договорі дивится коли в мене закінчується картка, капець , і я, і чоловік , запитували в адміністратора , подивіться коли закінчується карта, то чітко сказали в серпні , а пару бонусних місяці в них не має. Мораль така , я це сказала знайомій, виявляється в неї така сама ситуація, її в зал не допускали поки вона з договором через 4 менеджерів не довела що вона має 2 бонусні місяці ще займатися. в кого закінчуються картки, подивіться в договорі до котрого числа , бо адміністратори вам повідомлять не вірні терміни!!!!!! Але таке відношення до клієнтів мені не подобається, не буду більше купляти в них карту. спробую в інших місцях. тим більше що остраннім часом і бруд, і брак теплої води, і некоректний сервіс не недихають там займатися.
оце так...думала туди записатися то вони по базі напевно побачили, що у Вас преміум був і знов хотіли на Вас заробити???
зрозуміло що хочуть заробити, та я й готова була купляти ще на рік абонемент, але тепер залишився неприємний осад, думаю як і більшість людей, не люблю коли мене обманюють, або пробують заробити не чесним шляхом. Я це написала тільки для того, щоб ці люди в яких закінчуються картки добре слідкували, коли вони закінчуються, бо на бонусних місяцях вони обманюють, адміністратори кажуть що термін вже закінчився, а на справді, ви ще можете відвідувати зали.
"Яскраве життя", хто займався там, розкажiть що i як? --- дописи об"єднано, Dec 3, 2015 --- дякую, хочу спробувати, дуже зручно и не дорого
Дівчата а куди варто йти в районі Зеленої, бачила є Форевер, є на Водогіній, або на Петрушевича Євроспорт. де хороші тренери?
У мене співробітниці ходять туди - дуже задоволені. Плюс одна з колишніх співробітниць настільки захопилась заняттями в Олімпі, що дуже гарно змінила свою фігуру, їй навіть пропонували взяти участь у змаганнях Я теж планую піти в Олімп на Сихові.
Чи можете запитати в співробітниць кого саме вони б порадили в якості хорошого тренера для корекції фігури? Буду дуже вдячна за інформацію в ПП.
там є бальні танці для дорослих - як для мене то мало навантаження, є ще тренування на різні групи м"язів. а як на мене тренер не є дуже компетентна. Я прозаймалась 5років шейпінгом, і після вправ на сідниці. завжди розтягувала сідниці. а у неї руки Хочу спробувати в форевер піти