Допоможіть знайти фільм за описом

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Holly, 8 Вересень 2009.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть знайти фільм за описом

Колись давно по ТВ дивилась німецький фільм. Наз. "Мама на дереві". Гарний, сімейний. Хотіла б глянути ще раз, але не можу знайти жодної інформації про нього. Хтось допоможе?

2. ljasuk

ljasuk New Member

Sema, величезне спасибі! майже не вірила в те, що це "Допоможіть знайти фільм за описом" спрацює! А-таки спрацювало!!!

3. Laperyzka

Laperyzka Active Member

Допоможіть, будь ласка знайти фільм(((( Дивилась його десь приблизно 4-5 років тому. Сюжет такий (те що пам'ятаю): сім'я ( мама, тато і дитина) прокидаються в себе в будинку вночі від страшної спеки. Вони не розуміють в чому причина, поки не побачили що вони повністю замуровані в своєму будинку і виходу назовні немає. Шок. Причини того як так сталось вони не знають і зв'язку зі зовнішнім світом в них немає ніякого... Можливо хтось дивився(((( Не можу знайти його назви((((

4. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Дівчатка, шукаю фільм. Російський сучасний. Дивилася років 5 тому
    Головних акторів не знаю, бо рос.кінематограф не дивлюся.
    Просто випадково натрапила на нього і давно вже шукаю.
    Фільм - драма.
    Сюжет: У бізнесмена прибирає в квартирі дівчина з Таджикистану (типу того). В неї онкохворий син. Поки вона з ним в лікарні, у бізнесмена прибирає її сестра(грає на піаніно).
    На бізнесмена здійснюють замах. Стріляє його хатня робітниця, бо в неї син помирає і їй добре заплатили.
    Бізнесмен її прощає, дає гроші на лікування і хоче бути з її сестрою, але вона щезає з його життя, бо розуміє,що вони надто різні.
    Одним словом, я сплакалась як ніколи.
    І музика піаністки дуже гарна..

Хтось щось подібне бачив?:girl_in_dreams:

5. fillette

fillette Well-Known Member

Дуже схоже на фільм "Слушая тишину" 2006 року.

6. DivineVanGate

DivineVanGate Member

:give_rose::give_rose::give_rose::give_rose::give_rose::give_rose::give_rose::give_rose:
    Я не вірю своїм очам!!! Дякую!!!!
    І так швидко.....

7. fillette

8. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Ось він!

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

Я теж шукала, але не знайшла.
    Подивіться, дуже класний!

9. Laperyzka

Laperyzka Active Member

Ну хоч хтось((( Невже ніхто не бачив:girl_cray:

10. fillette

Знайшла по опису що це серіал "Дом тайн и подозрений Хаммера". Серія називається "Детская игра".

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

можливо це не фільм, а серіал Hammer House of Mystery and Suspense епізод Child's Play, ось він на ютубі, щоправда без перекладу
    http://www.youtube.com/watch?v=VyDAnFDk_Hw

не бачив, але гугля все знає))

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

12. Maruwka

Maruwka New Member

Років 13 назад бачила фільм про дівчину(жінку), яка передбачала майбутнє, і намагалась вплинути на нього - врятувати людей, які мають померти, вже забула деталі, але може комусь згадається подібний фільм

13. status quo

status quo New Member

По такому сюжету несколько фильмов , есть и сериал.
    Но как вариант фильм -Дар (с Кейт Бланшетт)
    http://www.kinopoisk.ru/film/679/

и более поздний фильм - Предчувствие (с Сандрой Буллок)
    http://www.kinopoisk.ru/film/195239/

14. Drongo

Drongo Well-Known Member

Може хто-небудь згадає, точно знаю, йшов серіал в 1997 році - єдине пам'ятаю, що головний герой весь час у своїх завданнях радився з жінкою щодо вирішення своїх проблем . Але ця жінка - це був інтелектуальний мозок і вона весь час з'являлась як видіння. Канал напевне був ICTV, але не дуже впевнена. Головний герой був дуже симпатичним, а може мені так тоді здавалось :)

15. China

China New Member

Пороги времени (сериал 1993 – 1994)/Time Trax - це мабуть той серіал!!

16. Hexe

Hexe Well-Known Member

Шукаю фільм чи навіть серіал(було точно серій 3-4). Японський\китайський\корейський - точно сказати не можу, йшов десь років 15-20тому. Показували його в обід. Про хлопчика і бабусю. Частина фільму була "мультиком". В кожній серії хлопчик боровся з монстрами чи привдами, а бабуся йому допомагала. Якщо не помиляюсь, то хлопчик приходив до бабусі поділитися проблемами чи страхами, з"являвся відповідний до проблеми монстр і хлопчик його перемагав - перемагав відповідно проблему в реальному житті. Частина де приходили монстри, була мальована. Пам"ятаю одну серію, де з"являється "бородавочный монстр",через те що в хлопчика з"явилась бородавка на руці. Хлопчик з ним бореться і не може перемогти, бабуся малює на тілі хлопчика ієрогліфи і монстр зникає. Якось так. Можливо дещо не співпадає, але той фільм дивилась досить давно, тож можливо пам"ять мене підводить.:girl_blush2:
    Мені здається, що серіал називався якось на зразок "Казки/привиди бабусі Бла-бла(ім"я)", але маю сумніви чи то часом не плід моїх фантазій. Гугл мені не сильно допоміг, тож сподіваюсь на Вашу допомогу:)

17. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Вже описувала один фільм, але повторюсь
    Може допоможете :)

18. Freitag

Freitag Active Member

19. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Ой! Дякую дуже :)
    Напевно то саме той фільм. Завтра спробую переглянути. Хоча мені здавалось, що я його давніше бачила ніж 2007 рік.

20. Dominika

Dominika Well-Known Member

то часом не "Германова голова". Бо дуже схоже. Мені цей серіал дуже подобався тоді.

---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

Бабушка Нонон и я.