Допоможіть знайти фільм за описом

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Holly, 8 Вересень 2009.

1. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Відповідь: Допоможіть знайти фільм за описом

Хельго, дуже дякую! Мені також він колись сподобався і хотілося переглянути знову, а ніяк не могла згадати ні назви, ні навіть акторів.

2. Багіра

Багіра Well-Known Member

шукаю мультфільм, коротенький (може до 10 хвилин), без слів
    за сюжетом - певні дії персонажів, циклічно... матір готує дитину, хлопчик кидає міч у вікно і приносить, хтось забиває цвях, дехто займається гімнастикою
    може хтось знає що за або де глянути?

3. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

Допоможіть мені будь ласка знайти фільм!Багато про нього мені розказували дуже хочу подивитись.Цей фільм про дівчину яка вийшла заміж за багатого чоловіка (вона була з села),пізніше вона народила йому сина і він її покинув і забрав сина, після того вона почала шукати за сином і знайшла його з своїм чоловіком в якомусь селі.Той багатий чоловік став бідний і пияк.Та дівчина забрала свого сина і вони були дуже щасливі.А ше цей фільм здається на 4 серії.
    А ше цей фільм показували минулого року на 1+1.
    буду дуже вдячна:girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce:

Останнє редагування: 7 Лютий 2011
  4. Samanesvoya

нарешті я найшла.Наз. "Ключі від щастя" раджу подивитися.:girl_in_love::girl_claping:

5. Maruwka

Maruwka New Member

"Куда приводят мечты.." Один из самых трогательных фильмов.

6. AilataN

AilataN жива

Шукаю фільм про риб !))
    Документальний, але з гарними зйомками, про підводний світ і його жителів, про якийсь острів, про дельфінів...Замовила доця, мені крвм Кусто нічого в голову не приходить.))

7. MYR

MYR Member

Дуже вражаючий фільм "Океани".

8. Orman

Orman Модератор-бомба

підтримую, ну і Кусто - це (не хочу писати слово "теж", бо масштаб особистості ого-го) чудові фільми! Не пожалкуєте про жоден.

9. бетменша

бетменша Well-Known Member

мультик 1982 року. дивилась в контакті підназвою "Короткометражка.Психоделический фильм". під такою назвою можна і через гугл знайти

10. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Колись давно дивилась фільм, але хоч убий забула назву.
    Дія відбувається в 19-початок 20 століття, чи то в Латинській Америці чи в Іспаніїї. Сім’я в якій владна мати і кілька дочок. Менша з них має хлопця, але мати не дозволяє їм одружуватись, тому що менша має догледіти її до смерті і прислужувати їй поки та жива, а потім може виходити заміж. Той хлопець одружується з того всього з її старшою сестрою..... Закінчується все тим, що і менша вроді виходить заміж за якось лікаря (або живе з ним). Але вони з колишнім хлопцем кохаються в клуні і згорають чи то в реальному полум’ї чи то в полум’ї пристрасті.
    Баччила його років 10-12 тому... Може хто згадає? Фільм називався чи то "Коханці", чи то "Полум’я пристрасті", а може я й помиляюсь....

11. Dominika

Dominika Well-Known Member

Щось таке смутно пригадую... То часом не "Єсенія"("Есения" російською).

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

- Знайшла! Опаленные страстью / Como agua para chocolate (1992) Прочитала ваш опис і згадала цей чудовий фільм, але назви не памятала, а так захотілось його ще раз передивитись! Деякі сцени з нього досі чудово памятаю :girl_in_love: Але Гугль рулить, головне знати як його спитати :)

13. Samhayne

Вау! Навіть і не сподівалаь на таку оперативну допомогу!!!!
    Я пам’ятала, що назва фільму крутилась кругом полум’я і пристрасті, але ніяк не могла скласти. Я про той фільм вже майже рік марю.....

14. Mojito

Mojito New Member

Допоможіть, будь ласка, знайти фільм! Так хочу його передивитися і додивитися, а назви не пам'ятаю!!
    Там про чоловіка, який був вчителем музики і дуже великим поціновувачем Бітлз, зокрема Джона Леннона. У нього з дружиною народився хлопчик, на якого тато покладав великі надії, як на музиканта, проте хлопчик був глухим від народження. спочатку батька це нервувало, малого навіть здали в якийсь інтернат для таких діток, але потім тато почав з ним займатися, допомагати і той хлопець, здається, навіть грав потім на фортепіано! такий сильний фільм, але зовсім не пам'ятаю ні назви, ні акторів!!! Буду дуже вдячна за допомогу :girl_curtsey:

15. Samhayne

Допоможіть знайти фільм!
    Сюжет пам’ятаю уривками, але фільм десь 90-х років. Є жіночка-карлиця (врді в неї є сестра нормального зросту), вона здається письменниця, на людях все в неї добре, а в середині мучиться. В кінці фільму вона викидається з вікна власного будинку.
    Чомусь пам’ять вперто підсовує приблизну назву "Всегда держи открытым чердачное окно", або "Запасной выход"...
    Olka Sherolka маю надію на Вашу пам’ять ;)

16. Samanesvoya

Допоможіть мені знайти фільм (точніше серіал). Його недавно показували по ТБ. Цей серіал про двох сестер близнючок. Одна жила з батьками, а інша в дит.будинку. Батьки завжди думали шо 2 дитина померла при пологах.....це російський фільм. Дуже хочу подивитись. Більше про нього нічого не розкажу, бо не бачила початку і кінця.(((трішки серединки подивилась цей мені запамяталось.Дуже буду вдячна за назву!:girl_tender:

17. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Якщо в одній з головних ролей Харатьян, то це "Тобі, справжньому"

18. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

І мені допоможіть!
    Події фільму відбуваються напевнов кінці 19 початку 20 століття. Молода дівчина з багатої сім'ї і бідний юнак (посильний) закохуються. Але сім'я дівчини категорично проти і розлучають їх. Дівчина бере шлюб за бажанням батьків, без любові. А хлопець добивається успіху в житті, мав пароплавну фірму на річці. І вже в похилому віці вони зустрічаються і розуміють, що їхнє кохання ще живе.

19. Samanesvoya

Tutuka
    Дуже вам вдячна. Саме цей.:girl_yes:

20. Dominika

Dominika Well-Known Member

Ой, щось мені ваш опис так сподобався)) Аж самій цікаво, що то за фільм, а то я би подивилась також.