Допоможіть вибрати схемку

Тема у розділі 'Рукодільна порадня', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Липень 2009.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть вибрати схемку

дівчата, буду радитись щодо планів.
    Ось це стіна кухні в чоловіка сестри. На стіні лишень годинник (не по центру). Від краю знимки ще з метр стіни і календар висить. Чим заповнити цю стінку?

Варіантів є декілька:
    1. мені там бачиться композиція серії Ілюзія кави (кожна десь 20*30 орієнтовно)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

або ще є кавові мотиви з кілька картинок (здається Ліля на такі око поклала схеми тут) - ці розмірами десь 15*15
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

2. є ще серія від Panna з поварами
    картинки в цьому дописі

3. чоловіка сестра "бачить" там якийсь кошик з фруктами, але я її переконую, що потрібно композицію, бо одна картинка там буде "не в тему"

4. ще їй подобаються кухонні мотиви якісь шкодні фруктики - тобто буде композиція з невеличких картинок

5. найпростіший варіант купити якісь репродукції, напр. в Епіцентрі, і зробити з них композицію.

Які у вас міркування щодо картинок?

2. La esposa

La esposa Moderator

Ануто, я там бачу якраз Ілюзію кави, але... але, мабуть, то буде занадто коричнево... Пропоную вишити годинник у кавовому стилі, і до нього ряд картиночок, що йдуть в одній рамці - типу тих котів, що Кася вишивала... ой, нарадила...

3. Анута

Анута Well-Known Member

Іринко, варіант годинника відпадає. Там досить гарний годинник і немає змісту його рухати. Єдине, що він висить несиметрично (тобто не по середині стіни) але при бажанні його можна і перевішати.

мене Ілюзія кави ще приваблює тим, що я б досить швидко з ними б упоралась ;)

4. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

я за...........

Останнє редагування: 28 Грудень 2009
  5. Анута

Анута Well-Known Member

поварів я їй ще не показувала. Хочу підібрати щось і тоді вже їй давати обирати.
    Ось обговоримо і скину їй картинки

може там якусь абстракцію - кілька мотивів в тілесно-кавових тонах?

Доречі, Іринко, кавове там не буде зливатись оскільки обої більше жовтуваті. Плюс буде оформлення, паспарту....

6. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Ануто, а то кожен повар має бути в окремій рамці?
    якшо так, то мені здається шо вони замаленькі...

7. Мія

Мія Well-Known Member

Анута
    Я би обрала кавові мотиви і обов"язково перевішала б годинник якось вписавши його в спільну композицію з вишивкою.
    Картинок може буди декілька і з часом туди ж можна в рамку якісь старі фотографії добавити різні по розміру та й в принципі рамки теж можуть бути різні. Фотки оформляти на подобі вишивки, в паспарту.
    Поварів не давала би.. як на мене та серія більше для рушників чи кухонного приладдя підходить.

8. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Особисто мені дуже сподобалися кавові мотиви. Гарна серія і до кухні пасує.
    Хоча, мабуть, найкраше надати право вибору господині кухні.

9. Holly

Holly Moderator

і мені найбільше кавові мотиви сподобались.
    Коли я вже буду мати свою кухню?:girl_in_dreams:

10. Анута

Анута Well-Known Member

воно то зрозуміло. Просто щоб вона могла щось вирішити їй треба декілька варіантів "під ніс" - інакше розмова на пальцях виходить

11. Ума

Ума Super Moderator

Ануто, на мій смак - то ідеально там виглядатиме Ілюзія кави! Воно і на кухонну тематику, і не так класично як кавові мотиви. Все ж таки той пар у різних формах і кольорах(!) вносить свою родзинку. якби то була моя кухня, то я б ілюзію вишивала, в крайньому випадку мотиви, кухарики туди абсолютно не пасуватимуть, а якщо сестра любить шкодні фруктики, то їй треба ту серію з канапками, горнятами і ще там чимось, що в процесах форумляночка виставляє :)

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Так, я поклала. І маю твердий намір почати вишивати в Новому році. Але тканина до мене наприкінці січня приїде... :shy:

13. Liliyah Romanova

14. kitka

kitka Well-Known Member

Впхнуся ще я. Кавові - однозначно, кухарики відпадають, бо не той стиль кухні. Якщо брати фрукти, то теж треба вибирати, щоб були в пастельних тонах, а не а ля "дикочервоні ябка".
    Тепер питання таке: а як ви бачите розташування тих прямокутних "ілюзій", наприклад, та ще й поряд з круглим годинником? Теж треба подумати, а чи буде воно гарно виглядати (чи піде в ряд, чи по діагоналі, чи шахматкою). Квадратні картинки (оті горнятка з прописами) ближчі до круглого годинника, і вони є дуже елегантними, якщо можна так сказати. Але "ілюзія" набагато легша. Задачка:girl_in_dreams:...

О, і ті дамочки - "кавові духи" теж би пішли. Але я б годинник перевісила.

15. Liliyah Romanova

Коротше, Ануто збираємося на спільний процес із кінця січня-початку лютого, бо моя стіна в їдальні вже теж зачекалася. :girl_flirt:

16. Анута

Анута Well-Known Member

я там бачу таки ілюзію кави (розташування шахматкою) і то вже давно. Ще коли сиділа в них на кухні і вишивала Малюка на конкурс - глип на стінку і мені там так і проситься...
    ще мені подобаються ті композиції як Кошик з фруктами, що Вишиванка на конкурс вишивала. Ще є такі бутерброди, Десерт. Але як на мене - вони заяскраві туди. Будуть занадто акцентувати на собі увагу.

Лілю, ті панянки-кави теж дуже цікаві. Дякую!

17. Holly

Holly Moderator

Дівчата, допоможіть знайти і вибрати схему. Хочу зробити подарунок одному старшому чоловіку до хати. Картина буде в коридорі. Мені потрібно щось не дуже велике 10х15-15х15. Тільки не знаю, що саме вишивати. Я думала, можливо якусь хатинку у лісі чи берізки-дубки з річкою. Порадьте щось.

18. kitka

kitka Well-Known Member

А що він собою представляє? Може має якесь хоббі? Серйозний чи з гумором дядько?

19. Holly

Holly Moderator

Він одинак, але в хаті завжди прибрано, їсти наварено, все на своїх місцях. Він ніколи не був одружений, дітей нена. Не можу сказати, що він з гумором, скоріше трохи нудний. Тому думаю йому пасуватиме якась природа, старенька хатинка.

20. Holly

Holly Moderator

Щось ніхто нічого не радить :sad::sad::sad: як вам така картинка