Допомога військовим

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Ука, 14 Травень 2014.

1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Знову осінь, скоро зима, тому знову стають актуальними:
    • теплі шкарпетки
    • термобілизна - активна і пасивна. пасивна навіть більше, бо активну військову завозимо з Європи
    • сухий спирт і зігрівайки
    • енергетичні батончики і солодощі
    • кава, чай
    • згущик, мед, варення - все, що може урізноманітнити смаком і вітамінами суворий солдатський раціон
    • поліетиленова плівка, цвяхи, скоби
    • бензопили
    • генератори
    • інструменти для ремонту автомобілів
    • автомобільні шини, від легкових авто і до ЗІЛів

УВАГА!!!
    Скоро вибори, а тому просимо всіх організаційно причетних до виборчої та інших рекламних кампаній: банери після використання за призначенням привозьте нам. Вони дуже добре виконують роль гідроізоляції для бліндажів.

Куди приносити:
    • Наш склад на Головній Пошті (Словацького 1, для габаритних речей є заїзд в двір з Дорошенка) - з 14.00 до 20.00 (субота - до 16.00)
    • Збірки в Рукавичці на Луганській, п'ятниця і субота з 15.00 до 21.00
    Довідкові телефони:
    050 4312646 - мій
    050 6100093 - Богдан
    096 1919929 - Соля (робота складу)

Потрібні волонтери
    Для збору продуктів в Рукавичці, особливо в п'ятницю (але і в суботу теж) дуже потрібна допомога. Якщо ви можете вийти хоча б на годинку-дві, задзвоніть Богданові (телефон вище).

Наші скриньки:
    • майже у всіх магазинах Рукавичка
    • магазини Єврошоп
    • м'ясний термінал на нижньому Шуварі (там також є возик для збору продуктів)
    • на складі на Головній Пошті

Наші реквізити:
    5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич
    6762 4683 1016 7170, Богдан Масляк
    4731 2171 0235 4048. Natalia Mykytyuk - медичні потреби для зони АТО

Наша сторінка: Допоможи фронту

Останнє редагування модератором: 30 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  2. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Відповідь: Допомога військовим на Луганщині

Ярмарок нескладно організувати, але дуже важко домовитися за місце проведення. Якщо є випічка, то треба купу дозволів санстанції + сертифікати + однакові палатки. Тому не все так просто, якби хотілося .... Спочатку я дуже обурювалася, що в такий час можна обминути всі дозволи, але якби хтось отруївся, бо спека, то було би купу проблем для всіх... Пропонуйте місце, де дадуть дозвіл, а я долучаюся до організації учасників і прийду помагати, як волонтер !!!

3. Popi

Popi Well-Known Member

Ааааа, я не знала що то так. Хм.

4. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а в курсі ,чи з бронижилетами такі ж заморочки як і були? тобто ,рідні далі їх самі купують? і де купують?

5. Popi

Popi Well-Known Member

Ну я сама купила 2

6. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ми теж вже повернулись до суворих буднів. Ще на початку липня нами була відправлена посилка для мото-маневренної групи наших прикордонників у Донецькій обл. І лише за два тижні вони її отримали. Так чудово було почути, що все не даремно. До того вони три дні були під вогнями, на межі життя та смерті, три дні вони повзли, не піднімаючи голови. Але усі лишились живі, і вони дістались до місця, де чекала їх посилка. Їх радості не було меж!!! Дзвонили по 5 раз подякувати за все, і за малюнки дитячі, і за вірші , і за образочки з вервичками.
    На минулому тижні небайдужі люди нам допомогли придбати рюкзаки для прикодонників, які зараз вирушають на Схід, адже усе необхідне вони купують за власні кошти, і часто родини просто не мають можливості усе придбати. Зараз купуємо берці. Велике спасибі одному ДУЖЕ ХОРОШОМУ панові, який робить ці берці дуже якісно (знаємо за відгуками хлопців), і бере за це смішні символічні гроші. А 30 пар він просто подарував.Так приємно, що так багато небайдужих людей!!!
    І є ще інформація про одного "нехорошого" війскового, який займає високу посаду, і є по суті сепаратистом у лавах ЗСУ. Дуже просять його вивести на чисту воду. Звертались до журналістів двох каналів, але поки "віз ще там" , де й був. Обіцяли перенаправити до інших, які цим займаються. Може хтось щось порадить, бо ту нечисть треба викорінювати!!!

7. Popi

Popi Well-Known Member

Та прикордонникам важко. Чекаю фотозвіту від Луганських прикордонників,чекають на свої посилочки. А я ще раз закликаю мам, я збираю малюночки дітей. Відправка в суботу

8. Ука

проблему вирішили. Дуже дякуємо!!!

9. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

10. Popi

Popi Well-Known Member

Дякую за фінансову допомогу,якщо я правильно зрозуміла це одна з наших формулянок

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ----------

Дівчата,а десь близько Львова є секонд з військовою атрибутикою ( там берци, камуфляж)?

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

О і де можна дістати прапор Львова і УПА?

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Скільки вам ще залишилось дозбирати?
    Мені залишилось трохи грошей, думала перекинути на рахунок армії, або ж почати збирати чоловіку на рацію (казав йому треба), але думаю вам зараз потрібніше.
    Напишіть мені суму.

12. Popi

Popi Well-Known Member

Маємо 2.5 тис. Треба ще 2((((

13. Ligymunka

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

А ми нині з ще двома форумлянками, які люб"язно погодились мені допомогти і моїми маленькими хлопцями)) забрали у волонтерів біля пам"ятника Д.Галицького купу всього для наших вояків і доправили в місце, звідки поїде машина.
    Дівчата так охоче і так спритно то все пакували в ящики, клеїли скотчем, поки я бавила своїх малих, що аж око милувало.) Потім самі ті коробки тягали, бідненькі... Щиро їм вдячна.
    Дякую волонтерам. Уко, тобі земний уклін.
    Прилад нічного бачення також поїде вже на Схід. Святослав намалював таткові два малюночки і навіть сам підписав.)))
    Мені аж мороз по шкірі від того всього. Дякую, дівчатам і всім добрим людям.

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

Я перекину вам завтра вранці ще гроші.
    Поширте ще в фейсбуку оголошення, в соц. сітях. Так значно ефективніше і швидше назбирати.

15. Popi

Popi Well-Known Member

Так і роблю. Поширила, скоро будуть фотозвіти))))

16. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

Після матчу на "Арені Львів" збиратимуть пожертви для вояків, яким ампутували кінцівки

Благодійний фонд “Героїка”, спільно з ультрас “Динамо” і “Карпат”, за підтримки львівського Громадського сектору Євромайдану, збиратимуть гроші для військовослужбовців із передової, яким ампутували кінцівки.

Акція зі збору грошей відбудеться сьогодні, 22 липня, на “Арені Львів” перед початком матчу “Динамо” – “Шахтар” та після футбольного поєдинку.

Біля кожної трибуни знаходитиметься по два волонтери зі скриньками, у які всі охочі зможуть покласти гроші. Поруч з волонтерами стоятимуть представники ультрас “Динамо-Київ” та “Карпати-Львів”.

Усі зібрані гроші будуть перераховані у присутності представників Благодійного Фонду “Героїка”, ультрас “Динамо-Київ” та “Карпати-Львів”, активістів Громадського сектору Євромайдану і потім у Києві будуть передані бійцям, або їх родинам.

Уся фінансова звітність та звіт про передачу грошей будуть викладені на сайті “Героїки” та на ресурсах ультрас.

http://zaxid.net/news/showNews.do?p...v_yakim_amputuvali_kintsivki&objectId=1315930

17. Ligymunka

Друзья! Объявляем конкурс на лучший видеоклип или ролик о помощи волонтеров фронту и передовой, может кто может помочь, поснимать на фото или видео или привлечь специально обученных людей, что бы они это сделали бесплатно. О том как люди приносят помощь, волонтеры это упаковывают, отправляют и вконце будут щасливые лица военных которые эту помощь получают, можно без указания конкретной организации или инициативной группы, просто о самом процессе. Это не для пиара, может даже без конкретики, кто это делает, но просто наглядно что это есть и есть массово и поддержка людей очень важна! Мы бы разослали этот ролик и военным на передовую, что бы они видели, как это все происходит... Это было бы классно, как по мне. Все фотографии о том как это все доходит есть у меня в хронике, кому будет нужно я вышлю у меня много! Сейчас волонтеры по всей стране помогают армии и многие из за этого потеряли, работу, имущество и даже здоровье... Что нибудь патриотическое про армию и волонтерскую помощь, в конце могут быть наши реквизиты, номер карты или пункты сбора и тд!
    Если роликов будет несколько, то будет проведено голосование и победитель получит приз! Вот такую бутылку Виски от нашей группы, которую нам передали наши знакомые военные, в знак благодарности, не знаю откуда они ее там взли, но она приехала из такого пекла, что вам даже не передать. Вообщем, кто готов поучатвовать или помочь нам пишите в личку или пресылайте видеоролики на почту: glotov2006@rambler.ru

18. Ука

боюся, що все давно вигребли...
    Хоча берци ще випадково виловлюються

19. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Дівчата, маю ще деякі хенд-мейд речі, які залишились з ярмарку (небагато але є), може провести який інтернет-ярмарок, просто барахолку чи аукціон Проблема минулого ярмарку, що робили його на приватній території, відповідно і випадкових перехожих було мало...

В кого які ідеї? Це можна зробити приватно на подвір"ї в когось, типу гараж-сейл, в якомусь закладі чи навіть на якомусь міроприємстві чи у вигляді якогось флеш-мобу...Можна навіть з дітьми...
    В кого які ідеї?

20. Clementina

Clementina Well-Known Member

дублюю свій допис ще цій темі

21. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ще уточнення! беріть документи! бо мій нині пішов без документів, то його під автоматом вели здавати кров)