Знову осінь, скоро зима, тому знову стають актуальними: теплі шкарпетки термобілизна - активна і пасивна. пасивна навіть більше, бо активну військову завозимо з Європи сухий спирт і зігрівайки енергетичні батончики і солодощі кава, чай згущик, мед, варення - все, що може урізноманітнити смаком і вітамінами суворий солдатський раціон поліетиленова плівка, цвяхи, скоби бензопили генератори інструменти для ремонту автомобілів автомобільні шини, від легкових авто і до ЗІЛів УВАГА!!! Скоро вибори, а тому просимо всіх організаційно причетних до виборчої та інших рекламних кампаній: банери після використання за призначенням привозьте нам. Вони дуже добре виконують роль гідроізоляції для бліндажів. Куди приносити: Наш склад на Головній Пошті (Словацького 1, для габаритних речей є заїзд в двір з Дорошенка) - з 14.00 до 20.00 (субота - до 16.00) Збірки в Рукавичці на Луганській, п'ятниця і субота з 15.00 до 21.00 Довідкові телефони: 050 4312646 - мій 050 6100093 - Богдан 096 1919929 - Соля (робота складу) Потрібні волонтери Для збору продуктів в Рукавичці, особливо в п'ятницю (але і в суботу теж) дуже потрібна допомога. Якщо ви можете вийти хоча б на годинку-дві, задзвоніть Богданові (телефон вище). Наші скриньки: майже у всіх магазинах Рукавичка магазини Єврошоп м'ясний термінал на нижньому Шуварі (там також є возик для збору продуктів) на складі на Головній Пошті Наші реквізити: 5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич 6762 4683 1016 7170, Богдан Масляк 4731 2171 0235 4048. Natalia Mykytyuk - медичні потреби для зони АТО Наша сторінка: Допоможи фронту
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині супер! давайте, і таке можна! хто має діток школярів і може поговорити з класним керівником? хто може щось спекти(імбирне новорічне печево наприклад)? а хто може кілограм мандаринок зпрезентувати? пишіть, впевнена, що ми зможемо їх втішити!
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Ну то я завтра поговорю з вчителькою. Може вона щось таке допоможе організувати.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Говорила я з вчителькою. Виявляється, наші діти регулярно щось малюють, ліплять, печуть, ярмаркують. І мають "підшефних". То я якась погана мама, бо про це ніц не знала((( Тому наші школярі до цієї акції уже долучатись не будуть(((. Але може в когось є "не задіяні"))) школярі?
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Я можу дати 4 кг мандаринок для хлопців. Але підвезти нажаль нікуди не зможу. Сама цілий день з маленьким.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Говорила нині з колишнім одногрупником. Він пішов добровольцем у батальйон Донбас. Каже, що хлопців усім волонтери забезпечують. Єдине, що запитував про якійсь сухий борщ. Казав, що корисна штука, коли перекидають на інше місце дислокації. Я пообіцяла попитати на форумі, чи хтось знає де купити або хтось таке готує. Офф. Настрій бойовий. До переможного кінця. Боже, поможи. В нього двоє діток. Меншій 2.2р
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Сухий борщ - це продукти для борщу висушені в сушарці, чи в духовці, при малій температурі. Може бачили, по новинах вже не одноразово показували.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині jassystay, на фб координуються, це спільнота хендмейд допомоги для армії, ті, що сітки плетуть, координує Світлана Божко, з наших дп Alexx i hrobak точно цим займаються
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині https://www.facebook.com/groups/HandMadepolvivsky/?fref=ts
Закинула на карточку Богдана Дідича о 20 год 27 хв = 81 грн дякую форумлянці ruda kishka за замовлення. Нехай Бог благословить Вас і вашу родину !!!, + о 20 год 31 хв = 68 грн + о 20 год 32 хв = 99 грн + о 20 год 34 хв = 60 грн дякую форумлянці Lyusichka за замовлення !!! Нехай Бог благословить Вас і всю родину !!!
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Дівчатка, тут наша Веронка закуповує хімічні грілочки. Долучайтеся!
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Уко, дяк, ще додам: Закупила партію термопаків-зігрівайок, уже відправили хлопцям на Схід, у них там зараз -18 і сніг, кілька бійців мали обмороження, а це тільки початок зими. Відзвонилися, дуже дякували, кажуть, що працюють відмінно, просять "вагон і малєнькую тєлєжку". Дівчата - долучайтеся хто скільки може. Умови викупу по оптовій ціні - найменше ящик (600шт)! Карта Приватбанку 5168 7572 7148 5510 Шульгіна Вероніка
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Зараз назбирала 2400 на зігрівайки (дякую Посиденькам і моїм співробітникам)). Ука закинула нов-старі потреби! Долучайтеся! Карта Приватбанку 5168 7572 7148 5510 Шульгіна Вероніка
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Плюс 50грн щойно. Офф. А ви знаєте, як швидко перекинути гроші на будь-яку картку привату, маючи під рукою тільки мобільний (навіть без інета) і знаючи останні 4 цифри своєї картки? Можу написати
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Дівчата, а де можна купити/знайти взуття зимове (зимові берці) і тактичний рюкзак? (це терміново, може, знаєте перевірені точки) Також потрібен коліматор. Друг їде в понеділок в АТО. Перепрошую, якщо не в цій темі написала.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині У будівлі головної пошти є кімната волонтера. Звати його Богдан Масляк. Він може допомогти, принаймі допоміг нам свого часу. Він також є у Фейсбуці.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Передала УКА пакунок із махровими шкарпетками, гольфами, білизною на загальну суму 1545грн. Оплачували форумлянки: кандя ( анг), Akseniya, Domogospodarochka , Холлі ( анг), Алго ( анг), kassiopeya, ljudviga = Дівчата, дякую за добру справу!!
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині куди можна передати, того тижня знайшла вдома 4 пачки і от думала куди?Буду завтра на Привокзальні і в районі Аквапарку. Ще маю з першого замовлення на акційні вареники 145 грн(ще не маю, буду мати в вівторок, але якщо треба можу завтра дати)
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Дякую Svjatkova за збір шкарпеток і білизни, konfeti за шапочки, а veronka за хімічні грілки і мультиварки. Ну і всім дівчаткам, які на це скидаються. Без вас було би важко. ---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:42 ---------- збірки біля Данила вт, чт, сб від 17 до 19.