Допомога військовим

Discussion in 'Доброчинність' started by Ука, May 14, 2014.

1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Знову осінь, скоро зима, тому знову стають актуальними:
    • теплі шкарпетки
    • термобілизна - активна і пасивна. пасивна навіть більше, бо активну військову завозимо з Європи
    • сухий спирт і зігрівайки
    • енергетичні батончики і солодощі
    • кава, чай
    • згущик, мед, варення - все, що може урізноманітнити смаком і вітамінами суворий солдатський раціон
    • поліетиленова плівка, цвяхи, скоби
    • бензопили
    • генератори
    • інструменти для ремонту автомобілів
    • автомобільні шини, від легкових авто і до ЗІЛів

УВАГА!!!
    Скоро вибори, а тому просимо всіх організаційно причетних до виборчої та інших рекламних кампаній: банери після використання за призначенням привозьте нам. Вони дуже добре виконують роль гідроізоляції для бліндажів.

Куди приносити:
    • Наш склад на Головній Пошті (Словацького 1, для габаритних речей є заїзд в двір з Дорошенка) - з 14.00 до 20.00 (субота - до 16.00)
    • Збірки в Рукавичці на Луганській, п'ятниця і субота з 15.00 до 21.00
    Довідкові телефони:
    050 4312646 - мій
    050 6100093 - Богдан
    096 1919929 - Соля (робота складу)

Потрібні волонтери
    Для збору продуктів в Рукавичці, особливо в п'ятницю (але і в суботу теж) дуже потрібна допомога. Якщо ви можете вийти хоча б на годинку-дві, задзвоніть Богданові (телефон вище).

Наші скриньки:
    • майже у всіх магазинах Рукавичка
    • магазини Єврошоп
    • м'ясний термінал на нижньому Шуварі (там також є возик для збору продуктів)
    • на складі на Головній Пошті

Наші реквізити:
    5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич
    6762 4683 1016 7170, Богдан Масляк
    4731 2171 0235 4048. Natalia Mykytyuk - медичні потреби для зони АТО

Наша сторінка: Допоможи фронту

Last edited by a moderator: Sep 30, 2015
    • Подобається Подобається x 1
  2. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Відповідь: Допомога військовим на Луганщині

Дійшла до мене інформація через 10-ті вуха, що багато наших вояків зараз перебувають у лікарні на Кульпарківській, у дуже поганому психічному стані. Ніби працюють з ними психологи, але потребують ще якоїсь теплоти від нас: солодке, печиво, фрукти. Чи хтось щось чув. І якщо це все правда - то може ми б щось зібрали і передали,а?

3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Не чула.
    Як що що- доєднаюся.

4. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

читала на фейсбуці. причому досить давно. там ніби то спростовували. але чим то закінчилось десь загубила.

5. Rodionochka

Сестра почула від когось, обіцяла точніше взнати. Просто знаю, що посиденьки завжди все знають))) і на крок попереду))). Якщо щось виясню - відпишусь.

6. VERO

VERO Well-Known Member

Також чула від кума, брат якого у госпіталі лежав і їздить на консультації. Також спробую уточнити.

7. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Я про це писала раніше у нотатці .Незнаю, що там змінилось.
    Але дівчата говорили про потребу якоїсь арттерапії з хлопцями - вареників з ними наробити, запропонувати якесь рукоділля, може залучити якихось духовних людей до праці з ними і тд.

8. Holly

Holly Moderator

Дівчата, чи треба на завтра якоїсь помочі? Можу сама, можу машиною. Пишіть в пп

9. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

Скажіть, будь ласка, де У Львові можна купити білого флісу?

10. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Дівчата, хочу обговорити щодо доцільності наступного:
    на даний момент є діюче СП по новорічній мішурі і т.д.
    і там є такі синьо-жовті дощики https://picasaweb.google.com/100413...hkey=Gv1sRgCJDs7eby6oDCfg#6084630333716691538
    Можливо б скинутися по 10шт з особи ( вийде всього по 17.80грн за 10шт) і з сотню відправити солдатам? для нас копійки, а хлопцям приємно було б..
    Чи це зайве?

11. terezka

terezka котяка-вишивака

Потрібні контакти волонтерів у Луцьку (є поранений, потребує допомоги), а я нікого такого там не знаю, може когось порадите толкового?

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

13. oliv

oliv Active Member

Вчора з чоловіком відправляли на АТО - хлопцям, що в Донецькому аеропорту зараз - теплі німецькі берци та велику коробку медикаментів. Мій чоловік сам був на АТО і там зараз багато його друзів-знайомих. Ця посилка їхала адресно, конкретному загону.
    Дівчата, то передісторія... Власне, маю питання - відправляли Новою Поштою, ми сказали, що то на АТО і спитали, чи могли б нам зробити якусь знижку на пересилку, бо тільки сама пересилка обійшлася 100 грн. Так-от, працівник сказав, що то треба взнавати, бо багато волонтерських організацій мають промокоди і відправляють на АТО посилки абсолютно безкоштовно.
    Чи хтось має таку інформацію? Як отримати такий промокод?
    Бо ми вчора таки відправили, оплативши тих 100 гре. за пересилку.
    Але ми зараз збираємо нову посилку, бо ще треба берци та теплі речі, і краще ті гроші, що тратимуться на пересилку, витратити ще на щось корисне хлопцям.

14. strochka

strochka Member

Також чула, коліжанка там психотерапевт, казала,що ситуація досить важка-на розмову йти не хочуть, сидять поруч тільки тілом, душею десь там...дехто то діло алкоголем глушить і мовчить (((
    Завтра з нею звяжуся,поцікавлюся чим можна допомогти.

15. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ми з чоловіком відправляли цього четверга посилочку в АТО, теж адресно, для певної бригади. Нам обійшлась вона на новій пошті в 450,00 грн. Теж хотіли б дізнатися, хоча б про знижку якусь чи що.... Бо на ті 450,00 грн. краще хлопцям ще харчів купити.

16. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Теж чула, ми на стоянці збирали кошти. Купляли фрукти, сигарети, туалетний папір та ін. засоби гігієни. Минулого тижня відвозили, але звісно цього не всім вистачило

А замість мішури новорічної краще купити їм мандаринок. Це їм більше сподобається! Це і запах, і смак, і вітамінний набір, і нагадування про Новий Рік і свята.

17. Rodionochka

Я от думаю, якщо дійсно така ситуація, то може б у школлі таку акцію провести, щоб діти щось принесли (солодощі, фрукти), намалювали. І то передати від дітей. В нас досить адекватна вчителька, можна було б таке зробити, думаю.
    Тому чекатиму на підтвердження інформації.

18. strochka

strochka Member

А міні- виступ можна? )
    Говорила з коліжанкою, то сумна картина: каже, що спочатку були такі умови,що стрес після стресу (маючи посттравматичний синдром потрапляють в одне приміщення з важко психічно хворими людьми(((, тепер трохи змінилася ситуація- вони мають окреме відділення, харчування їм також зробили окремо! Незнаю чи мандаринки їх втішать, бо те, що бачила вона, то вкрай важкий стан (реакції нуль) от я і подумала, може то діток до них з тими мандаринками? Що скажете? Які ще в вас ідеї?
    Завтра вона поговорить з їхнім лікарем, а до того висловлюйте ідеї...

19. Rodionochka

Скажу чесно - я туди йти не готова. Поки що. А діти? Не впевнена, що батьки це одобрять. Якось не уявляю того, але Завтра поговорю з вчителькою. Але як це передати?

20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Думаю дітям не варто. То дорослому важко бачити, а діти ж вони чутливіші набагато. Ямдумаю мандаринки , солодощі і обовязково дитячі малюнки, але не про війну, а просто гарні святкові малюночки з миколайком, подарунками, сніжком, хатинками, ну щоб свято відчувалося. А ще дітки можуть щось своіми руками зробити. Якісь ангелята, печиво новорічне з мамою спекти. Ну щось типу того.

21. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Друзі!!! В Черкасах роблять безкоштовно протези для поранених бійців АТО. Допоможіть Максимально розповсюдити !!!
    м. Черкаси, вул. Івана Франко, 84 тел. (0472) 659 057, (0472) 323 767

https://www.youtube.com/watch?v=dcbEtI3tuPg