Знову осінь, скоро зима, тому знову стають актуальними: теплі шкарпетки термобілизна - активна і пасивна. пасивна навіть більше, бо активну військову завозимо з Європи сухий спирт і зігрівайки енергетичні батончики і солодощі кава, чай згущик, мед, варення - все, що може урізноманітнити смаком і вітамінами суворий солдатський раціон поліетиленова плівка, цвяхи, скоби бензопили генератори інструменти для ремонту автомобілів автомобільні шини, від легкових авто і до ЗІЛів УВАГА!!! Скоро вибори, а тому просимо всіх організаційно причетних до виборчої та інших рекламних кампаній: банери після використання за призначенням привозьте нам. Вони дуже добре виконують роль гідроізоляції для бліндажів. Куди приносити: Наш склад на Головній Пошті (Словацького 1, для габаритних речей є заїзд в двір з Дорошенка) - з 14.00 до 20.00 (субота - до 16.00) Збірки в Рукавичці на Луганській, п'ятниця і субота з 15.00 до 21.00 Довідкові телефони: 050 4312646 - мій 050 6100093 - Богдан 096 1919929 - Соля (робота складу) Потрібні волонтери Для збору продуктів в Рукавичці, особливо в п'ятницю (але і в суботу теж) дуже потрібна допомога. Якщо ви можете вийти хоча б на годинку-дві, задзвоніть Богданові (телефон вище). Наші скриньки: майже у всіх магазинах Рукавичка магазини Єврошоп м'ясний термінал на нижньому Шуварі (там також є возик для збору продуктів) на складі на Головній Пошті Наші реквізити: 5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич 6762 4683 1016 7170, Богдан Масляк 4731 2171 0235 4048. Natalia Mykytyuk - медичні потреби для зони АТО Наша сторінка: Допоможи фронту
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Закинула на карточку форумлянки Abraira ( Вікторії ) = 124 грн о 19 год 37 хв 24 грн від замовлення і 100 грн від чарівної дівчинки, яка просила не називати її імені, але дякувати можна !!!
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Баланс: 9391,61грн Лишилося зібрати: 208,39!!! (детальніші звіти у моєму щоденнику) Я усе отримала! Звіти у мене у щоденнику. Чесно, коли я бралася зібрати 9600грн я не думала, що у мене вийде, просто почала збирати. А зараз загалом, зібрано вже більше 10000, бо пересилка і витрати на деякі супутні військові потреби з"їли частину суми. Господи, дякую Тобі! З Твоєю допомогою мене почули люди і я зібрала гроші, щоб вдягнути 32 солдата у теплий зимовий одяг. Господи, допоможи їм. Нехай війна скінчиться, нехай хлопці вже скоро повернуться додому. Просимо Тебе, Господи.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Дівчата, признайтеся, хто генератор передавав? Він виявився не просто доречним, а супер-доречним. Ми готували посилку снайперам, дзвонимо, що ще треба. "Та нам би генератор, один не справляється, але ж то дорого..." З огляду на те, що гроші в нас в мінусі, були би мої перші підопічні без генератора... А так, докупили масла і відправили. Дякую дуже-дуже-дуже!
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Маєш? Знаєш? Можеш! так! Ти можеш допомогти військовим в цей складний як для тебе так і для країни час. Так. Ти занятий. Не маєш часу/терпіння/волі.... А солдати в цей час сплять (по можливості) в нелюдських умовах.. харчуються чим Бог послав або шо волонтери притарабанять (не без ВАШОЇ допомоги).. і мерзнуть.. бо в польових умовах то не в хаті під периною.... Шапки, шалики.... вся інформація на інфографіці. Слава Україні! П.С. Будьте проінформовані! Хочеш прийняти участь чи дати пожертву - перевіряй волонтерів. ТИ маєш право знати де йдуть твої речі чи кошти... Вимагай для кого це призначено... Багато шахраїв користуються цією бідою. Не дай СЕБЕ обманути!!!
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Зараз триває вже 4 збір зимових шапок для наших захисників. Вже триста штук передано. Наразі маємо бажаючих на 58 штук! Я збираю до цілого числа - 100 шт, і оплачую посилку у 80 грн. Також заробіток зі своїх темок "переводжу" у шапки (не увесь, але більшу половину..) Ука повідомила, що з наступного тижня (чи може навіть в кінці цього) буде їхати допомога хлопцям! Ми мусимо дозбирати і замовити шапки, щоб вони поїхали туди! ТОму дуже прошу, хоч по пару гривень скидати, або робити у мене замовлення - і допомога буде для хлопців! Отримала дозвіл у Мартіні на відкриття благодійної теми в допомогу Уці. Будемо збирати кошти на сухий спирт, термоковдри, грілки - на усе те, що вкрай потрібне і постійно актуальне на фронті. Дуже прошу не бути вас байдужими..Я розумію, що зараз багатьом важко з коштами, але ми можемо і мусимо допомогати! Кожна гривня важлива! Можна відмовити собі у 200гр цукерок, можна пройтися дві зупинки пішки і зекономити 3 грн..по трошки..разом..зберемо!
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині машини підуть в четвер-п'ятницю, тому цей збір вже певно не встигне. Але я нахабно заникала попередній, так що він і поїде. А нові будуть тут знову для роздачі Зараз мабуть в першу чергу спирт. Грілок я недавно замовила тисячу, ще трохи є.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Дівчата може хтось знає де можна купити зимові рукавиці для хлопців, бажано гірськолижні бо від таких у них всі руки в ранах. шукаю адекватні ціни бо вже передачу зібрали і на все не вистачає.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині ми мали військові - по 4 і 6 євро, дивіться тут Але я не знаю, що з того залишилося
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині дівчата для кого ви збираєте, бо я не маю часу читати переписку. Мій чоловік у24 -4 батальйон 11рота. зараз стоїть на 31 блокпості. свої передачі передаємо через волентерів Люби Возняк.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Щойно перерахував через термінал чоловік на картку Богдана Дідича 500 грн (у тому числі 200 грн від форумлянки Sera за торт Спартак) за отримані вже балаклави. Дякую, і вибачайте, що невчасно.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині за перші два збори вдалося закупити понад 200пар шкарпеток нашим воякам, а цього разу ніхто не зголосився((( Тому запрошую всіх приєднатися до доброї справи та допомогти нашим захисникам! просто пишете мені яку к-сть і чого готові оплатити і зібравши цілу упаковку буду виставляти рахунки до оплати по гуртовій ціні сайту - за доставку оплачую я. https://picasaweb.google.com/100413666186150695774/toRMXE?authkey=Gv1sRgCJCtzo2R9ZXlxQE# Прохання до модераторів допомогти розповсюдити цю інформацію...
Закинула на карточку Богдана Дідича 77 грн о 12 год 33 хв дякую форумлянці Marigold за замовлення. Нехай Бог благословляє вас і вашу родину
Закинула на карточку Богдана Дідича 160 грн ( двома платежами 99 і 61 грн о 16 год 40 хв ) дякую форумлянці Fiancee за замовлення , щоб Вам добре носилася і дитинка народилася здоровенькою