Знову осінь, скоро зима, тому знову стають актуальними: теплі шкарпетки термобілизна - активна і пасивна. пасивна навіть більше, бо активну військову завозимо з Європи сухий спирт і зігрівайки енергетичні батончики і солодощі кава, чай згущик, мед, варення - все, що може урізноманітнити смаком і вітамінами суворий солдатський раціон поліетиленова плівка, цвяхи, скоби бензопили генератори інструменти для ремонту автомобілів автомобільні шини, від легкових авто і до ЗІЛів УВАГА!!! Скоро вибори, а тому просимо всіх організаційно причетних до виборчої та інших рекламних кампаній: банери після використання за призначенням привозьте нам. Вони дуже добре виконують роль гідроізоляції для бліндажів. Куди приносити: Наш склад на Головній Пошті (Словацького 1, для габаритних речей є заїзд в двір з Дорошенка) - з 14.00 до 20.00 (субота - до 16.00) Збірки в Рукавичці на Луганській, п'ятниця і субота з 15.00 до 21.00 Довідкові телефони: 050 4312646 - мій 050 6100093 - Богдан 096 1919929 - Соля (робота складу) Потрібні волонтери Для збору продуктів в Рукавичці, особливо в п'ятницю (але і в суботу теж) дуже потрібна допомога. Якщо ви можете вийти хоча б на годинку-дві, задзвоніть Богданові (телефон вище). Наші скриньки: майже у всіх магазинах Рукавичка магазини Єврошоп м'ясний термінал на нижньому Шуварі (там також є возик для збору продуктів) на складі на Головній Пошті Наші реквізити: 5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич 6762 4683 1016 7170, Богдан Масляк 4731 2171 0235 4048. Natalia Mykytyuk - медичні потреби для зони АТО Наша сторінка: Допоможи фронту
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Дівчатка,може хтось знає,де за найнижчою ціною можна купити каталітичні грілки для рук?Прошу модераторів перенести тему,якщо написала не туди.Дякую.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині тут дивіться http://prom.ua/search?sort=price&se...айти&search_term=мини-грелки&search_in_region
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині я вже не одну тисячу замовила і роздала-відправила. от зараз ще тисячу чекаю на доставку
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Ука, дайте посилання на конкретний сайт де ви брали (щоб я була упевнена у їх надійності) і давайте я теж буду збирати замовлення на ці грілки?? 5 грн - це не є дуже велика сума для допомоги, бажаючі будуть.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Я брала такі, але там, де вони були по 2,25, їх уже нема. Зараз замовила оце, але поки не отримала, то не радитиму. Прийде, то скажу, чи підходить. Паралельно завжди актуальний сухий спирт і термоковдри. Це, практично, розхідні матеріали. Ну і шкарпетки-рукавиці-шапки. Теж треба дуже багато
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Літо й тепла осінь вже минули, і попереду холодний зимовий період. Воювати із противником і так важко, і фізично, і морально, а тут ще й додаються переохолодження, застуди, відсутність елементарного теплого одягу. Тому основна мета нашого благочинного ярмарку – залучити громадян допомогти спорядити на зиму наших хлопців принаймні найнеобхіднішим. Приходьте у неділю з 10-18, отримаєте хороший настрій і допоможете тепло одягнути і спорядити хлопців з 5 батальйону 24-ки. В програмі - майстер-класи, спільне плетіння зимової маскувальної сітки, багато прекрасних рукодільних речей на ярмарку і зігріваюче чаювання! Друзі, долучайтеся рукодільними витворами і смаколиками власного приготування! Ми повинні забезпечити і спорядити хлопців перед негодою! Звертатись до мене
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Куди саме приходити? Не знаю, чи в мене вийде, бо доня хвора, але про всяк випадок, щоб знати.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Дівчата, підкажіть, будь-ласка, де можна роздобути до вечора понеділка балаклави!!! Іде машина до прикордонників, просять шкарпетки, рукавиці, монтажну піну. Дякую!!!
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Закинула на карточку Вікторії Катиш-Бірюкова 105 грн о 20 год 38 хв два платежі 20 грн з замовлення Pobigaychyk і 85 грн з замовлення Bubochka, дівчатка файно дякую за замовлення
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині 150 грн на картку Віки. за два роки зібралось купа маленьких сум по 2-3-5 гривень) за погодженням з дівчатами перекидаю на допомогу.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині отримала вчора 20пар махрових шкарпеток, що оплатили форумлянки 10шт Багіра та 10шт malyta _ Дуже дякую дівчатам за добру справу Але я ніколи не буваю в центрі - можливо хтось із волонтерів живе десь +- Левандівка-мотозавод -Окружна та зможе їх передати на склад?
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Зібрали вчора на нашій Патріотичній Метушні 27755,1+20 дол! Дякую всім, хто долучився виробами, допомогою і посприяв проведенню цього дійстіва! Наступний ярмарок планується біля церкви Ольги і Єлизавети в неділю 2 листопада після кожної Літургії.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині хіба десь при нагоді... Дівчатка, а чий то чоловік сьогодні завіз генератор? Найближчим часом відзвітуємо, куди поїде. Величезне превеличезне дякую!!! І шапки!!! За них окреме величезне дякую, і їх треба ще і багато... До речі, можна починати шукати білі...
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Балаклави, балаклави, балаклави... А в нас тут хтось іх шив? Нагадайте мені!!!
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Дуже актуально!!! Ми вже все зібране відправили, а от балаклави та розгрузки маємо окремо відправити як зберемо. Чекаю на балаклави, які, можливо, отримає Ука. А якби вдалось пошити, то було б супер. Буду зв'язуватись з Holly. Дякую!!! Вчора накінець-то познайомилась з Укою, дуже приємно)))!