Допомога військовим

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Ука, 14 Травень 2014.

1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Знову осінь, скоро зима, тому знову стають актуальними:
    • теплі шкарпетки
    • термобілизна - активна і пасивна. пасивна навіть більше, бо активну військову завозимо з Європи
    • сухий спирт і зігрівайки
    • енергетичні батончики і солодощі
    • кава, чай
    • згущик, мед, варення - все, що може урізноманітнити смаком і вітамінами суворий солдатський раціон
    • поліетиленова плівка, цвяхи, скоби
    • бензопили
    • генератори
    • інструменти для ремонту автомобілів
    • автомобільні шини, від легкових авто і до ЗІЛів

УВАГА!!!
    Скоро вибори, а тому просимо всіх організаційно причетних до виборчої та інших рекламних кампаній: банери після використання за призначенням привозьте нам. Вони дуже добре виконують роль гідроізоляції для бліндажів.

Куди приносити:
    • Наш склад на Головній Пошті (Словацького 1, для габаритних речей є заїзд в двір з Дорошенка) - з 14.00 до 20.00 (субота - до 16.00)
    • Збірки в Рукавичці на Луганській, п'ятниця і субота з 15.00 до 21.00
    Довідкові телефони:
    050 4312646 - мій
    050 6100093 - Богдан
    096 1919929 - Соля (робота складу)

Потрібні волонтери
    Для збору продуктів в Рукавичці, особливо в п'ятницю (але і в суботу теж) дуже потрібна допомога. Якщо ви можете вийти хоча б на годинку-дві, задзвоніть Богданові (телефон вище).

Наші скриньки:
    • майже у всіх магазинах Рукавичка
    • магазини Єврошоп
    • м'ясний термінал на нижньому Шуварі (там також є возик для збору продуктів)
    • на складі на Головній Пошті

Наші реквізити:
    5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич
    6762 4683 1016 7170, Богдан Масляк
    4731 2171 0235 4048. Natalia Mykytyuk - медичні потреби для зони АТО

Наша сторінка: Допоможи фронту

Останнє редагування модератором: 30 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Допомога військовим на Луганщині

Дівчата, точно пригадую, що питались про курси медичної допомоги, але не знаю чи в цій темці. Знайшла на фб, що на вересень набирають групку - тел.255 08 78

3. sunny_girl

sunny_girl Well-Known Member

На сайті є тільки розміри. Це найменший
    Длина:[цензура]34[цензура]см

Высота:[цензура]68[цензура]см

Ширина:[цензура]16[цензура]см
    Є більші - вони трохи дорожчі.

4. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Lipska Nataliya поставила задачу, ми її виконали
    Сьогодні "Допоможи Фронту", а також не байдужі, а саме Ігор і його бус, Назар і його пару рук, Любомир що не тільки словом а і ділом, Ігору на Л200 =)) за безразмерний просто багажник :)) та всім хто за нас переживав.. - допомогали "Крилам надії" Ліпскій Наталії. Була здійснена оперативна опереція - перевезли купу ліків для госпіталя на Личаківській, а це 170 коробок всілякої потрібної аптечної хімії. Коли зачитували одному з медиків госпіталя то він тіки охав і ахав :)). Ліки любязно надані компанією "Юрія Фарм" в особі представника компанії

5. Ligymunka

ДРУЗІ ВОЛОНТЕРИ ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

"ПриватБанк идет на встречу волонтерам и готов отменить им комиссию за пополнение их карточек.
    Чтобы активировать отмену данной комиссии волонтерам (должны быть владельцами карточек) необходимо обратиться по бесплатному номеру 3700.
    P.S. Если вдруг Вам на 3700 отказывают в активации большая просьба сообщить Dmytro Dubilet (с ним согласован данный вопрос и он организует повторное обучение операторов ) Спасибо"

UPD:
    ПРОЦЕДУРА:
    Необходимо позвонить по номеру 3700, сообщить номер карты и ресурс на
    котором размещено объявление о сборе средств. После этого специальный
    отдел банка проверяет информацию и принимает соответствующее решение.
    В случае принятия положительного решения БАНК ОБЕЩАЕТ ВЕРНУТЬ СПИСАННУЮ КОМИССИЮ!!!

6. Popi

Popi Well-Known Member

Тут на фото бійці мого брата. Ми з волонтерами Херсону створили сайт. Допомоги військовим http://www.narodniy.org.ua/border-guard/
    Буду вдячна за підтримку

7. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

У Львові 30-31 серпня пройде «гаражний розпродаж» для збору допомоги війську

Усіх не байдужих та охочих допомогти захисникам України запрошують до участі у благодійному «гаражному розпродажі» у Львівському палаці мистецтв 30-31 серпня.

Про це повідомляється на сторінці заходу у Фейсбук.

«Гаражний розпродаж в підтримку військовим в зоні АТО повертається!.

В програмі заходу: аукціон лотів від зірок шоу-бізнесу, інтерактиви, розпродаж оригінальних й корисних речей, майстер-класи та багато іншого», – повідомляють організатори.

Як зазначається у повідомленні, пілотний проект, організований в підтримку військовим у зоні АТО, показав, що багатьом львів’янам небайдужа доля наших захисників Вітчизни.

Під час «першого гаражного розпродажу», проведеного ГФ «Рабів до раю не пускають», зібрано 17841грн. На ці гроші було закуплено:

5400 грн – чотири металодетектори;
    3800 грн – прилад нічного бачення;
    900 грн – два розвантажувальних жилети;
    1970 грн – чотири комплекти форми;
    1800 грн – бінокль 16-х (16-ти кратний)
    2000 грн – бінокль 20-х (20-ти кратний)
    2941 грн – форма + взуття
    «Ми не плануємо зупинятись на досягнутому, адже військовим і надалі потрібна підтримка! Отож, раді вам повідомити, що 30-31 серпня з 14.00 до 20.00 на вул. Коперника 17, на території Палацу мистецтв, відбудеться «гаражний розпродаж» у абсолютно новому форматі!!! Просимо Вас до 30 серпня приносити речі для аукціону та розпродажу за адресою: Коперника 461. З 30-31 серпня, речі будуть прийматись безпосередньо на торговій площадці в Палаці мистецтв», – повідомляють організатори.

До участі в розпродажі та аукціоні запрошують усіх охочих. Усі зібрані кошти буде витрачено на потреби військових частин: 24 механізованої, 80 аеромобільної бригад, в/ч 4114 та А2902. Усю допомогу активісти обіцяють передати «з рук в руки» силовикам у зоні АТО.

Фото та фінансові звіти будуть надані одразу після події.

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

Соррі, можливо, що то інша громадська організація і я виклала інфо, вибач, Уко мені, але важливо щоб багато людей побачили, ми ж все одно всі стараємось для одного фронту.
    Я була сьогодні там, принесла з собою свій коронний торт - "Медовий Рижик" - розкупили дуже швидко, ще й сама купила кофтинку, мило, морозиво з дітьом, волонтер мене заплела чудово, надивились як роблять глиняні горщики, вишили свої з сином хрестики на вишиваній мапі України, син постріляв з пістолета кульками (зробили тир), можна полазити в БТР. Завтра будуть додано ще кілька майстер-класів, ще продають біжутерію і картини. Якщо у когось є статуетки, елементи декору, домашня випічка, одяг-взуття - приносьте, приходьте з дітьми - завтра буде ще більше розваг, буде співати якась співачка. І в мене сьогодні брали інтерв"ю ZIK:)

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ----------

І до речі за сьогоднішній день зібрали 19 851,95 грн, 5000 руб від росіян, 10 євро:girl_claping:

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, я прочитала на фб ініціативу кримських жінок - збиратись і в'язати для військових теплі шерстяні шкарпетки.
    Може, і ми б щось таке разом придумали, бо холода не за горами? Потрібні і шкарпетки, і рукавиці, може, шарфи, светри...

Я не вмію в'язати, але зразу згадала, що в мене в селі в батьків точно є багато шерстяних ниток, які можу передати в добрі вмілі руки. Що скажете?

9. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

І я маю теж нитки, не багато але щось би вийшло. Можу також віддати майстрині яка за це візьметься.

10. zetta

zetta Well-Known Member

Дівчата останній пункт про вас :

Дмитро Ярош
    4 ч. · отредактировано ·[цензура]
    За останні тижні, у важких боях під Саур-могилою, Амвросіївкою, Старобешевим, проклятим Іловайськом, втратили близько 30 побратимів з "Правого сектора", які були прикомандировані до добровольчих батальйонів "Дніпро", "Донбас", 40-го БТО.
    Основна причина великих втрат - несподіване для військового керівництва держави відкрите вторгнення кацапів і їх удари в тил нашим військам, які вже додушували сепарську наволоч.
    Є й інші причини об'єктивного і суб'єктивного характеру:
    - низький морально-психологічний рівень, відсутність бойового духу та дисципліни серед призваних на службу у деяких частинах ЗСУ;
    - некомпетентність деяких генералів, які проводять операції. На жаль, багато хто з них підпорядковується політичним рішенням кабінетних теоретиків, а не віддає накази, виходячи із реальної ситуації на фронті;
    -
    незадовільне матеріально-технічне забезпечення фронтових підрозділів. Велику частину бронетехніки ми втрачаємо, не тому, що її кидають екіпажи, а тому що вона зламана - не їде або не стріляє. І, найголовніше, якби не волонтери, то Армія не мала б можливості вести бойові дії взагалі;

11. Ligymunka

Друзья! На этой неделе волонтеры инициативной группы «Допоможи фронту» собрали и передали военным на передовой в Донецкой и Луганской областях более 5000 кг грузов, продукты, медикаменты, вещи, средства гигиены, пеленки, амуницию, бронежилеты. Все то что было собранно волонтерами в наших пунктах сбора: рынок Нижний Шувар, гипермаркет Рукавичка, возле памятника королю Данилу Галицкому, в сети магазинов Бавинок.
    121 комплект формы – 21175 грн.
    10 бронежилетов украинского производства – 16500 грн. + 1 израильского производства за 200 евро.
    60 бутылок искусственные заменители плазмы (аминоплазмоль 250мл 500мл, инфизол 250 500мл 20шт, рефортан 250 500мл 20шт в пластике) крови – 9632 грн
    4000 грн передали семье погибшего солдата батальёна Айдар.
    4800 грн пересылка продуктов и собранных вещей курьерской службой.
    Мы очень благодарны всем, тем, кто нам очень помог и пожертвовал деньги на наши покупки.
    Всего потрачено 56107 грн.
    5000 грн от центра военного капеланства УГКЦ Львовской архиепархии (Отец Степан Сус);
    200 евро от женщин украинок Италии (Отец Юстин Бойко);
    2500 грн нам пожертвовали Alexander Gamanyuk и Sabina Krupko.
    10 000 грн от Дмитрий Брусиловский.
    4000 грн деньги поступившие мне на карту, от неизвестных благотворителей, отдельное спасибо!
    9632 грн пожертвования покупателей в сети магазинов Рукавичка;
    8800 грн деньги собранные на рынке Нижний Шувар.
    В ближайшие дни заказываем еще 10 бронежилетов 4 класса и отправляем в зону боевых действий!
    Спасибо всем, кто помог, собрать нужное количество средств, принес продукты и вещи и медикаменты, в наши пункты сбора. Огромное спасибо всем волонтерам собрашие всю помощь упаковавшие ее в коробки и доставившие ее в зону АТО и передали военным.
    Слава Украине!
    СЕЙЧАС ПОКУПАЕМ БРОНЕЖИЛЕТЫ! СРАЗУ ОТПРАВЛЯЕМ НА ПЕРЕДОВУЮ!
    НА ЛИНИЮ ФРОНТА! ЦЕНА ОДНОГО 200 ЕВРО!
    ПОМНИТЕ! ИМЕННО ВАША ПАРА ГРИВЕН, ПОЖЕРТВОВАННАЯ НА БРОНИЖЕЛЕТ МОЖЕТ СОХРАНИТЬ СОЛДАТУ ЖИЗНЬ, УКРАИНЕ ВОИНА, ДЕТЯМ ОТЦА, А РОДИТЕЛЯМ СЫНА !!! ПОЖЕРТВУЙТЕ НА БРОНЕЖИЛЕТ ДЛЯ СОЛДАТА НА ПЕРЕДОВОЙ!

Для перечисления средств, номер карты приватбанка 5168742014096287 Глотов Сергей. (11 світлин)

12. Ука

Дівчата, написала в оголошеннях, але ще продублюю тут.
    Ми тепер маємо склад на укр.пошті.
    І нам дуже потрібні стелажі.
    На старті - 3 штуки глибина 70, довжина 135, 1 - 50*130
    висота 2-3 м
    Але нам би знати до обіду, інакше - поїдем купувати. Без них - ніяк.

Після першого етапу сортування треба буде ще, але там зможемо пристосовуватися під те, що є.

Крім того потрібно великий стіл для пакування, ваги до 100 кг і хоча б пару звичайних стільчиків, бо поки що сидимо на палетах з водою

Якщо можете щось запропонувати, 050 6100093 Богдан.

Крім того, потрібні канц.товари: широкий скотч, маркери, макетні ножі.
    Якщо зможете принести папір - теж будем вдячні.

13. Ligymunka

Хлопці просили ліки. Ночі холодні, хлопці часто застуджуються. Тому у вівторок збиратимемо ліки вказані у списку! Дякую Mariana Gaiduk, яка склала перелік ліків.Якщо у списку є дорожчі препарати - питайте формацефта про дешевший аналог. А ще тре марлю і фізрозчин

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Bohdan Kutiepov поширює світлину від Valentin Drobakha.
    12 год. ·
    "Нормальна альтернтива, пробачте, дурнуватим обливанням водою. Ви відмовляєтесь від чогось надлишкового й необов'язкового, що коштує грошей. І цю суму, зекономлену за місяць, жертвуєте на конкретну людину чи конкретним волонтерам. Я отримав виклик від "американського українця", справжнього патріота Валентина Дробахи. Він 120 доларів, які витрачає на місяць на тютюн, передасть конкретному раненому бійцю. І собі збереже здоров'я)) Ну а оскільки я не курю вже 2,5 роки, завтра озвучу, від чого відмовляюсь, скільки це грошей зекономить і кому я їх передам. Також назву наступних трьох людей, хто повинен буде й собі від чогось відмовитись."

Це схоже, як відмова від квітів на 1 вересня і пожертва цих грошей для військових. Ми вже сьогодні в школі зібрали. А ви?

А ще кожен (навіть в цей скрутний час) також може від чогось відмовитись і зібрати кругленьку суму.

Так, треба жертвувати і тоді, які ні в чому собі відмовляти не приходиться для цього. Але ж додаткові гроші від невипитої в кафе кави чи самостійно зробленого манікюру, а не в перукарні, теж зайвими для армії не будуть.

15. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Можу принести пачку паперу, маркери, скотч. Куди нести?

16. Ука

голов.пошта.
    Але попередньо задзвоніть 050 6100093 Богдан

Або я нині маю зустріч о 19.30 біля Данила, можна мені передати. 050 4312646
    Дякую!

17. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Якщо встигну, то сьогодні під"їду, а якщо ні то завтра зранку підвезу на гол. пошту

18. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Гарна ініціатива запропонована у ФБ Rostyslav Bilavka

19. Ligymunka

Друзья! На передовую в Луганскую область очень нужны 4 шины на автомобиль ЗИЛ 131. Может, кто может помочь с покупкой или передать бу но в хорошем стостоянии. Будем очень благодарны. Фотоотчет переобутых машин сделаем. Спасибо всем, кто помогает! Рассмотрим любые предложения! Можно в личку или 0983619073.

Для перечисления средств, номер карты приватбанка 5168742014096287 Глотов Сергей.

20. zdorov

zdorov Well-Known Member

Підкажіть, куди краще кидати гроші для поранених - на рахунок у посиланні в дописі677 чи на мед потреби в листівках, які друкували?
    В нас гроші біля школи не збирали, або малий не побачив

21. Vedun

Vedun New Member

Оскільки займаюся онлайн продажем запчастин і аксесуарів до мобільних, то в голову прийшла думка: забезпечити вояків запасними аккамуляторами до мобільних. Запасний аккамулятор важить грами, але не завжди є змога дозарядити, а так замінив пустий АКБ на заряджений і знову на звязку. Думаю поставщикі підуть на зустріч і відадуть по мінімальній ціні.

Крім того потрібні зарядні пристрої для нокій, самсунгів і т.д. В принципі і це я дістану, але в кожного з нас дома валяється кілька зарядок які вже не використовуєм. Було б не погано отримати їх в подарунок на пункт прийому. Прохання якщо хтось хоче пожертвувати непотрібні але робочі зарядні пристрої для мобільних будемо вдячні.