Допомога військовим

Discussion in 'Доброчинність' started by Ука, May 14, 2014.

1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Знову осінь, скоро зима, тому знову стають актуальними:
    • теплі шкарпетки
    • термобілизна - активна і пасивна. пасивна навіть більше, бо активну військову завозимо з Європи
    • сухий спирт і зігрівайки
    • енергетичні батончики і солодощі
    • кава, чай
    • згущик, мед, варення - все, що може урізноманітнити смаком і вітамінами суворий солдатський раціон
    • поліетиленова плівка, цвяхи, скоби
    • бензопили
    • генератори
    • інструменти для ремонту автомобілів
    • автомобільні шини, від легкових авто і до ЗІЛів

УВАГА!!!
    Скоро вибори, а тому просимо всіх організаційно причетних до виборчої та інших рекламних кампаній: банери після використання за призначенням привозьте нам. Вони дуже добре виконують роль гідроізоляції для бліндажів.

Куди приносити:
    • Наш склад на Головній Пошті (Словацького 1, для габаритних речей є заїзд в двір з Дорошенка) - з 14.00 до 20.00 (субота - до 16.00)
    • Збірки в Рукавичці на Луганській, п'ятниця і субота з 15.00 до 21.00
    Довідкові телефони:
    050 4312646 - мій
    050 6100093 - Богдан
    096 1919929 - Соля (робота складу)

Потрібні волонтери
    Для збору продуктів в Рукавичці, особливо в п'ятницю (але і в суботу теж) дуже потрібна допомога. Якщо ви можете вийти хоча б на годинку-дві, задзвоніть Богданові (телефон вище).

Наші скриньки:
    • майже у всіх магазинах Рукавичка
    • магазини Єврошоп
    • м'ясний термінал на нижньому Шуварі (там також є возик для збору продуктів)
    • на складі на Головній Пошті

Наші реквізити:
    5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич
    6762 4683 1016 7170, Богдан Масляк
    4731 2171 0235 4048. Natalia Mykytyuk - медичні потреби для зони АТО

Наша сторінка: Допоможи фронту

Last edited by a moderator: Sep 30, 2015
    • Подобається Подобається x 1
  2. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Відповідь: Допомога військовим на Луганщині

Друзья! Подводим предварительные итоги нашей акции «Купи бронежилет и передай на фронт»!
    За прошлую неделю нам удалось выкупить 14 бронежилетов (4-го класса защиты) которые сразу же отправились на самую передовую, цена каждого 200 евро! Наши волонтеры в зоне АТО передадут их военным там где они особенно необходимы. Еще заказали 10 бронежилетов нашего производства (цена 1600 грн./ шт.). Всего 24 бронежилета за прошедшую неделю! Имеем еще и другие потребности, которые возникают периодически и стараемся их закрывать! Просим помочь всех кто может… Без бронежилетов на передовой остается еще много наших ребят… Будем благодарны за любую помощь.
    ПОМНИТЕ! ИМЕННО ВАША ПАРА ГРИВЕН, ПОЖЕРТВОВАННАЯ НА БРОНИЖЕЛЕТ МОЖЕТ СОХРАНИТЬ СОЛДАТУ ЖИЗНЬ, УКРАИНЕ ВОИНА, ДЕТЯМ ОТЦА, А РОДИТЕЛЯМ СЫНА !!! ПОЖЕРТВУЙТЕ НА БРОНЕЖИЛЕТ ДЛЯ СОЛДАТА НА ПЕРЕДОВОЙ!
    Для перечисления средств, номер карты приватбанка 5168742014096287 Глотов Сергей. (5 світлин)

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Штани і куртку. Є така військова форма, але з не промокаючого матеріалу.

4. Анута

Анута Well-Known Member

5. madey

madey New Member

що я повинна робити,а то я незнаю с чого почати ((

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

написала в пп

---------- Додано в 20:31 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

написала в пп

6. Ligymunka

Потреби снайперів!!!
    Хлопці ще на полігоні. І ми продовжуємо їх споряджати.
    В наших планах наразі, якщо подужаємо:
    дальноміри і оптика - начебто почали з'являтися в продажу.
    10 наплечників і розгрузів
    патрони холодної пристрілки
    декілька польових нош
    пакети для індивідуальної очистки води
    тепла білизна
    військові куртки з капішоном
    сідачки
    рибацька сітка
    кілька gps-навігаторів
    телефони і стартові пакети
    альпіністські шнури і карабіни

форма і берці - останні в пріоритетах, однак вони теж потрібні.
    Дещо вже замовили і оплатили, дещо ще чекаємо наявність.
    Якщо можете допомогти з чимось - наприклад, телефони чи туристичне спорядження, - будемо вдячні.
    Картка для збору коштів на роту снайперів:
    5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич
    Оперативний звіт по надходженнях і витратах (оновлюється)
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1m2SSuI03eXLo37MtXxBJKUaSyyAVyLmbZwfBY-3QVoM/edit?usp=sharing

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Почати шукати те, що треба. На все необхідне наврят чи зберете, а так, підключайте волонтерів, розпитуйте хто що має готове, тільки то бажано чим пошвидше, бо їм також потрібен час, щоб глянути, зібрати.
    Якщо дорогі якісь прилади, чи тому подібне, потрібнно шукати фінанси, тоді так само, можна зібрати на конкретні потреби самотужки, купити, відвезти. Треба діяти, думати, організовувати.:)
    Потреб армії зараз надто багато, мусите підключатись, підключати людей, оголошення, прохання, репост і т.п.
    І моя вам порада така невеличка з власного досвіду. Організовуйтесь відразу з рідними/близькими хлопців, які разом з ним у роті. Разом легше. Чи кошти збирати, чи шукати, чи возтити... Бо запам"ятайте, якщо ви купите тільки щось свому, він сто процент буде ділитися з іншими. Тому я б радила дбати про потреби всіх хлопців роти загалом. IMXO
    Я свому індивідуально тільки прилад нічного бачення купувала з допомогою добрих людей, бо він реально дуже дорогий, то у них один прилад на роту. Звісно ходить з рук у руки.
    Якщо ви, для прикладу, купите тільки свому теплий спальник, вони будуть одинаково спати в ньому по очереді.:)

8. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Йдеться про новостворений 4й батальйон 24ки.
    Ми були у них минулої неділі, коли їх лише мали вивозити на полігон і видавати техніку. Говорили з їхніми командирами (майдан єднає людей). Станом на той момент нас запевнили, що броніки будуть, з касками прблема (з ними всюди проблема), а решту проблем буде зрозуміло за тиждень, вже на полігоні.

Наразі з власного досвіду скажу, що потрібно з особистих речей.

хороша термобілизна - але не синтетична, як для лижників, а тепла.
    якісна форма, не літня
    тактичні окуляри і рукавиці (орієнтовна ціна по 200 грн, решту - від лукавого)
    наколінники-налокітники (та ж ціна)
    великий якісний наплечник і/або речовий мішок - при відправці їм скажуть спакуватися в один, решту віддати додому.
    розгрузка автоматчика (якщо він не розвідник і не снайпер - там окрема тема)
    каремат-сідачка-спальник
    берці
    дощовик-пончо (до 40 грн) і/або непромокаючий костюм (суттєво дорожче)
    теплі високі шкарпетки
    хороший ліхтарик
    непромокаючий телефон

Частину цих потреб ми закриватимемо, але ми не зможемо охопити всіх - це нереально силами громади. Тому звісно добре, якщо родичі-друзі-колегги частково закривають потреби солдат.

Я найближчим часом скажу, що з переліченого і де можна відкупити за гуртовою, а не барижною ціною - волонтери часто беруть великі партії в борг, щоб дешевше, і, відповідно, цей борг потрібно повертати.

9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Ука скинула 49 грн(1 грн з"їла комісія) на цю картку
    для

або на ваш розсуд куди більше треба!
    Єдине прошу усіх волонтерів писати куди на яку картку скидати....

10. Tamika

Tamika New Member

Добрий вечір, дівчата. У мене наступна ситуація. Друзі попросили допомогти хлопцю. Він працював на будівництві у Київській області (точно не знаю де), записався добровольцем, з воєнкомату передзвонили, перепитали, чи він не передумав, запросили прийти і в чому був відправили до нас у Львів. Реально, сумка з його речами залишилась на тому об'єкті. Сам хлопчина з Черкаської області. Його мама продала корову і купила бронік. Каску, наколінники, налокотники, берці, саперну лопату організовують дівчата у яких він працював на будівництві, мають якось передати. Спальник і каремат, сказав, що має. Весь дріб'язок постаралися сьогодні закрити ми + дали кишенькові гроші.

Він у 80-й аеромобільній, дуже інтелігентний, щирий і рішучий.

Допоможіть мені допомогти йому. Сподіваємося, що зможемо з вашою допомогою слати йому передачі в АТО. Також ще хочемо купити непромокаючий костюм, фліску, термобілизну, тактичні окуляри і рукавиці, хорошу форму (зараз має, напевне, літню). Можна по цих пунктах впасти вам на хвіст?
    Правда, їх, ніби, мають відправити вже сьогодні-завтра, тож це все доволі спішно...

На КПП довелось чекати 2 години. Таке може бути? Чи, може, командир до нього зле ставиться? Просто, він російськомовний... Зате справжній патріот і, я впевнена, буде надійним другом нашим хлопцям.

11. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

хочу перекинути трошки грошей. підкажіть, будь-ласка, на яку картку? Де зараз найтерміновіші потреби? Бо сама шось не можу розібратись... Дякую.

12. Ligymunka

5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич,
    Ви можете скидати на цю карточку, бо до УКИ дзвонять по все, що потрібно ВЖЕ, то буде мати можливість оперативно закривати найтерміновіші потреби.

---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:40 ----------

13. Tamika

Tamika New Member

Знаєте, я таки висловлюсь з приводу оцього:
    Справді заохочуєте? Не помітила…

Що ж, вигрібатимемо самі…

Дуже прикро, що у Львові все отак от. Добре, хоч у Дніпрі і в Одесі все набагато краще налагоджено. Там є кому займатись поселенням родичів поранених львів’ян, є кому діставати ліки, відвідувати хлопців... Там чомусь приватні повідомлення і дзвінки нікому нічого не паралізують. А у нас не дочекаєшся елементарної інформації. Ок, буду знати. «Спасибі».

14. Ligymunka

Друзі, маємо такі запити від мобільних госпіталів і госпіталів в зоні АТО, які прийняли на себе первинну медичну допомогу, що робиться страшно. Звідки братися, - не зрозуміло.
    Вся надія на вас.
    Зрештою, як завжди.
    Будь ласка до п'ятниці по ліках зголосіться, тобто до Короля Данила принесіть. Фармацефти України - єднаймося!!!

Госпиталь в г. Артемовск
    L-лизина эсцинат 0,1% 5 мл амп. №10;Адреналина г/т.р-р 0.18% амп.1мл №10; Алмагель А сусп.д/пер.пр.пак.10мл N20
    Амизон табл. п/о 0.25г N10* (10х1);Аминокапроновая к-та табл.0.5г №20;Аминокапроновая к-та р-р;
    Анальгин р-р д/ин 50% амп.2мл №10/Лекхим/;Анальгин табл.0.5 N10 (10х1)блистер; Аскорбиновая к-та р-р д/ин.50мг/мл амп. 2мл N10;
    Атоксил пак. 2г N20 саше;Бензилбензоат эмул. 20% 50г;Бинт марл.мед.нестер.7х14см;Бинт марл.мед.стер. 7х14см;
    Бинт мед. эласт. 8см х 4м низкой растяж.(У)#;Бинт эласт.3.0х8см с фикс.облегч.;* Бинт эласт.низк.растяж.5.0х8см*;
    бисептол 480;Бриллиант.зел. 1% 20мл;ВИТРУМ ТАБ.П/О #30;Вода д/ин. амп. 5мл N10;ВОДА ДЛЯ ИНЪЕКЦИЙ АМП.2МЛ #10;
    Галазолин капли наз.0.1% 10мл*фл.;гемостоп;Глюкоза р-р д/инф.5% 200мл фл.;Гропринозин табл. 500мг N50 (10х5);
    Губка гемостатич.сух.в-ва 0.8г;Дексаметазон р-р д/ин. 4мг/мл амп. 1мл N5;Диклофенак гель 1% 40г;
    Диклофенак натрия р-р д/ин.амп.2.5% 3мл N10 (5х2)*;Диклофенак-Здоровье ультра гель 5% 50г;Димедрол амп. 1% 1мл N10;
    дицинон;жгут кр. Ост;Ибупрофен-Дарница табл.0.2 №50;Ингалипт аэр.30мл*;Ингалипт аэр.30мл*;
    Йод р-р 5% 20мл;Ихтиоловая мазь 10% 30г туба;Каметон аэр.баллон 30г;Камфомен аэр. 30г;
    КЕТАНОВ Д/ИН.30МГ/1МЛ АМП.#10;КЕТАНОВ ТАБ.П/О 10МГ #10;Клеенка резиноткан.50м рул.;Клеенка резиноткан.75смх2м/уп.;
    клотримазол мазь;К-та аскорбиновая др.0.05г №50;К-та мефенаминовая-Д табл 0.5 №20;Л/пласт.бакт.Верофарм 2.5x7.2;
    Л/пласт.катуш.Ультрапор2смх5м(картон);Левомицетин-КМП табл.0.5г №10;Лидокаина г/х амп. 2% 2мл N10;
    лоратадин;Метрогил р-р д/инф.5мг/мл 100мл*;Метрогил р-р д/инф.5мг/мл 100мл*;мефенаминовая к-та табл.;
    Налбуфин-Фармекс амп. 10мг/мл 1мл N10;Натрия хлорид р-р д/инф.0.9% 400мл п/э;Нафтизин 0.1% 10мл;
    нашатырный спирт;Нимид гель 1% 30г*;Нимид гран.100мг/2г саше№30(1х30);Нифуроксазид-Рихтер табл. п/о 100мг N24;
    Но-шпа амп. 40мг 2мл N25*;НО-ШПА ТАБ.40МГ #24;Пакет стер.перевяз.с 1подуш.;Пантенол аэр.116г пена накожная;
    Перекись вод.р-р 3% 100мл пласт.;Перчатки н/стер.L смотр. пара;Перчатки хир.стер.р.8 пара /Допомога-1/;
    Пластина (губка) колаг.ранозаж. 50х50мм N1;ПРИСЫПКА ДЕТСКАЯ 50Г;Рефортан р-р инф.6% фл.500мл №1;
    Рингера р-р 200мл (ПВХ);Септефрил табл.0.0002г №10;Серная мазь простая 33.3% 50г конт.;системы для в/в введения р/ра;
    Солкосерил амп.42.5мг/мл 5мл;СОЛКОСЕРИЛ ЖЕЛЕ 4.15МГ/Г 20Г;Спазмалгон амп. 5мл N10;Спрегаль аэр.152г фл.;
    стерил. Салфетки марлевые;Стериллиум фл. 500мл*;СТРЕПТОЦИД ТАБ.0.5Г #10;Супрастин табл.25мг №20;
    ТАВЕГИЛ ТАБ.1МГ #20;Ультрафастин гель д/наруж.прим.2.5% 30г туб.;Фармазолин 0.1% 10мл п/э;
    Фервекс д/взр.; Формидрон р-р д/наруж.прим.спирт.50мл;Фталазол табл. 0.5 N10;Хлоргексидина р-р накож. 0.05% 100мл фл.полим.;
    Цефтриаксон-БХФЗ пор.д/пр.р-ра д/ин. 1г;ЦИТРАМОН-У ТАБ. #10;Шприц одн. 2мл Эконом с иглой; Шприц одн. 5мл Эконом с иглой.

15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Так, все тут зле. Їдьте звідси в Одесу і Дніпропетр. А то тепер явно не дочекаєтеся).
    І то я ше не зла.

16. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мене насмішило, що процитували лише те, що зі зрозумілих причин люди не осилюють але те, яку вони роботу роблять до уваги не взяли. Офігіти можна, чесслово

17. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Дівчата, не можу знайти картки чоловіка Уки, хочу кинути трішки грошей, виручених від своєї темки для потреб снайперів.

---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:55 ----------

Вже бачу, сплю вже тай не бачу

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

А що саме ви хотіли, якого заохочення? Хочете спорядити свого окремого бійця- дійте! Ви навіть номера картки не подали.
    Що це означає?

---------- Додано в 06:59 ---------- Попередній допис був написаний в 06:54 ----------

Дівчата, тепер дозволю собі відповісти стосовно тої передачі, яку ми збирали для для 24-ї механізованої
    На жаль машина виїжджатиме аж завтра. Так-так, отак довго...
    Дякую усім ще раз!)

19. Tamika

Tamika New Member

Це стосувалося ось цього повідомлення Уки:
    Думала, зможу відкупити у волонтерів щось із потрібних речей. Мені не потрібна фінансова допомога на такі закупи, тому карточки не давала. Проблема в тому, що зараз у Львові багато речей важко знайти в стислий термін, все розкупили, немає потрібного розміру...

Ще хотіла дізнатись чи є волонтери, що займаються 80-ю. Якесь обєднання родичів.

Зрештою, хлопці вчора вночі вже виїхали, вони останні дні спали з автоматами. Сподіваюсь, інші йому встигнуть по дорозі передати необхідне.

Можете думати інакше, але таки логічніше збирати бійців на місці, а не потім рвати жопу, щоб щось передати в оточення... І логічно було б допомагати в цьому людям, які готові витрачати на це гроші. Ні, то ні.

Головне, що швидко відповідають куди кинути 100 грн).
    І то я ще добра.

20. Popi

Popi Well-Known Member

Я в дечому згідна з Tamilka, бо дійсно в нас і у Польщі зараз трохи трудно щось дістати. Я також готова купити,отримати в подарок і т.п. але на мене не реагуюь бо відповідають на запроси командирів,начальників і тп. Ну в мене брат зараз вертається в Луганськ начальником штабу, в нього нема часу щоб ,очі прикрити не то шо б спілкуватись з волонтерами. Скинув смс, хлопці не мають форми, чи треба ліки і все. В нашому львівському фонді мене фудболять бо я не та категорія, сумно...... Але нічо прорвемся, даєм раду хто як може.

21. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Так останні сторінок з 10 тільки про 80-ку й мова.
    Агась).
    На ту ж саму 80-ку.
    Ця тема троха не відповідає запросу що вас, що Tamilka.
    От і все.
    У волонтерів імхо справи не кращі.
    На жаль волонтери не такі круті і могутні, які деякі бізнесмени зі звязками. То з наболілого.