Допомога військовим

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Ука, 14 Травень 2014.

1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Знову осінь, скоро зима, тому знову стають актуальними:
    • теплі шкарпетки
    • термобілизна - активна і пасивна. пасивна навіть більше, бо активну військову завозимо з Європи
    • сухий спирт і зігрівайки
    • енергетичні батончики і солодощі
    • кава, чай
    • згущик, мед, варення - все, що може урізноманітнити смаком і вітамінами суворий солдатський раціон
    • поліетиленова плівка, цвяхи, скоби
    • бензопили
    • генератори
    • інструменти для ремонту автомобілів
    • автомобільні шини, від легкових авто і до ЗІЛів

УВАГА!!!
    Скоро вибори, а тому просимо всіх організаційно причетних до виборчої та інших рекламних кампаній: банери після використання за призначенням привозьте нам. Вони дуже добре виконують роль гідроізоляції для бліндажів.

Куди приносити:
    • Наш склад на Головній Пошті (Словацького 1, для габаритних речей є заїзд в двір з Дорошенка) - з 14.00 до 20.00 (субота - до 16.00)
    • Збірки в Рукавичці на Луганській, п'ятниця і субота з 15.00 до 21.00
    Довідкові телефони:
    050 4312646 - мій
    050 6100093 - Богдан
    096 1919929 - Соля (робота складу)

Потрібні волонтери
    Для збору продуктів в Рукавичці, особливо в п'ятницю (але і в суботу теж) дуже потрібна допомога. Якщо ви можете вийти хоча б на годинку-дві, задзвоніть Богданові (телефон вище).

Наші скриньки:
    • майже у всіх магазинах Рукавичка
    • магазини Єврошоп
    • м'ясний термінал на нижньому Шуварі (там також є возик для збору продуктів)
    • на складі на Головній Пошті

Наші реквізити:
    5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич
    6762 4683 1016 7170, Богдан Масляк
    4731 2171 0235 4048. Natalia Mykytyuk - медичні потреби для зони АТО

Наша сторінка: Допоможи фронту

Останнє редагування модератором: 30 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  2. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Відповідь: Допомога військовим на Луганщині

пише що пошиті в 1990-1996 роках і що вони з данської (датської) армії. Тобто неясно чи то б/у чи то просто якась пожертва була від Данії.
    По теплоті - пише просто, що дуже теплі. Підходять для пластунів, війська та іншого.
    На рахунок пересилки - пише що за кордон не шле.

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

якщо тема про закупи в Жешув - то якраз через Ярослав їхати. Там якраз на суботу 9 числа планується поїздка - є така тема. Може якраз організатор за то б взявся.

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дайте ссилку, бо не можу знайти.

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

супер!)
    ок.
    Уляна, а шо там з тими прикурювачами до машини, про які я писала в пп. Є можливість дістати, чи тре самій на Торпедо топати?
    (хоча не знаю чи вони там взагалі продаються)

Просив нині муж взяти їм ще пару штук окулярів темних звичайних, ну, але то не дефіцит, піду завтра куплю.

---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

Знайшла вже тему. Вже пишу автору...

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

Задзвонила до Каті, сказала, що через Ярослав вони не їздять, але пообіцяла розпитати між знайомим і за вихідні дати мені інформацію, можливо знайдеться хтось, хто буде їхати через дане місто.

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

така інфа для волонтерів:
    Марічка Падалко (фб)
    6 серпня о 19:08 · Kyiv ·
    Друзі, хто збирає справді великі гроші на картки Приватбанку для АТО, поранених, біженців, і так далі (від 100 тис.), відпишіться, будь ласка, мені в лічку. В мене є для вас важлива інформація щодо захисту цих коштів. Волонтерській Сотні і Феніксу я вже повідомила. Дякую наперед!

5. Marigold

Жанна, то не Катя, то оця тема http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=115699

6. Ука

Жанно, в ідеалі - знайти когось із хлопців і послати.
    Я - фізично не маю часу. І внас вільних рук майже нема :sad:
    Якщо коштів буде бракувати, то ми докинем.

7. Holly

Holly Moderator

Що то саме за прикурювачі?х скільки треба ліхтариків?

8. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Дівчата, щодо спальників в Польщі
    Людина є, але їх там напевно тре якось розмитнювати, які процедури того всього? Хтось підкаже?
    Можливо в автобусі то було б найпрактичніше?

9. Ука

прикурювач для ГАЗ 66, 2 штуки
    ліхтарики для 10 чоловік

10. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Дуже прошу по можливості долучатися до збору на спальники
    Ймовірно, що вже завтра знайомий вирушить в Ярослав за ними!

11. Holly

Holly Moderator

Питає чоловік чи прикурювач в салон - прикурити сигарету/використовуввти як зарядне. Яи прикурювач до акумулятора, щоб підзарядити одну машину від іншої. Ліхтарики куплю, куди передати?

12. Marigold

на сайті Митниці знайшла таке, що до 500 євро + сумарна вага не більше 50 кг - мито не платиться (на людину на добу). Ось джерело http://arc.customs.gov.ua/dmsu/control/uk/publish/article?art_id=2905585&cat_id=2905579 Можливо тре детальніше читнути, але вроді правильно.
    З автобусом було б легше - таки більше народу і менша ймовірність шо наші придовбуватимуться.

13. Ука

гм, а я щось про такий варіант не подумала. Жанна, питай своїх - то цілком реально, що їм треба банальні клеми.

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

варіанти на завтра:
    в Рукавичку на Луганській
    на Нижній Шувар (до обіду)
    до Данила з 17.00 до 19.00

обов'язково підписати, що то для інженерної роти, бо поїде в аеропорт в Луганськ тілько так - то як бездонна бочка :)

14. Holly

Holly Moderator

Значить, чоловік взяв на роботі прикурювачі до акумулятора. Якщо виявиться, що тре салонні, то ті віддасть назад, а взамін купить інші

15. Ука

кажуть, в мережі ТЕСКО (?) в Пльщі є зелені хороші спальники по 36 злотих. В нас є форумлянки з Польщі, щоб перевірити?

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Записала слово в слово- прикурювач для зарядки телефона в салоні.

На рахунок спальників, то телефонував мені якийсь чоловік від тіраміски казав. Готовий ніби завтра поїхати в Потльщу, я питала куди перекинути гроші, аби мав за що купити, казав відзвонить. Лиш питання наступне яким чином можна дізнатись, що вони дійсно є в наявності? Просто шкода, щоб людина час гаїла, то таки є куди їхати. І ще ви пишете, що можуть бути проблеми з перевезенням.

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

Вже пишу туди... Єдине потрібно точно знати що є в наявності і може якось забронювати, щоб вже точно, чи такого не буває?

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

Зідзвонилася з автором теми, готовий завтра забрати спальники, просить телефон як можна сконтактувати з тим магазином.

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

Дівчата, хто розуміє що там у них на сайті пише, дайте телефон, або задзвоніть, бо я польської не знаю. Будь-ласка, то терміново, людина чекає.

17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Тел. 501 321 439. 728 752 384

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а про що йдеться?

19. NataliaFed

Ой, я щось про Вас забула) Якщо можете, то добре було б туди подзвонити, уточнити наявність/кількість і забронювати напевно

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

так я не можу в темі знайти куди дзвонити, що уточнити і бронювати? Якщо мені детально хтось все пояснить, що треба сказати то без проблем
    Вже трохи розумію, то йде мова за спальники з алегро? Ну якщо там пише, що 30 штук, то певно 30 штук, але уточнити можна, а забронювати на коли і як то все взагалі мало би відбуватися?

21. NataliaFed