Знову осінь, скоро зима, тому знову стають актуальними: теплі шкарпетки термобілизна - активна і пасивна. пасивна навіть більше, бо активну військову завозимо з Європи сухий спирт і зігрівайки енергетичні батончики і солодощі кава, чай згущик, мед, варення - все, що може урізноманітнити смаком і вітамінами суворий солдатський раціон поліетиленова плівка, цвяхи, скоби бензопили генератори інструменти для ремонту автомобілів автомобільні шини, від легкових авто і до ЗІЛів УВАГА!!! Скоро вибори, а тому просимо всіх організаційно причетних до виборчої та інших рекламних кампаній: банери після використання за призначенням привозьте нам. Вони дуже добре виконують роль гідроізоляції для бліндажів. Куди приносити: Наш склад на Головній Пошті (Словацького 1, для габаритних речей є заїзд в двір з Дорошенка) - з 14.00 до 20.00 (субота - до 16.00) Збірки в Рукавичці на Луганській, п'ятниця і субота з 15.00 до 21.00 Довідкові телефони: 050 4312646 - мій 050 6100093 - Богдан 096 1919929 - Соля (робота складу) Потрібні волонтери Для збору продуктів в Рукавичці, особливо в п'ятницю (але і в суботу теж) дуже потрібна допомога. Якщо ви можете вийти хоча б на годинку-дві, задзвоніть Богданові (телефон вище). Наші скриньки: майже у всіх магазинах Рукавичка магазини Єврошоп м'ясний термінал на нижньому Шуварі (там також є возик для збору продуктів) на складі на Головній Пошті Наші реквізити: 5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич 6762 4683 1016 7170, Богдан Масляк 4731 2171 0235 4048. Natalia Mykytyuk - медичні потреби для зони АТО Наша сторінка: Допоможи фронту
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Жанно, спитай, чи їм принципово одномісні. Двомісні легше знайти
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині А таке, як плащ-палатка не підійде? На Сландо є від 100-250. Чи то не резон тако по одній купувати?
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Власне зайшла написати. Казав на крайняк можна і двох. ---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ---------- Таки попитаю на всяк випадок, але то хіба завтра вранці. Нині точно на зв"язок вже не вийде.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині перекинула на картку гроші. Маю ще каремат - можна кудись передати чи ви будете купувати рулон утеплювача?
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Ще раз усім щиро вдячна.) За каремат, то звісно берем, зайвим точно не буде. Скиньте свій номер телефону, я зв"яжусь з Вами, домовимось як і коли заберем.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині а можна в топ винести ссилку на тему, де пишуть що де можна купити, я нд шукаю бронік, а тему не можу знайти або тицніть мене носом в ту тему або порадьте де можна придбати дякую
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Моя кума продовжує нині райзувати по Львову в пошуку спальників і наметів. Про вчорашні пошуки я вже відзвітувалась, там ситуація не надто, але нині власне планує заскочити в Ашан. Побачимо що там, в вечір напишу. Я ото подумала, якщо навіть ті намети з якогось сайту замовляти, то там потрібен ще час на доставку, який до того ще й може затягнутися. То буде мабуть трохи ризиковано, хоча якщо не знайдем в наявності по наших магазинах чогось толкового, то прийдется таки замовляти. Станом на сьогодні маємо ще +1003 грн до даної суми, тобто разом є 1503 грн. Не перестаю дякувати всім, хто долучається до збору!
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Жанусь, ще за ліхтарики взнай, якого призначення. Суто побутового - підсвітити ввечері, чи щось спеціально круте треба ---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ---------- Друзі, наш Сергій умудрився картку залишити в банкоматі, відповідно номер картки змінився. Але рахунок той самий, і на старий номер картки гроші теж прийдуть. Картка 5168742014096287, Сергій Глотов
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині незнаю чи вже постили знайшла такі спальники http://kiev.ko.slando.ua/obyavlenie/spalniki-armii-nato-sekond-hend-opt-ID8Vwtr.html#2b380689f8
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Два тижні не заглядала сюди (ремонт). Жануля, прошу мені на телефон скинути смс, куди кинути гроші - хочу теж допомогти.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Мені номер телефону не відкривається.(( Пише "достигнут лимит", якщо комусь відкрився, киньте в карму, я задзвоню. Але видається мені, що це те ж оголошення, по якому я телефонувала вчора і там вже нема тих спальників в наявності. Але то тільки "здається")), треба дзвонити. Обов"язково, вже скидаю. ---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ---------- Вже скинули дівчата. Так, таки то на жаль той, що я дзвонила вчора. Там спальники будуть в наявності аж через місяць.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині дівчатка,якщо не важко скиньте будь ласка в пп номер картки. хочу закинути гроші для купівлі спальників. дякую. буду чекати.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині скинула. Куди б той номер картки "прикрутити", порадьте. Лігумінка подавала в щоденнику, але бачу воно в очі не сильно кидається. Тут в темі вже посунулося, загубилося... Зробити посилання в підписі- не виходить мені шось. Я б прикріпила замість посилання на свою тему. Поможіть хтось детальними інструкціями в пп, бо геть забула як то робиться. Буду сильно дякувати.)
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Або створити окрему тему, як радила алго і в топі всю інфу розмістити.ІМХО
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині дівчата, я десь недавно чи то читала, чи чула, що туди потрібно саме теплі речі, бо там степ, а в степу ночі холодні це до спальників Жанно, перекинула Вам на карточку трохи грошей