Знову осінь, скоро зима, тому знову стають актуальними: теплі шкарпетки термобілизна - активна і пасивна. пасивна навіть більше, бо активну військову завозимо з Європи сухий спирт і зігрівайки енергетичні батончики і солодощі кава, чай згущик, мед, варення - все, що може урізноманітнити смаком і вітамінами суворий солдатський раціон поліетиленова плівка, цвяхи, скоби бензопили генератори інструменти для ремонту автомобілів автомобільні шини, від легкових авто і до ЗІЛів УВАГА!!! Скоро вибори, а тому просимо всіх організаційно причетних до виборчої та інших рекламних кампаній: банери після використання за призначенням привозьте нам. Вони дуже добре виконують роль гідроізоляції для бліндажів. Куди приносити: Наш склад на Головній Пошті (Словацького 1, для габаритних речей є заїзд в двір з Дорошенка) - з 14.00 до 20.00 (субота - до 16.00) Збірки в Рукавичці на Луганській, п'ятниця і субота з 15.00 до 21.00 Довідкові телефони: 050 4312646 - мій 050 6100093 - Богдан 096 1919929 - Соля (робота складу) Потрібні волонтери Для збору продуктів в Рукавичці, особливо в п'ятницю (але і в суботу теж) дуже потрібна допомога. Якщо ви можете вийти хоча б на годинку-дві, задзвоніть Богданові (телефон вище). Наші скриньки: майже у всіх магазинах Рукавичка магазини Єврошоп м'ясний термінал на нижньому Шуварі (там також є возик для збору продуктів) на складі на Головній Пошті Наші реквізити: 5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич 6762 4683 1016 7170, Богдан Масляк 4731 2171 0235 4048. Natalia Mykytyuk - медичні потреби для зони АТО Наша сторінка: Допоможи фронту
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині то, що й інші - збирати кому? (можна в приват) волонтери в пустоту працювати не будуть. Спитайте Жанну - я їй весь мозок винесла, поки підключилася до збору для хлопців її чоловіка. а перед тим ще й облаяла за істерики Ваш перший допис був учора ввечері. Волонтери не сидять в неті, часу в них на то не дуже...
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Знадчить такс, дівчата, щойно аж видзвонила мужа, все менш-більш вияснила. Уці в пп відписала... І так, матраци змінюєм на спальні мішки і каремати в такій ж кількості. То буде краще. Стосовно наметів, то казав чоловік таки треба. Якщо не вийде в такій кількості, то хоч що вийде. Чому саме і для чого я не зовсім зрозуміла, бо говорить дуже коротко і то зв"язок нікудишній слово через слово. Якщо треба, то постараюсь вияснити, хоча думаю то не так аж суттєво.)
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Жанно, мені здається, що варто на картку вашу збирати, щоб не виникало багато питань.Можливо, вдастся написати кілька листів з проханням поро збір коштів,можна лінки з відео тд.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Ви розумієте тут варто чітко вказувати потреби, стукати до волонтерів, якщо таки не виходить за рахунок них дістати те, що потрібно, то певно варто самотушки влаштовувати збір коштів, потім купувати і шукати шляхи як доправити в АТО. Ну, бо інакше ніяк. Від держави дійсно нічого не дочекаєшся, а ми своїх воїнів мусим обмундирувати, бо це їхнє життя, їхня безпека, ну, і комфорт в певній мірі. ---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ---------- Я то розумію, але для початку потрібно напевно визначитись що і де ми купуєм, чи як? Щось я вже сама заплуталась, дитина ніяк не дає думки зліпити в купу.))
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Уко чи прийшла пробна посилочка до вас ? Бо ще має прийти . Мама має вам дещо переслати але до неї так і не доїхало то все .
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Так, якщо ще не визначились То Сера має дати до обіду інфу про ціни, наявність по тих сайтах
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Я дам свій номер картки. То спочатку збираємо може, а потім подивимось що з того вийшло і що можна купити? З продуктами обіцяла допомогти Ука. Нам би на спальники і намети назбирати. Думаю в першу чергу все дрібне можна закупити, а з наметами вже що і скільки вийде, бо то реально закругла сума. На разі чекаю ще пп від Уки.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині таке питання по наметам: чи є обмеження по формі наметів ( бо писали вище, що треба в окопи). Отакі одномісні намети, як у фото там вище подавала форумлянка ( такі видовжені) у нас в продажі немає ( це російський виробник). Решта одномісних камуфляжних ( солдатам же не можна червоних чи синіх чи ін.кольорів вибирати)наметів мають стандартну форму ( квадратну). Вони в окопи підходять?
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині поки нічого не було в окопи намети взагалі не підходять. Для тих потреб, для яких треба намети, форма не має значення, а от колір - так.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині видовжені є оранжеві (на розетці бачила). Такі можуть підійти?
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Чоловік працює в інтернет-магазині (спальники, намети, каремати), то вони для потреб армії віддають по собівартості (по їх закупівельній ціні), можу дати контакти магазину.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині По наметах, дзвонила щойно до чоловіка, казав форма і колір значення не мають, якщо правда він мене добре зрозумів, бо зв"язок нікудишній. Але перепитала тричі, думаю таки нічого не наплутаємо. ---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ---------- Обов"язково, якщо так!)
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині ось посилання , в чоловіка нині трохи тупить нет, тому пишіть на пошту, він як тільки зможе відпише/передзвонить.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Шкода, бо я вже другу замовила . Добре , буду шукати інші шляхи .
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Знадчить залишаю номер картки. Поки будемо збирати кошти і організовувати посилку. 5168 7572 0080 7974- Жанна Василівна) від мене +300 грн на разі. До кінця тижня ще спробую щось докинути. Потім постараюсь "витягнути" лінка в щоденник, або в підпис, щоб було краще видно. Зараз зовсім не маю часу. Якби хтось це зробив за мене, була би вдячна.) Ще раз дякую усім не байдужим хто підтримував і підтримує наших воїнів в АТО.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Дівчатка, ще маю два посилання, колись на якомусь форумі почула про хвальбу цих двох українських фірм http://mirontm.com/index.php?option...gory&layout=blog&id=13&Itemid=14&limitstart=4 але тут тільки 2-місні http://beskid.com.ua/content/2-kh-mestnaya-palatka-nishe-2
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині оранжеві ( як і інші яскраві) добре видно . Для військових потрібні "невидимі" кольори. ---------- Додано в 09:46 ---------- Попередній допис був написаний в 09:44 ---------- о, побачила. Але тчно щодо кольору перепитайте при можливості- бо "мої" тут офіцери кажуть, що так не можна, якщо немає на меті стати світлячком-ціллю. Яскраві кольори- ні. це ж не туристичний привал. Не обов зяково камуфляжні- хакі, але це мають бути "природні"- сірі, коричневі, зелені ( але не яскраві, а природні), чорні, пісочні
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Думаю гроші на намети, каремати варто вже починати збирати, навіть поки не вияснили де купувати. Перекинула скільки могла.