Знову осінь, скоро зима, тому знову стають актуальними: теплі шкарпетки термобілизна - активна і пасивна. пасивна навіть більше, бо активну військову завозимо з Європи сухий спирт і зігрівайки енергетичні батончики і солодощі кава, чай згущик, мед, варення - все, що може урізноманітнити смаком і вітамінами суворий солдатський раціон поліетиленова плівка, цвяхи, скоби бензопили генератори інструменти для ремонту автомобілів автомобільні шини, від легкових авто і до ЗІЛів УВАГА!!! Скоро вибори, а тому просимо всіх організаційно причетних до виборчої та інших рекламних кампаній: банери після використання за призначенням привозьте нам. Вони дуже добре виконують роль гідроізоляції для бліндажів. Куди приносити: Наш склад на Головній Пошті (Словацького 1, для габаритних речей є заїзд в двір з Дорошенка) - з 14.00 до 20.00 (субота - до 16.00) Збірки в Рукавичці на Луганській, п'ятниця і субота з 15.00 до 21.00 Довідкові телефони: 050 4312646 - мій 050 6100093 - Богдан 096 1919929 - Соля (робота складу) Потрібні волонтери Для збору продуктів в Рукавичці, особливо в п'ятницю (але і в суботу теж) дуже потрібна допомога. Якщо ви можете вийти хоча б на годинку-дві, задзвоніть Богданові (телефон вище). Наші скриньки: майже у всіх магазинах Рукавичка магазини Єврошоп м'ясний термінал на нижньому Шуварі (там також є возик для збору продуктів) на складі на Головній Пошті Наші реквізити: 5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич 6762 4683 1016 7170, Богдан Масляк 4731 2171 0235 4048. Natalia Mykytyuk - медичні потреби для зони АТО Наша сторінка: Допоможи фронту
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині По тому лінку ж буде не СП. Чи ви про збір грошей і про пробну закупку звідти?
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Ой, так про збір(телепня я) Якщо дівчата погодяться, то можна комусь скидати гроші на картку але попередньо потрібно задзвонити туди і все погодити, щоб знати на що розрахувувати.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Гроші можу зібрати. Не впервой. Мужа підписала зідзвонитися з продавцем і по максимуму все випитати. Тільки напишіть мені хто знає- а ЩО питати??
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Хоча б про те, що писала Жанна, там треба одномісні палатки, спальники, каремати, ліхтарики
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Муж-турист мене послав подалі з таким формулюванням потреб. Короч я пойняла, що ніхто ніц конкретного не знає. Попрошу хай розпитає про все, що є. Завтра напишу результат. Ждіте).
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині А цих потреб не достатньо?))))) Тоді чекайте на Жанну, може вона щось прояснить
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Видно ні. На тому сайті я б\у термобілизну знайшла отаку http://jarmarok.com.ua/n748684-Термобелье-армейское-Англия-б-у.html Хтось недавно вродь шукав. Цікаво- як вона?
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Буде, вона ж нещодавно збирала на прилад нічного бачення))) Вона просто стидається сказати, що треба гроші Але нема різниці, кому скидати, головне назбирати потрібну суму і купити все що треба
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині То було прохання? Імхо просити треба вміти. Чи то я щось не дочитала\недобачила? Тоді звиняйте. ---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ---------- А найперше треба знати ЩО купляти. Я завтра до обіду напишу що там на тому сайті.
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині А ще в темі про "що, де купити" здається Терезка дала посилання на сайти інші, то ж конче з котримсь можна працювати. І ціни можна дізнатись і прицінитись)
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=1949198&postcount=6
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Так фінансва допомога. Бо від нашої держави нічого недочекаєшся
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині Дівчата, щодо карематів то необов"язково купувати окремі запаковані. мМи колись з чоловіком в епіцентрі купили утеплювач для підлоги там ширина десь 3м і відміряли десь 1.70, тобто як розрізати виходить два самих справжінх каремати. Може на якихось будівельних гуртівнях чи під суттєву знижку в епіцентрі замовити цілий рулон того добра і просто порізати? Там ці утеплювачі(точно незнаю як вони називаються) є різних товщин, є зовсім тонкі, а є й товстіші за каремати. Воно, як правило, виходить дешевше, ніж каремат. Про матраси надувні я б не радила, бо як спустить їх то труба...
Відповідь: Допомога військовим на Луганщині пошукайте на мілітаристі, але мультикам - дорогий і дефіцитний, справді потрібний хіба розвідникам і диверсійникам - через малюнок камуфляжа. Якщо йдеться тільки про зручність, то оптимально - "британка". Там і якість і колір ок. Про види камуфляжу читаєм тут ВІДСТАВИТИ МАТРАСИ!!!! Вже писала Жанні в приват. Дівчата, хто возив з собою матрас в мандрівку, скільки він витримує без пробоїн? Отож бо - гроші на вітер. А там все що хочеш - від цигарок до обстрілів. Тому - відставити. Церата, карематки. Якщо сплять в бліндажах (в умовах обстрілів - єдиний безпечний спосіб, - то й намет не варто, краще звичайна радянська плащ-палатка.