Допомога військовим

Discussion in 'Доброчинність' started by Ука, May 14, 2014.

1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Знову осінь, скоро зима, тому знову стають актуальними:
    • теплі шкарпетки
    • термобілизна - активна і пасивна. пасивна навіть більше, бо активну військову завозимо з Європи
    • сухий спирт і зігрівайки
    • енергетичні батончики і солодощі
    • кава, чай
    • згущик, мед, варення - все, що може урізноманітнити смаком і вітамінами суворий солдатський раціон
    • поліетиленова плівка, цвяхи, скоби
    • бензопили
    • генератори
    • інструменти для ремонту автомобілів
    • автомобільні шини, від легкових авто і до ЗІЛів

УВАГА!!!
    Скоро вибори, а тому просимо всіх організаційно причетних до виборчої та інших рекламних кампаній: банери після використання за призначенням привозьте нам. Вони дуже добре виконують роль гідроізоляції для бліндажів.

Куди приносити:
    • Наш склад на Головній Пошті (Словацького 1, для габаритних речей є заїзд в двір з Дорошенка) - з 14.00 до 20.00 (субота - до 16.00)
    • Збірки в Рукавичці на Луганській, п'ятниця і субота з 15.00 до 21.00
    Довідкові телефони:
    050 4312646 - мій
    050 6100093 - Богдан
    096 1919929 - Соля (робота складу)

Потрібні волонтери
    Для збору продуктів в Рукавичці, особливо в п'ятницю (але і в суботу теж) дуже потрібна допомога. Якщо ви можете вийти хоча б на годинку-дві, задзвоніть Богданові (телефон вище).

Наші скриньки:
    • майже у всіх магазинах Рукавичка
    • магазини Єврошоп
    • м'ясний термінал на нижньому Шуварі (там також є возик для збору продуктів)
    • на складі на Головній Пошті

Наші реквізити:
    5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич
    6762 4683 1016 7170, Богдан Масляк
    4731 2171 0235 4048. Natalia Mykytyuk - медичні потреби для зони АТО

Наша сторінка: Допоможи фронту

Last edited by a moderator: Sep 30, 2015
    • Подобається Подобається x 1
  2. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Відповідь: Допомога військовим на Луганщині

Можете занести футболки і передати за цими адресами :

Ринок Нижний Шувар, м"ясний термінал, м. Львів, вул. Хуторівка, 4Б з понеділка по суботу з 9,30 до 15,00

Гіпермаркет Рукавичка, п"ятниця-субота, з 10.00 до 15,00, вул. Луганська 6.

Львівський головний поштамп, відділ курєрської доставки, 1 поверх наліво, вул. Словацького, 1, з 8.00 до 18.00 кожен день, крім неділі .

3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Дівчата- кому зараз більше треба пару грн? Жанна? Popi?
    Чи кидати на той Старобельськ?

4. Bubochka

Bubochka Well-Known Member

Мене цікавить те саме запитання!

5. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

можна до Короля Данила в суботу
    там знову збір кросівок
    ще Люба Возняк, волонтер цієї збірки написала,що гроші зібрані зі скриньки біля Короля Данила будуть йти на Сепаратор клітин крові для аутотрансфузії Dideco Electa
    Нарід, він дуууууже дорогий, близько 420 тис грн. В групі за лінком є рахунок, реквізити фонду і решта деталей цього збору.

6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Дівчата, написав мені однокласник, що дуже потребує каски. Дорога вона? Де то купувати? Через кого передавати?

7. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Хотіла закинути серез приват гроші на сепаратор клітин крові, а той номер картки чомусь неактивний-ввожу номер, а клавіша продовжити не активна... То тільки в мене так? Буду ще пробувати в кредобанку.

8. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Nitriotka, на роботі в звіті ініціативної групи бачу що брали каски кевларові осколочні, які обстрілювали 5,45 год і вони тримали. 1650 грн за штуку, але довго морочились щоб їх знайти і потім виторгувати. спробую дізнатись деталі де взяти.

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ага, таки дорога, якщо нормальна. А таку собі можна і за 100 грн купити.
    Але у них там є каски часів великої Вітчизняної. Розумію що то на сміх, але хоч якісь та й є.

10. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ну то він якраз і має здається ту дешеву. Ну але поки так. Будуть гроші, купиться краща. Думала, може як не дорога, то за свій кошт куплю, але не потягну однозначно. Чекаю, може однокласники приєднаються.

11. Popi

Popi Well-Known Member

А я йду завтра на пошуки поясів на зброю,бо брат каже в них такі старі, що видавали за Союзу. Каже поки витягнеш пістоля то 3 рази розстріляють. Піду може паро штук куплю. О ще треба наколінники і налокотники, де таке добро є? Жменю би взяла

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

13. Ligymunka

Збір для фронту 25.07.2014.
    Рукавичка Мережа Магазинів, вул. Луганська,
    Величезне спасибі всім людям, що долучилися до збору. Детальний звіт. Люди ВИ МОЛОДЦІ :connie_pull-pigtail

14. Ligymunka

А тепер звіт зібраних продуктів з ринку"Шувар" 25.07. Люди, Ви великі МОЛОДЦІ !!! Дівчатка приходьте, як волонтери, то продуктів буде ще більше :girl_tender:

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

На нижньому Шуварі завтра буде хтось?
    Хочу принести 2 спальники, 1 каремат, 2 пари черевиків, шкарпетки і труси, пару светрів, пару пачок кави і ще маю багато клейонки. Напишіть, чи це пригодиться і чи можна завтра підвезти?

Last edited: Jul 28, 2014
  16. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Люди, підкажіть контакти, ким можна передати пакунок в зону АТО, хочу передати адресно для родича дещо.

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Правильно я зрозуміла, що завтра буде збір біля короля Данила?

18. Ligymunka

Продукти і речі можна занести на Нижній Шувар
    Нижній Шувар. З 10 ї ранку і до 3 дня. Підходити до м'ясного терміналу - там є наш банер і кошики. Координатор Світлана 098 4814478. Можете задзвонити п.Світлані і запитати, чи можна адресно передати допомогу .

19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Заносила сьогодні на головну пошту футболки, то ледве знайшла, де приймають. Перепитала в тих кіосках, то тіки в одному жінка пояснила. Якби якусь хоч стрілочку чи вказівник повісити..

20. robik

robik Member

Дівчата, може хтось тикне мені, кому віддати торбу з допомогою. Коліжанка з Англіїї привезла перев"язочні матеріали, енергетики питні, адсорбери, пігулки якісь, і тп. Чи в госпіталь занести, чи волонтерам в супермаркеті. Можна в ПП.

21. Ligymunka

Дівчата , хто має друзів за кордоном, які готові допомагати поширюючи інформацію. Будь ласка, максимальний репост
    Джерело Українська Правда
    30 минут для страны
    Недавно мой друг был в Стокгольме и на улице к нему подошел человек и дал про-курдскую листовку. Он раздал до ста таких листовок на этой площади и ушел.
    Прошу украинцев, живущих в Европе и США напомнить людям о том, что происходит в Украине. Я подготовил макет листовки, которую каждый украинец, живущий в одной из стран Запада (включая Японию) может перевести на язык страны, где он живет, распечатать и раздать.

Помогите сегодня родной стране тем, что в ваших силах.

---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

ДОРОГІ, ДОБРІ, МИЛІ ЛЬВІВ'ЯНИ!
    На польовий госпіталь в м.Щастя (Луганська обл) і Війський госпіталь, що по вул Чехова (Львів) дуже потрібні наступні речі( читати оголошення) у великих кількостять, так як це все речі одноразового використання