Допомога по догляду за дитиною 580 замість 130

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Taska, 20 Березень 2009.

1. Juliasia

Juliasia Member

Відповідь: Допомога по догляду за дитиною 580 замість 130

Жек не має відомостей про те, чи володієте ви земельними ділянками!! Якщо ви живете у багатоповерхівці, то той пункт "За данною адресою земельної ділянки не рахується" - це про землю навколо вашого будинку (там де зазвичай люди насаджують квіточки (або й городину деколи :))). Дивно, що ці клаптики землі можуть бути офіційно у чиїйсь власності :). Довідку про вашу дачу можуть видати лише в управлінні земельних ресурсів. Наш жек відмовився дописувати пункт про зем.ділянку і "собез" запросив у нас довідку з "земельних ресурсів". Але оскільки землі не маємо то ця довідка нам картини не зіпсула.

2. gelej

gelej New Member

скажіть будь-ласка!моїй

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

скажіть будь-ласка моїй дитині 10 місяців і я ще не оформила допомогу(130 чи більше)якщо я зараз оформлю то мені вернуть гроші за ці місяці?взагалі за який період?

3. Аделя

Аделя Active Member

Я теж здавала окрему довідку з земельних ресурсів, бо ЖЕК не вписав, а крім того, ще копію акту на дачну ділянку, яка записана на чоловіка (випадково про неї промовилась, але це нам також не зіпсувало картину, працівниця Собезу лише зробила здивований вираз обличчя: ого, так багато!!! (11,5 соток)).

4. Amaliya

Amaliya New Member

Всім привіт! Після року виплати одноразової допомоги (750 грн.) нас перевели на 130 грн., але не сказали, що малозабезпеченим нараховують більшу суму. Коли доні було 2 роки почула, що таке є. Але в райсобезі сказали, що виплата буде йти уже з 2-х років. Може хто знає, чи можна вимагати доплату до 130грн. по догляду за дитиною за минулий рік?

5. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Допомога по догляду за дитиною до трьох років нараховується від дати подання документів згідно наданої копії наказу про надання відпустки до досягнення дитиною трирічного віку з місця роботи. Якщо ви малозабезпечена сім"я - то призначать вам суму допомоги від доходів на пів-року, потім всі документи треба подавати заново.

6. HalynaKv

HalynaKv Member

На жаль, ні. Допомога малозабезпеченим нараховується з дати подання документів. А Вам повинні були сказати, що таку допомогу можна отримувати і паралельно з виплатами одноразової допомоги, якщо рівень ваших доходів дозволяє.

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

підкажіть мені таке - якщо чоловік офіційно ніде не працює, а я працюю на пів ставки, але мій дохід не перевищує 1 тис.грн, чи варто мені подавати документи на збільшення допомоги, чи якщо я працюю, то таке не вийде?
    яку суму має не перевищувати дохід на всіх членів сімї?
    і ще, знаю що треба подавати документи про право власності на нерухоме майно(або його відсутність), а про власність на автомобілі теж вимагають довідку?
    буду дуже вдячна за відповідь!

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Документи? Не треба вродь ніяких підтверджуючих документів...ні на майно ні на авто...просто в анкеті вказуєте чим володієте і метраж/номера авто/рік...В мене ні разу такого не вимагали, вже вп"яте оформила допомогу.

9. Osya

Osya Active Member

А якщо в квартирі де живемо ми з чоловіком, ще прописані мій брат і мама, то їхній дохід теж рахується (хоть вони з нами і не живуть)?

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

не рахується

11. Artemida

Artemida Well-Known Member

Я знаю, що в довідці з ЖЕКУ має бути зазначено про наявність/відсутність у власності земельної ділянки, але документи на право власності нерухомістю-рухомістю не вимагають.
    Якщо працюєш неповний робочий день, то маєш право на допомогу і її перерахунок.

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

дякую)
    а можна з цього місця детальніше, який саме перерахунок? що мені ще за попередні місяці можуть виплатити?

13. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

За попередні місяці нічого не перерахують, виплачують більше з того місяця в якому подали.

14. Gysochka

Gysochka Member

дівчатка маю таке питаннячко, може хтось з таким стикався. хочемо подати на ту збільшену допомогу. з моєю довідкою нема проблем так як я працююча в декреті, а вот чоловік приватний підприємець, але в нього є нульові доходи, які тоді документи треба мені подати ? дякую

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Всі ті ж самі +Взяти в податковій довідку про відсутність доходів в чоловіка як ПП за останніх пів року.

16. loreniya

loreniya Well-Known Member

можна довідку з податкової про доходи /але за 6 місяців кожен місяць окремо/ а можна самому собі виписати і поставити печатку - я так робила але це сповільнє процес - вони надсилають запит у податкову там його провіряють, тоді відсилають відповідь у соціальну службу і то так ніби хтось пішки в Київ папір несе...
    а ще треба копії з трудової чоловіка - що він не працює ще десь.

17. olangel

olangel Well-Known Member

Я ще не оформила допомогу(були проблеми з збором документів) як, що я зараз подам документи, чи втрачаю якусь частину грошей?

18. Gysochka

Gysochka Member

а дають таку???? бо я шось чула що якшо нульові дохди то вони не хочуть видавати її

19. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Дають.Але потрібно чекати 2 тижні, я ше періодично назвонювала свому інспектору і нагадувала про ту довідку.

20. Talya

Talya Well-Known Member

може комусь стане в нагоді - від мене вимагали довідку про наявність/відсутність земельної ділянки у мене і чоловіка (прописані окремо). цього разу попросила і мені цю інфу написали в довідці про склад сім"ї, а наступного разу потрібно буде брати довідку в управлінні держкомзему. а вони видають довідку впродовж місяця - майте це на увазі. (ще попереднього разу нам там помилилися з прізвищем, і переробляли її тиждень)