Допомога Майдану

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Vероніка, 27 Січень 2014.

1. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Відповідь: Допомога Майдану

Дівчата, а якщо допомогти активістам,які постраждали, то теж сюди?
    Дуже прошу за Мар"яна Гавриліва, колишнього УМХівця, я особисто з ним не знайома, але у нас спільні друзі.
    Недавно був збір грошей для його дитини, тому ймовірно, що сім"я досі в боргах.

2. DivineVanGate

DivineVanGate Member

З ФБ, дівчатка, робимо собі і на майдан.

часто спрашивают - что нужно майдану, что отвезти? ну вот решил человек помочь, и ума не приложит. колбаса? носки? - есть свои нюансы.
    а нужно простейшее.
    в Киеве дичайший холод, от -11 до -23.
    поможет, и легка в домашнем приготовлении имбирная смесь с лимонами и медом.
    пропорция на литровую банку: 5 лимонов, 4 корня имбиря, 300 мл меда. очищаете лимоны от кожуры - все-таки очищаете, имбирь тоже,
    в блендер.. и заливаете медом. ВСЕ, готово!
    масса кашицеобразная, несимпатичная, но...
    кладезь витаминов, противостоит простуде, стимулирует иммунитет, а мед и успокаивает. такой быстрый и действенный коктейль здоровья. на майдане это очень необходимо, просто залить горячей водой и пить.

к тому же, это и правда легко - не нужно закупаться в маркетах, подвозить на машине. пара банок - и вы уже помогли!

3. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Якщо комусь ще актуально, під OFF-ом мій звіт.

4. Mawynja

Mawynja New Member

Сьогодні зранку відвезли ще 24 балаклави.
    Дякую Олі (Закохана), що повирізала.

5. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

гарна новина балаклави вже нині вислали на Київ ,завтра вже будуть в Києві,а ще , будь лаааска, ну піДКажіть куди їх нести на Грушевського,В Український Дім,хто знає , будь лаааска, ну піДКажіть

6. Iryna

Iryna Well-Known Member

сьогодні перекинула трошки грошей, нехай поправляється!

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Для відправки на Київ дуже потрібні хімічні грілки та дитячі вологі серветки з алоє-вера у необмеженій кількості.
    Приносити у Преображенську церкву (Краківська, 21).
    В Будинок Профспілок нехай спробує підійти.

8. Відповідь: Допомога Майдану

Дівчата, може хтось з вас мешкає біля якоїсь гуртовні з побут хімією, щоб закупити серветок?

9. Vероніка

Vероніка Never give up

Також є велика потреба у теплих речах - ковдри, спальники (Український Дім).
    Хлопці на Грушевського просять допомогти з штанами - лижні або утеплені.

10. pokytyanka

pokytyanka Active Member

В Ашані є дитячі вологі серветки (торгової марки Ашан), якщо не помиляюсь 5-6 грн коштує велика упаковка.

11. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

до речі ми ними користуємся вони по 5.98,якщо чоловік поїду з малим в ашан в суботу в мене є лишні гроші,з сп по балаклавах і чулках,можем купити а куди завести?або може хтось поїде в ашан можу скинути вам гроші щоб ви купили і завезли куди потрібно а ще може хтось буде проїжати біля нового львову маю вдома 2 упаковки паперових рушничків можу віддати на добре діло

12. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Якщо є лишні гроші або можливо ще хтось бажає долучитись до допомоги Майдану. То можна закупити хімічних грілок, бо морози, говорять, будуть посилюватись!

13. Clementina

Clementina Well-Known Member

Дівчата, можливо хтось має чи знає рахунок, куди можна перекинути гроші на потреби ПРАВОГО СЕКТОРУ. Ці люди на передовій і їм зараз дуже потрібні різного роду засоби захисту (не саморобні, а справжні бронжилети і т.д і т.п), у Львові я їх не знайшла. Співробітник казав, що в Києві є можливість купити і ціни дешевші, ніж були тут, але потрібні гроші. Якщо хтось має провірений рахунок, скиньте мені в ПП.

14. Vероніка

Vероніка Never give up

Читачі ЄвроМайдану просять про допомогу – жертві підпалу авто у Києві. Та дуже вдячні за перші кошти, що вчора вде поступили на карту.
    Родичі просять допомоги для Мар"яна

15. Відповідь: Допомога Майдану

Дівчата, кому я могла б перекинути трошки грошей, щоб докупити грілки чи серветки вологі?

16. ljudviga

ljudviga Active Member

Ще ніби потрібен пластиковий посуд.

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Потреби медслужби Євромайдану, що знаходиться у Будинку профспілок

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, кажуть, нижньої білизни, а саме трусів дуже бракує.

19. barvystyj

barvystyj New Member

Чоловік був в Києві вчора, приніс декілька пар шкарпеток, то одразу розібрали і дякували. А теплого одягу в нього було враження що вистачає, купами лежить. Я думаю шкарпеток і білизни точно не вистачає, люди віддають свої старі куртки, а шкарпетки і білизну треба купувати нові, і їх мало. Можна купувати і нести на Коперника 40а (чи якось інакше передавати).

20. Vероніка

Vероніка Never give up

Ще будуть потрібні звичайні дощовики (розмір універсальний) - у найближчий час передають дощі в Києві.