Домашня економіка.

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем AilataN, 16 Жовтень 2011.

1. AilataN

AilataN жива

В мене є знайома, яка веде домашню бухгалтерію. Тобто- витрати, доходи, окремо по графам- що з відки прийшло і по яким статтям був розхід.
    Давно замислююсь сама про таку систему домашньої економіки( не економії, бо що тратимо- те тратимо).
    Чи доцільно вести такий облік, щоб якось контролювати витрати, зменшувати їх, наприклад в яких магазинах краще закуплятись, в кого яка графа розходів більша в процентному співвідношенні до з/п?
    В мене так- чим більший дохід , тим більший розхід. Що мене й нервує найбільше. Бо маючи , допустим 50 тугриків- живемо на них, ще й лишається, під"язуєм пояски))), маємо 200 тугриків- і не вистачає!

Це тема для того щоб ділитися способами ведення домашнього господарства, бухгалтерії і різними фокусами, які дають змогу економити. Де які ціни на продукти - у відповідній темі. Все решта: прокладки - в темі для прокладок, мешти в мештах і т.д.

Останнє редагування модератором: 23 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Як побачила ціну на натуреллу то тішусь що в мене ще нема тих "днів", але після пологів брала беллу здається синю то мені дуже сподобалась якість, буду тільки їх потім брати, але ось думаю може то вже закупитись? За підгузки то теж будем пробувати пізніше хелен підкажіть де ви їх берете?

3. raspberry

raspberry Well-Known Member

В звичайних магазинчиках з побутовою хімією, іншими підгузками. На Сихові я брала на ринку Санта Барбара в проході зі сторони Народного, зліва. Ще на Кавалерідзе на перехресті з Антоненка-Давидовича є магазин з ними (до речі досить низькі ціни там). Мені ще Хеппі подобаються, розпробувала їх ще з Яною і тепер з Владом теж купую. Востаннє на Санті купувала 4 за 248 грн. 70 шт.

4. Materynka

Materynka Well-Known Member

А ще питання, як взнати, що прокладки типу прості, не з тою сіткою як Олвейз, то якось пише десь, бо я якось дивилась-дивилась і не могла зрозуміти

5. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Подивилась то на пачці белли то навпаки сині з сіточкою а рожеві мякенькі і приємні [​IMG][​IMG]

• Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  6. я беру квадратні упаковки маленькі, ці мені не альо

7. Vinnytska

Vinnytska люблю....

По-моєму, soft - бавовняні, dry - сіточка.
    Я брала завжди від Молпед, тепер вони вимерли(((По крайній мірі у нас, в Тернополі...

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

мені олвейси занадто лопухи) якщо порівнювати з беллою, але мені не треба таких величезних, типу нічних олвейсів, тому белла супер підійшли.
    я також якщо десь йду, і літом тільки їх, аоле мені останнім часом більше довподоби з пластиковим палікатором, ті коротенькі.
    вони все життя були Хелен Харпер)))

http://www.bella-tzmo.ru/ru_RU/product/bella-perfecta-ultra-green-3 оці з сіточкою типу олвейсів, але сіточка у них більш приємна

Останнє редагування: 16 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. flame

flame невгамовний експериментатор

Кума була у вас регіональним представником. Пахала, як воляка: розкладки, акції і т.д, супермаркети, базари і магазинчики. Я завжди в шоці була - звідки вона бере сили на дітей, чоловіка і роботу в 4 областях. З червня турки скасували співпрацю з представником. Всіх звільнили і все покотилося в прірву.
    Фірма продавала Молпеди, Молфікси, Тест, Сніжну Панду і ще якісь лаки для волосся, креми для взуття.

Останнє редагування: 16 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 2
  10. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Я теж таке десь читала, що турки розірвали контракт з Україною. Вони мені дуже підходили:ціна-якість.Так-так, помітили, вже давненько...Тепер в пошуках чогось схожого.А Натурелла є без запаху?Мені важливо, щоб гігієна не містила ніяких запахів-віддушок.

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Мука Богумила в Сільпо на Науковій по 15,75

• Корисно Корисно x 1
  12. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

А хіба Белла не російський виріб?

13. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

та наче польський...

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ні-це концерн TZMO S.A. Але багато їх продукції вироблялося на російських заводах і завозилося звідти ( прокладки в тому числі).

15. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

16. inka

inka і.Неrb-то до мене)

я вчора брала в Ватсонс 20 шт- 34 грн, нормал були по 16 грн

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я аж спеціятєльно полізла в шафу за упаковкою. Значитцця так: упаковка Белла перфект ( прокладки-сіточка) салатово-рожевого кольору. Виробник Польща і штрих код теж польський.Куплялися десь місяць тому в Космо

18. irkazijka

irkazijka Well-Known Member

Почитала і шукаю альтернативу олвейсам,для мене вони найкращі...але ціни зараз...маю ще 2 пачки незнаю що буду робити як закінчаться((((

19. Gajka

Gajka Well-Known Member

Нічого такі. Купила "3" на Грінченка у суботу останню за 220 - 82 штуки. Нові ціни вже 240-250грн.

І я побігла.
    Підгузки Хеппі теж Польща!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Demetra

Demetra Well-Known Member

Де ще такі ціни? Бо я десь місяць тому купляла по 80грн, потім бачила по 77грн найдешевше...

21. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

мені белла найліпші і я завжди беру у Ватсонс подвійну пачку блакитненьких
    Олвейзи мені задовгі і відмовилась від них ще як була підлітком, бо через ту їх довжину вони в мене зсувалися і вічно протікали.

• Корисно Корисно x 1