Домашня економіка.

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем AilataN, 16 Жовтень 2011.

1. AilataN

AilataN жива

В мене є знайома, яка веде домашню бухгалтерію. Тобто- витрати, доходи, окремо по графам- що з відки прийшло і по яким статтям був розхід.
    Давно замислююсь сама про таку систему домашньої економіки( не економії, бо що тратимо- те тратимо).
    Чи доцільно вести такий облік, щоб якось контролювати витрати, зменшувати їх, наприклад в яких магазинах краще закуплятись, в кого яка графа розходів більша в процентному співвідношенні до з/п?
    В мене так- чим більший дохід , тим більший розхід. Що мене й нервує найбільше. Бо маючи , допустим 50 тугриків- живемо на них, ще й лишається, під"язуєм пояски))), маємо 200 тугриків- і не вистачає!

Це тема для того щоб ділитися способами ведення домашнього господарства, бухгалтерії і різними фокусами, які дають змогу економити. Де які ціни на продукти - у відповідній темі. Все решта: прокладки - в темі для прокладок, мешти в мештах і т.д.

Останнє редагування модератором: 23 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Nana11

Nana11 аспіранточка

Відповідь: Домашня економіка.

Дівчата, треба нам купити собі мішок муки і мішок цукру. Хто бачив останнім часом де є подешевше? здайте місце будь ласка)

3. Freitag

Freitag Active Member

В суботу купували в Ашані цукор на вагу по 7 з хвостиком, борошно Богумила у паперових пакетах (по 2 кг, здається) по 11 з хвостиком (в Рукавичці вже була по 13). Просто мішками давно не купувала.

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ашан й Фуршет - в межах 7,5 грн/кг + /- пару копійок

5. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Скільки коштує домашня качка? Мама передала, а ми ще минулу маєм. Хочу продати і купити інакше м`ясо.

6. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

150-200 грн залежно від ваги і жирності

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

приблизно 50-60 грн/кг, треба важити

8. Inglor

Inglor Well-Known Member

За муку не скажу, але мабуть також там є. Ми в понеділок купляли цукор за 355 грн в магазинчику "Соняшник" на Б. Хмельницько, біля Фуршету.

9. sanches

sanches Well-Known Member

В Арсені на Патона гречка на вагу по 14.20

Отправлено с моего Fly_IQ442 через Tapatalk

10. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

хто питав за олейну, сьогодні в рукавичці на луганській по 17,99 грн. по акції

11. kristas

kristas Well-Known Member

Може кому знадобиться...в "Нашому краі" яблука украінські по 5,50 мені добрі, соковиті і мякі. Мандарини 19,99 - взяла на пробу, піду ще візьму бо смачнющі, солодкі, тонка шкірка ( та що на дольках :) ), кісточок практично нема.

12. Artemida

Artemida Well-Known Member

В Барвінку сьогодні смачні мандаринки по 15,49 грн. Банани були по 11,99. Правда я забрала останні)

13. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

в Арсені на Зеленій також є ця гречка.

14. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Дівчата, радьте каву недорогу і смачну. Така буває? Бо 300 грн. в місяць тільки на каву йде. Купила акційний Якобс, то не кава, а помиї.
    Нам в місяць 3 пачки кави і більше йде. А зараз свята, то мабуть треба 4.

15. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

П'ємо "Каву зі Львова". Дешево й сердито

16. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

попробуйте каву ,яка випускає ашан, досить непогана як на мене:girl_yes2:

17. sanches

sanches Well-Known Member

Беру каву Чібо Фемілі (в жовтих пачках), 250 грам - 29 з копійками

Отправлено с моего Fly_IQ442 через Tapatalk

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А ми завжджи каву маємо або з Чехії або з Італії, але коли закінчилась порадили купити галку міцну, досить добра бо для мене якобз монарх взагалі не варіант

19. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Залежить, що для Вас смачна. Я, наприклад, з мелених пакетованих майже нічого пити не можу. Беру на вагу в "Галці" по 200 грам, нам вистачає на тиждень-півтора, 60 гривень приблизно. Мелемо кожного разу перед заварюванням.

20. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

справді, у кожного свій смак)) але кава суттєво подорожчала через привязку до доллара((( я завжди замовляла з Німеччини, то було надзвичайно вигідно і смачно ( любимо ароматну , з кислинкою і через кавоварку))) Тепер ж ті 500 гр мені практично 90-100грн виходять, в Галці теж беремо, але вона підходить для заварювання в турках більше. Якщо економ- варіант, то кава зі Львова, Галицька філіжанка, та й Тчібо приєднцюсь до написаних вище варіантів. З Польщі непогано каву привозять ( але для любителів добряче підсмаженої))).

21. Margarett

Margarett Well-Known Member

Я також на таке переформатувалась. Щось усі ці кави мені останнім часом (дорогі й не дуже) на один смак, як з жолудів робляться. Тому теж далась на такий спосіб, купила робусти від Галки більше і до неї вже до смаку (й на пробу) ін. сорти по трохи, мелю з запасом на 2-3 дні пиття. Не можу сказати, що всі ці сорти, що придбала є аж такі мені файні (зрештою поки не спробуєш не знатимеш яке воно ? діло смаку) та певні вже відібрала для себе. Купувала в Ашані дещо, там дешевше ніж у ін. маркетах.