Відповідь: Домашні поради Причину виявила і усунула! Таки крупа, в речах ніби немає. Я чула що лаванду від молі можна класти а шафу, а де її купити?
Відповідь: Домашні поради Дівчата, а що то за "Білизна"? Де ви її купляєете? І як ви нею бризкаєете? Розчиняєете у воді чи як?
Відповідь: Домашні поради Я не Ная, але поділюсь досвідом, як ми це робили Білизна - то є а-ля радянський відбілювач, ми раз його в магазині купили, раз - ACE (тьотю Асю пам"ятаєте з старих реклам :xaxa:?). Водою відбілювач не розбавляла, а так брала на губку і протирала стіни до чистоти. Але беріть добрі гумові рукавиці, аби тим відбілювачем не роз"ятрити собі шкіру рук. І квартиру треба добре потім провітрити, аби не дихати тими випарами :ninja:
Відповідь: Домашні поради Ну,я додам як бризкати Можна перелити в розбризкувач або просто в кришці банки "Білизни" голкою наробити дірочок і так бризкати. Розчиняти не треба,бо то рідина і досить рідка,має запах хлорки
Відповідь: Домашні поради Я прала іграшки - нічого їм не було, тільки сортувала за кольором: світлі - окремо, темні - окремо. Коли висохнуть, трохи розчесати і будуть як нові
Відповідь: Домашні поради А що порадите від зеленки, яку малий розлив прямо на паркет, вона в"їлася так в паркет, порадили молоком змивати, ніц не помагає.Ми почекали поки висохне і чоловік шкрабав ножем і наждачним папером.В когось таке було?
Відповідь: Домашні поради я колись розлила цілу банку зеленки ,правда не на паркет,а на ламінат...."легким движением руки" відчистила губкою з білизною
Відповідь: Домашні поради Дівчата, а чи були в когось проблеми із здиранням клейкої плівки з пластикових вікон? У нас вікна простояли з плівкою 2 роки, а тепер неможливо її відклеїти - розлазиться. Може щось її розчиняє?
Відповідь: Домашні поради О, і мене це цікавить. Віддирається плівка по малесенькому кусочку. По центру з горем пополам зняла, а от як зняти з кутів?
Відповідь: Домашні поради З кутів....берете ніж...і проводите ним по самому куту...якшо штукатурка ще свіжа то акуратненько і якраз її гарно підчистете..якшо вже присохло...то так само ножем але вже не великими відстанями....по троху.. Там якшо розлазиться...то може якимось розчинником буде швидше...попробуте на маленькій площині. може шось до газової плити шо жир розчиняє...чи отою губкою до посуди і з теплою водою... Але на то все дівчатка вдівайте рукавички і будьте обережні з вікнами як жевете на високих поверхах.
Відповідь: Домашні поради Я відчищувала рами вікон спреєм проти жиру Cif, а по кутиках, як і радила zetta, ножем. Важко, але потрохи відчищається.
Відповідь: Домашні поради От в кожного є всетри трохи покошлачені. Я пробувала бритвою - довго. Може є ще якісь методи? Бо купили чоловікові 2 светри Поло і за місяць - жах. Таке в нас Поло
Відповідь: Домашні поради є такі машинки для видалення катушків....вони звичайно не супер пупер,але трохи допамагає
Відповідь: Домашні поради Дівчатка, порадьте як чистити ковролін. Ми з чоловіком влітку пробували Ванішом для килимів, але там пише "не мочити", от ми й не мочили..., але результату не було... Попробували ще раз, трохи більше наносили тої пінки і чистили щітками... Зраділи, бо став як новенький... Але за кілька тижнів він з пшеничного кольору став сірим із такими втоптаними плямами!!!!! Що тепер робити? Міняти його будемо не скоро, тому треба якось привести його в нормальний стан, але як????