Відповідь: Домашні поради В ремонтних зсередини ставлять латку - і підклеюють просто. Але якщо на видному місці - хіба декоративні латки чи фурнітуру доробити. Я свою пошкоджену приміром взагалі віддавала на фарбування - мені художниця спецфарбами всю спину розмалювала - вони такої структури, що під ними не видно подертість
Відповідь: Домашні поради По ТБ казали, що калгон додають у порошки для автоматів, а окремо купляти то просто рекламний трюк, щоб більше грошей викладади.
Відповідь: Домашні поради Дівчата, а чим ефективно можна відмити камінь з сантехніки, боя вже сил зовсім не маю, унітаз і душова кабінка на місцях "згинів" посинають жовтіти і чим то не дру - ніц не помагає
Відповідь: Домашні поради Э дуже дешевий і ефективний засіб. Відмиває іржу, камьяний наліт ( конкретний в т.ч.), накіп. Називається Юка-Блиск ( нашого українського виробництва). Правда без рукавичок не раджу з цим працювати...... бо на вигляд як звичайний доместос, але руки щипає. Це ніби аналог Сіліт Бенг, або будь яких отих розрекламованіх засобів але значно дешевше. Я колись на зйомній квартирі повністю жовту ванну і такий самий унітаз весь в вапні і бруді відмила тою Юка-Блиск до білюсінького, і коли їх побачила власниця квартири то довго перепитувала чи я не міняла сантехніку на нову
Відповідь: Домашні поради А в мене питаннячко до мам юних художників. Чим ви відпераєте річі, які помалювала дитина?
Відповідь: Домашні поради ТЕРПІННЯ!!! Я спочатку чистила будь яким миючим засобом універсальним і такою щіточкою як на губках для посуду зі зворотньої сторони, вони продаються окремо, потім мила чистою водою і натирала просто тряпочкою з мікрофібри, щоб було без розводів, можна звичайно і містер мускул. Ще добряче мені помогла така штука як вапароне, якось то продавала в нас на роботі жіночка бу з італії, там процес простий, вода нагрівається і під тиском виходить парою, дуже добре відмивати поміж рамою ну і інші важкодоступні місця. Бо наші вікна були дуууууже брудні Якщо та штукенція потрібна можу позичити.
Відповідь: Домашні поради То такий ніби парогенератор? гм, гм, дякую, подумаєм. І ще питання, а що таке тряпочка з мікрофібри?
Відповідь: Домашні поради Я під час вагітності винайшла для себе екологічний засіб для миття вікон: відро теплої води+пляшка горілки Ніяких розводів, треба тільки дві ганчірки, одну для миття, іншу для витирання. Але вікна я мила не після ремонту, а просто так. Не було чим зайнятися вагітній, гг.
Відповідь: Домашні поради ВЕЛИКЕ ВАМ ДЯКУЮЮЮЮЮ!!!! Я не буду міняти унітаз:xaxa::xaxa:, бо мій тепер як новий після тої Юки:xaxa:, а я сама щаслива власниця чистого унітазу І ще раз дякую!!! Щодо тряпочки з мікрофібри, то така яка не залишає розводів, їх зараз у продажі зявилось багато, тому це тепер не дороге задоволення, а то я колись першу таку тряпочку купувала за 20 у.о., після того як мене мурижила одна знайома пів року шо то буде не дарма, і справді тепер не жалію, вона в мене вже 2 роки і зекономила купу хімії, бо всі меблі і вікна я мию без хімії, а які ті дешевші не знаю, треба спробувати, думаю, нічим не гірші
Відповідь: Домашні поради Дівчата, зробили ми собі гардероб-кладовку. Там складається усе: і верхній одяг, і пилосмок, і одяг, який зараз не дуже використовується. От у мене питання, у чому ви складаєте цей одяг. Просто так складати не дуже хочеться, бо все ж таки це не шафа, і пилюка і все. Бачила пластикові контейнери. Правда, вони дорогущі, і наглухо закриваються. Може, щось порадите?
Відповідь: Домашні поради Спробую... Але попереджаю - там бардак і нічого ще не розкладено Оце вигляд в закритому стані (рухаються тільки середні дверцята) Якщо відкрити, то виглядає так: Справа: маленькі полички+ місце на прасувальну дошку і т.д. Потім двоярусні штанги для вішання одягу Зліва від шухляд - штанга для вішання довгого одягу: Потім широкі полички От приблизно так
Відповідь: Домашні поради Хоч це і стосується кухні, але нічого по цьому не знайшла у відповідній гілці(( Чим ви миєте посуд? Я всілякими хіміями користуюсь, а тепер з появою Олексійка задумалась, все-таки та хімія не змивається повністю, а содою мити посуд не зручно:shutup:
Відповідь: Домашні поради Chortenia, дуже гарно. А чого Ви кажете, що пилюка буде? Я так зрозуміла, що це у вас була ніша, а спереді ви поставили двері як на шафі-купе, так? Хоча мінімум пилюки проникає в будь-яку шафу... То вам би ся здали якісь такі контейнери, як в тих етажерок пластикових із шуфлядками. Вони і дешеві, і вмістимі. Я теж давно шукаю контейнери, але мені би їх треба, щоб скидати туди іграшки по категоріям. Але нічого доброго не знайшла.
Відповідь: Домашні поради для верхнього одягу,яий використовуэться по сезону можна використовувати такі чохли
Відповідь: Домашні поради Є тема "якими миючими записами ви користуєтесь" Я зараз користуюсь миючою ридиною від Дакос. Вона не така термоядерна як інші, але без запаху, і як стверджується, без фосфатів.
Відповідь: Домашні поради а скажіть будь-ласка як ви чистите галстуки, я вже пару попортила... тепер вирішила віднести в хімчистку і коштує це 21 грн, а якщо з 10 галстуків,... може є десь дешевше???.... якщо хтось знає де то поділіться будь-ласка...