Відповідь: Домашні поради візьміть якусь пшикалку кухонну. вони зазвичай добре розчиняють застарілий жир.
Відповідь: Домашні поради То якою? Бо терла такою звичайною для миття посуду, але жорсткою стороною... тепер від тої губки і порошку світла пляма...
Відповідь: Домашні поради Мені дуже сподобався Мультижир (купувала тут на форумі) - відмив глянцеві поверхні кухні дуже швидко і легко. В особливо важках випадках - залишала на декілька хвилин і тоді відтирала. ---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ---------- Меламіновою?
Відповідь: Домашні поради Не повірите! Знаєте що помогло?? СОДА! Вологу тряпку пхаєте в соду і тим трете жир, і відстає швидко, не тре дуже терти, і дешево! І плівка не попсута.
Відповідь: Домашні поради А що ви робите меламіновою губкою? Я використала для змішувача і для дзеркала в ванній. Хочу ще чайник з нержавійки попробувати почистити. А вона і жир відмиває з плитки? Маю на увазі старий жир
Відповідь: Домашні поради Ага, і ще хлібопічку, міксер (то все зверху, звідкись там жовті плямки побачила), і плитку керамічну, біля плити особливо заляпується жиром... А ще віконечко в духовці дуже гарно від "патьоків" (не знаю, як то правильно називається) відтерла.
Відповідь: Домашні поради Я купувала в магазині Sano навпроти готелю Львів, біля зупинки маршруток 3а, 4а. Але казали, що в Епіцентрі бачили набагато дешевше
Відповідь: Домашні поради напевне сюди. Порадьте щітку для миття килиму вручну, маємо миючий пилосос, але пилюка глибоко вїлась, не справляється. Якась така щітка потрібна, щоб миючий засіб проникав глибоко у ворс, сам ворс досить щільний.
Відповідь: Домашні поради Дівчатка, хелп, може в кого таке було. Коте трошки подер наш диван в вітальні. Матеріал-шкірозаміник. Може чимось можна замаскувати, обробити? Дирочки невеликі, але глибокі(((
Відповідь: Домашні поради Дівчатка, порадьте будь ласка полотенця недорогі .Грошей на Mariposa і Pupilla нема,знаю що це хороші полотенця,але ціна зараз для нас дуже дорога
Відповідь: Домашні поради Як вивести плісняву з дитячого візочка? Стояв візочок в гаражі, нині витягую, а він весь в чорних плямах. Ще можна його врятувати?
Відповідь: Домашні поради Думаю сюда пишу. Трагедія- молодший всівся на старшого подушку і потужно на ню напісяв, так що вона наскрізь пермокла. Що тепер робити з тою подушкою? Наповнювач пір"я. В правльну машинку нє? Святик без тої подушечки не засне.
Відповідь: Домашні поради Чоловік вчора завозив подушки на чистку - 15 хв і 60 грн за подушку. А колись мама сама пір'я діставала з напірника і прала руками. Правда, сохне воно потім довго.
Відповідь: Домашні поради Я таке мала з ковдрою пуховою. Ніде я не везла (той прокол ще й глибоко ввечері стався !). Взяла кухлик теплої води, .марлічку., мило саме просте (воно менше піниться і легше вимивається), так замила, чистою шматкою ніби прополокала/кілька раз потерла, трохи в рушнику підвикрутила і до батареї мокрою стороною. Все. Висохло. Нічого ковдрі не є.
Відповідь: Домашні поради можна, але може збитись і буде кака.. краще дати, щоб почистили пір'я/пересушили і заново зашили
Відповідь: Домашні поради Я б в пральцi попрала.Я так щороку своi подушки з напiрниками перу i нiц iм не э.Перу на 90 градусiв з вiджимом , витягую просушую добре (роблю то влiтку, тому виношу на балкон, на сонечко),добре збиваю руками I все ОК, АЛЕ!!! я впевнена у якостi пiр'я,тому що сама iх робила.