Домашні поради

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Chortenia, 2 Липень 2008.

1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: Домашні поради

Зверніться в майстерню по виробництву взуття, напр. на Ярославенка. Вони мають великий вибір обрізків шкіри і зможуть підібрати по кольору. Я сірі каблуки перетягувала наново, бо шкіра від носіння позатягувалася.

2. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

о, там на Ярославенка я багато взуття купувала-замовляла і шила і ремонтувала, навіть цілу підошву замінити реально чи каблук, а шкіру точно підберуть - там такий вибір (принаймні рік тому точно так було).

3. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

та якось не альо мені шкіряні каблуки в замшевих чоботах :).

4. Raven

Raven Мама малятка

І замша там є теж.

5. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Дівчата, може хто знає, як надати підлозі з дерева (дубовий паркет) блиску. Шось мені видається, так ніби я щойно її помила, а все покривається чимось сірим (подібно до пилу).

6. Viola

Viola Well-Known Member

Дорогі дівчата,
    хто має вдома, на балконі, настельну телескопічну сушарку для білизни - знаєте - така, щоб можна було опустити, розвішати одяг, а потім фііть! і підняти вгору. Порадьте, що треба врахувати при її встановлені? Яку фірму обрати (у вас яка? :) ). дякую. Давно про таку штуку мрію :)

7. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Всім привіт)маю такий клопіт: півроку в нас протікав дах, чекали весни щоб його зремонувати, вже зремонтували, але залишились наслідки-стіни за той час шо він протікав, покрились чорними плямами, чи то грибок, чи шо...не знаю, перший раз з таким стикаюсь. в нас якраз свіжий ремонт, тому хочеться того якось локально позбутись. може хтось порадить, з чого понати?здирати шпалери?мити?чимось обробляти?він взаглі припинить поширюватись, коли стіна висохне,чи буде розмножуватись і далі?буду вдяна за будь-які поради)

8. AilataN

AilataN жива

напевно пастувати треба
    якщо не полакована.

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ----------

У мами така є, куплена в Метро, ніяких претензій . Досить просту брали ( хоча не знаю чи вони є "круті"))).

9. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

пліснява або грибок певно. Сушити-сушити і ще раз сушити, обробити протигрибковим засобом (є в будівельних магазинах), і не раз, якщо є можливість - обробити кварцевою лампою. Шпалери зняти однозначно - без того не просушите.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  10. karioka

karioka Well-Known Member

щойно з балкону:)) перевішувала випране...і вкотре думаю-як класно,що таке придумали:)))-іншого не уявляю...купували в Ашані, десь до 300 грн.,здається, вже пів року користуємся (прання завжди вистачає:))-і абсолютно задоволені!

11. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

що робити щоб речі після прання не перекручувались по швах? і якщо вже перекрутились, то можна їх якось повернути до первісного вигляду?(((
    прала на 30 гр і віджим 600 об.

12. innamorata

innamorata Well-Known Member

Дівчата, порадьте що зробити, щоб квіти довше стояли... вчора чоловік подарував троянди. то сьогодні лише одна тверденька, а дві вже почали в"янути. Перед тим як ставити в воду обрізала кінці під струменем води(десь таке вичитала що не можна щоб бульбашки повітря лишилися, чи щось таке...)

13. Freitag

Freitag Active Member

+ також вода у вазі повинна покривати стебло на 2/3 довжини і більше.
    + варто міняти воду раз на 2 дні, або частіше (по потребі)
    + не ставити квіти під пряме сонячне проміння та на перетязі
    Такі рекомендації колись давала мені жіночка, котра вирощує і продає квіти. Але, важливим фактором при цьому все ж залишається свіжість і якість квітки.
    До речі, спробуйте покласти квіти у ванну з холодною водою на певний час, можливо, вони ще відживуть.

Останнє редагування: 15 Травень 2013
  14. fiesta

fiesta Well-Known Member

Дівчата, підкажіть, як почистити праску. праска philips Azur. В резервуарі для води вона позеленіла дуже. Коли прасую, то пара забруднює речі, бо та зелень виходить по чуть-чуть. Пробувала залити оцет, не поміг .
    Той резервуар взагалі якось можна відкрити, щоб помити, чи ні?

15. Vероніка

Vероніка Never give up

fiesta, при сильному забрудненні спробуйте залити спиртовий оцет і залишити на деякий час, звичайний може не допомогти.
    Свій Філіпс раз на місяць чищу так - заливаю холодну воду до краєчку, праска нагрівається до максимуму, вимкнути. Потім над ванною щосили трушу праску, вода з забрудненнями починає виходити (поділка пар на максимумі).
    Ще такі поради

16. analastanka

analastanka тень на стене

Я розумію, що я слоупок, але все ж таки спробую:

Яка має бути вага однієї пачки (або загальна вага тої кислоти)? Бо є пачки з різною вагою, щоб не пересипати :)

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Та йой, від лишнього пакетика лимонної кислоти машині ніц не буде. Там в пару грам не розходиться. Машина від того не вламається. Берете 5 пакетиків найдешевшої і чистите собі на радість.

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

дивилася якось по вбд такі поради

19. strochka

strochka Member

в якісь телепрограмі чула ще такі два варіанти:
    1) опустити кінці квіток в кипяток
    2) аспірин (я беру шипучий) кинути у вазу з водою.

20. analastanka

analastanka тень на стене

Ви мене заспокоїли, дякую! )))