Відповідь: Домашні поради Плями з ягід, в тому числі з чорниці, можна вивести окропом. Натягуєте тканину і лиєте окріп на пляму, доки не зникне.
Відповідь: Домашні поради Дівчата, xочу вашої поради: скажіть, порошок- автомат не підxодить для ручного прання? Бо маю казус з тим, потрібно декілька дрібниx речей малого попрати вручну, а вдома лише "автомат".
Відповідь: Домашні поради підходить, але бажано прати в рукавичках, може трішки розїсти шкіру. Якщо шкіра не чутлива, то можна і так. Як на мене автомат "потужніший".Завжди як їду на море беру автомат, бо не буде де дуже сильно щось запирати.
Відповідь: Домашні поради В мене проблеми з духовкою. Попередня господиня в квартирі була дуже "охайною" і залишила духовку в стані суцільних плям і пригорілостей. Купила спеціальний спрей польський якийсь, назви не памятаю - не допомагаю. Допоможіть порадами, чим то відчистити.
Відповідь: Домашні поради моя свекруха купила собі "Містер-чістер", казала, що файно відчистив, особисто я не пробувала
Відповідь: Домашні поради Дівчата, підкажіть мені,будь-ласка, чи можна прати вдома сукенку з шовку, якшо на бірці стоїть знак - лише суха чистка? На сукні є плямка незначна, хтось так поміряв в магазині. І я вагаюся - прати чи хімчистка? Підкладка - поліестр. Оздоба відсутня.
Відповідь: Домашні поради за шовк сказати точно не можу, в мене колись була ажурна блузочка з шовкових і шерстяних наток сплетена, там також на ярлику писало лише суха чистка, я прала в ледь теплій воді з шампунем. Попролась нормально, тільки трішки пустила колір...
Відповідь: Домашні поради Оскільки сукенка не однотонна, то схиляюся до хімчистки. Чи може хтось порадити перевірену хімчистку, де б при мені вивели пляму з сукні? наперід вдячна.
Відповідь: Домашні поради Прошу поради: прала біле, чоловік востанній момент кинув білі шорти з червоними полосками і відповідно дві його світлі сорочки і біла футболка тепер в рожевих плямах. Є шанс це чимось виправити? наливала на плями ваніш - нічого не дало
Відповідь: Домашні поради мені добре спрей домоль відчищає. запшикую піною всю духовку, залишаю на пару годин, а потім вогкою губкою легесенько все витирається.
Відповідь: Домашні поради 100%. теж ним користуюсь. і мамам порадила, тепер ніц не страшно відчистити.
Відповідь: Домашні поради Маю таку проблему: донечка обдерла носики в своїх червоних шкіряних туфельках, чим то можна замазати? і взагалі чим замазують обдертості на взутті? ніколи з таким не стикалася
Відповідь: Домашні поради якщо не сильно обдерті, то можна попросити, щоб зафарбували. в багатьох майстернях взуття є така послуга. але в мене були туфлі, в них був шкіряний кремовий каблук. я обдерла сильно. мені запропонували обклеїти каблуки скотчем і пофарбувати в чорний. гарно вийшло
Відповідь: Домашні поради мені в дитинстві мама лаком для нігтів замальовувала. Я так носила взуття, що щоразу обдирала, носити в майстерню мама замучилась)))
Відповідь: Домашні поради дівчата, "дожирає" фруктова моль. сили моєї з нею боротись вже нема. сушка, крупи переїхали в холодильник, а він не з тих великих, так жалкую за 2-ох метровим, казала чоловікові, що тра високий. що ще може їсти та моль? чаї перебрала, де ще може живитись? можливо, хтось знає експреас методи боротьби з нею?
Відповідь: Домашні поради А в мене фруктові мушки. То не те саме? Як того позбутись? Вже не знаю, що куди сховати і на кухню заходити вже навіть не хочеться. Може Рейдом їх?
Відповідь: Домашні поради і фруктові мушки теж,але з ними простіше, цикл життя визначається годинами дивна з мене господині
Відповідь: Домашні поради Горіхи\крупи\сушка\трави- це їх смаколики. Ми купили вакуумні кришки на звичайні шкляні банки. Бідна моль))).