Відповідь: Домашні поради Щодо догляду за лакованим деревом - для меблів користуюсь пронто, але мені залишаються деколи розводи (якщо сильно не розтерти чимось шерстяним), для паркету я купую в ашані їх фірмову хімію для миття лакованих дерев"яних поверхонь, ганчіркою вогкою в тому розчині витираю і двері.
Відповідь: Домашні поради Дівчата, потребую поради - скажіть, що можна зробити коли взуття линає ? маю замшеві італійські босоніжки, устілка бежева, але понад її край і зверху перетинка - замша, яка пускає чорний колір, і в кінці дня на ногах при ходьбі дуже то замітно. Чи можна чимось зарадити?! Дуже я розстроїлась...
Відповідь: Домашні поради Дівчата! Підкажіть як часто ви перете щоденний одяг? Бо на днях мала дискусію з цього приводу. Я, наприклад, одягаю легкі речі(майка, блузка, спідничка, гольфи) лише раз, і одразу до прання. Якісь легкі светерки ношу 1-2 рази, теплі светри, джинси перу вже після 3-4 одягань. Так само і з речами коханого. А от на днях мені було зроблено зауваження, що так часто речі прати не можна. Бо вони втратять свій товарний вид і треба буде купувати вже нові. Отаке...
Відповідь: Домашні поради дівчатка, чим можна відмити сліди липкі від наклейок? Мала обклеяла наше ліжко. Деревн, терти чимось "кусючим" не можу.
Відповідь: Домашні поради Спробуйте спиртом, часом допомагає. ---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ---------- А як не допомогло, то рідиною для зняття лаку, але вона може понищити меблі. мені правда, і вона не допомогла на підвіконні стерти сліди від скотчу
Відповідь: Домашні поради уайт спіритом. Не пошкоджує поверхню. Поступаю так, як і Ви, тому часто перу в режимі делікатне прання. Не так нищиться одяг і все гарно відпирається.
Відповідь: Домашні поради Теж так перу. Якщо річ має якийсь запах- не можу, мушу випрати, і люблю свіжовипрані речі. Можете відповісти опоненту, якщо речей багато, то вони не так часто вдягаються, і , відповідно, рідше перуться)) Отже вся справа не у кількості прань, а в кількості одягу
Відповідь: Домашні поради Не знаю чи спрацює у Вашому випадку, але коли потрібно змити слід від наклейки/ярлика із супермаркету, то я використовую двофазну змивку для демакіяжу. (особливо добре з тим справлялася змивка від Мері Кей)
Відповідь: Домашні поради я меблі відтерала від наклейок рідиною для миття вікон ( мускулом) і вологими спиртовими серветками. Не за першим разом, але потрошки відтерлось, з найменшою шкодою для поверхні.
Відповідь: Домашні поради Дуже добре з такими завданнями справляється змивка для лаку. Трошки на ватку, і липкий шар злазить. Я так останніх півроку відмиваю ножиці від залишків двостороннього скотчу, по мірі забруднення.
Відповідь: Домашні поради все так само. особливо білизна і одяг, що контактує з тілом- то навіть не задумуючись, після разу одягання відправляється в машинку, особливо зараз влітку. я можу вдягнути на себе лиш чисту випрану річ, те саме стосується і хатнього одягу. а от що стосується прання, то один раз вдягнуті речі, що їх необхідно лиш освіжити, перу на мінімальній програмі ,з мінімумом миючого засобу, на температурі не вище 30 град, тоді нічого не нищиться. я взагалі не бачу доцільності в пралці використовувати високі температури і 2-х годинні програми, бо рушники/постіль і весь одяг змінюються часто, а отже не є такими забрудненими, щоб їх тією пралкою дибивати. і навіть при такому режимі носіння і прання в мене завжди купа речей, яких вже не хочу носити, бо неактуально/набридли/не модні, і вони суперово виглядають, зовсім не знищено, тому спокійно віддаю потребуючим.
Відповідь: Домашні поради о, то як про мого чоловіка сказано. він теж завжди говорить, що я часто речі перу і сварить мене. Не розумію яке йому діло, завжди чистий попрасований я теж
Відповідь: Домашні поради в нас сталась аварія. малий дуже любить стрибати на ліжку і на дивані. на дивані ми йому не дозволяємо, бо він зі шкірзамінника - шкода, щоб не порвався і не поламався. але хіба то мале слухає що то не можна... сьогодні дострибався. порвав оббивку в місці шва і одразу збоку ще утворилось 2 порвані тріщинки. диван кутовий, то все якраз в центрі посередині спинки. просто капець. наш тато ще не бачив і навіть не уявляю його реакції...))) порадьте, як поремонтувати щоб не було помітно? вже в неті начиталась про "рідку шкіру", трохи заспокоїлась що можна нею досить непогано замастити. але тепер думаю, що то ж диван не шкіряний. чи вона підійде? може знаєте ще якісь способи? диван неоднорідного піскового кольору.
Відповідь: Домашні поради Чи прав хтось такий килимок для ванної кімнати в машинці??? Хочу старий попрати і на балконі постелити. Але він досить великий і в ванній його не зручно прати
Відповідь: Домашні поради Незнаю якої якості у вас, а наш сильно потріпався. Викручували на великих оборотах.
Відповідь: Домашні поради Ми перемо. ніц їм не є. тільки дійсно обороти викручування треба менші. Питання: чим відчистити пляму з чорниці?
Відповідь: Домашні поради я думала взагалі без віджиму, хай стікає в ванній і висихає. ми мунолого тижня поплямились чорницями, я просто замочила плямки в гарячій воді плямовивідником, і все відійшло!