Відповідь: Домашні поради в епіцентрі , за три пакети 18 гр ще б найти такі ж ,але більшого розміру..
Відповідь: Домашні поради Вже кілька років ними користуюсь, нічого поганого сказати неможу. Навіть додому висилала.
Відповідь: Домашні поради Пом'яті, але я виношу в підвал одіяла-покривала, подушки лишні, одяг несезонний. Якщо місця мало то це прекрасний вихід і ніякі кузі-бяки не залізуть і міль не погризе.
Як очистити духовку? Мити духовку - страшне заняття. Хочеться обійтись без хімічних засобів, але після сьогоднішніх тортур з ганчірками зрозуміла - не реально. Найстрашніше- це маленькі бризги жиру, які відтиранню не піддаються. А в моїй ще на верхній панелі прикріплена спіраль, а за нею помити ніяк не виходить. Та ще й відкриті дверцята заваджають при митті страшенно Читала, що засоби для миття духових шаф - то страшна отрута. Тому розкажіть як ви миєте свої духовки без них? А якщо без них не обійтись, то яким користуєтесь? І чи користується хтось засобом Шуманіт або Емвей? Не розмістила допис у миючих засобах з надією, що хтось знає як очистити духовку безпечнішим способом)))ну може оцет чи нашатирний спирт, чи ще щось безобідне)))
Відповідь: Як очистити духовку? О, я теж останні дні тільки про те і думаю - як відмити нормально духовку і мікрохвильовку....Буду чекати, що напишуть-порадять
Відповідь: Як очистити духовку? я на дно духовки (холодної) ставлю посудину з водою в яку добавляю трохи плину. Нагріваю добряче духовку хвилин 20. Пара , яка утвориться розчинить бризки жиру і підгорівшу їжу. Внутрішню частину віконця мию звичайною содою. Наношу соду, трішки теплої води і ту кашицю на хвилин 10 лишаю Потім тільки протерти тряпочкою. Але тут головне регулярно так чистити духовку, бо якщо півроку не чистити то звісно такі ипетоди не підійдуть
Відповідь: Як очистити духовку? Я користуюсь засобом від Amwey, знаю, що то страшна хімія, але коли з духовки дим іде під час приготування, напевно ще гірше, а тримати її постійно в чистоті я не вмію (така вже я господиня). Наношу засіб щіточкою яка є в комплекті, обов'язково в рукавицях, змиваю через пів години, разів 10. Потім включаю духовку на максимальну температуру на кілька хвилин, не знаю чи це правильно, бо то я сама собі так придумала, але думаю, що спочатку краще пусту ніж з їжею.
Відповідь: Як очистити духовку? А я протираю духовку кожен раз після готування, колижир ще гарячий. Тому проблем таких не маю. Хімією мию хіба скло.
Відповідь: Як очистити духовку? власне часто звучить інфо, що не можна мити хімкою всередині духовки, лише скло, аби вигляд мало пристойний. Десь недавно вичитала, що поставити на ніч нашатирного спирту в духовку, а вранці протерти. Але не знаю чи я б з таким бавилася... Мию як і усі - в бритванку води, включаю на 60 градусів духовку, потім руцями тру, тру, тру...
Відповідь: Як очистити духовку? В мене духовка всередині аж з чорним нальотом, який опадає, коли духовку потрусити. Я там вже боюся навіть шось їсти готувати. Зараз попробую поставити бритванку з водою, напишу про результат. Мікрохвильовку теж треба мити: бо від конвекції і грилю на стінках купу оранжевих масних плямок...Читала що треба в чашку води з лимоном поставити хвилин на 10 в режимі мікрохвилі, а потім протерти. В мене є функція видалення запахів...але ще не знаю як вона працює, бо пічці тіки місяць. Свекруха купила собі той засіб від емвей, каже що відтирає все за раз! в неї навіть ручки регулювальні на плиті без жодної плямки. Але миє кожного тижня, і навіть інколи ножем, загорнутим у шматину шкребе. Коли вже я буду такою господинькою як вона?
Відповідь: Як очистити духовку? А я роблю так. На губку даю плину до посуди, витираю всередині стінки і верх практично насухо ( водою змочую тільки губку ), на дно, в бритванку наливаю гарячу воду і включаю духовку на малу температуру на20хв. Потім виключаю, чекаю пару хв. ну щоб можна було помити і усьо. Де такий старіший жир, то тру старою зубною щіткою, але то в кутиках. Мити треба поки духовка прогріта, бо на зимно толку недуже. Мені помагає, може і вам стане в пригоді.
Відповідь: Як очистити духовку? Знаю суперовий екологічний засіб очищення мікрохвильовки-може і для духовки згодиться: Берем два лимони,можна такі шо вже негодні до вжитку,ріжемо як не будь зі шкіркою ,кладем і керамічну чи скляну посудину типу піалки,туди даєм десь склянку вони,вмикаєм мікрохвильовку на 20 хв.Потім лише легко змиваєм зі стінок і дверцят розчинений лимонним сокром жир,і запах супер,і ніякої хімії!
Відповідь: Як очистити духовку? Мікрохвильову мию так: в скляну посудину для МХ наливаю води 200-300 мл+лимона кислота чи сік лимона і на 30 хв вмикаю. Після того просто протираю. Все дуже легко чиститься.
Відповідь: Як очистити духовку? Я завжди мию духовку після приготування їжі, ще гарячою. Але мене результат не задовільняє. Дротиком шурувати боюсь, а жорстка сторона губки, навіть з плином, не бере. Вчора поставила посудину з водою і плином. Хороший спосіб, але за нагрівальним елементом (вгорі) і там де вентилятор (задня стінка) не особливо помогло. Завтра знову готуватиму, випробую лимони, потім відпишусь. Найпростіше готувати у фользі чи в закритому посуді)))) 100%. Але в нас люблять щоб із скоринкою було.
Відповідь: Як очистити духовку? Відмила я свою мікрохвильовку завдяки воді та лимону +лимонна кислота! Жир відійшов чудесно! Але плями від грилю всерівно шкребла трохи дротиком. В мікрохвильовці біокерамічне покриття. Думаю переживе! Зараз поставила бритванку в духовку, чекаю поки покипить трохи. Не така вона і брудна виявляється. А чим відмити бритванки і решітку? Кажуть Sif cream хороший, і якийсь засіб з дешевших Титан, польський. Що вибрати? п.с.: для унітазу взяла Титан, мене порадував - рожевим кольором, прекрасним запахом, швидкою дією, і ціною всього у 17 грн.
Відповідь: Як очистити духовку? А мені Амвей не сподобався. Від нього самого потім треба відмивати довго, бо лишає такі білі розводи як від крейди.