Домашні поради

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Chortenia, 2 Липень 2008.

1. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Відповідь: Домашні поради

а я купую для ванн "Чистюню" супер і сантехніку гарно чистить і ванну робить білосніжною. І мити зара мушу часто бо в кота почався страчєскій маразм (10 років і кастрований) і він собі внадився у ванну шцєти ходити (колись го приб*ю, а поки "чистюня" рулить то всьо відмивати)

• Подобається Подобається x 3
  2. kati

kati Well-Known Member

а де та чистюня продається? і шо то таке-спрей, порошок, рідина???

3. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

То така рідина. останній раз купувала в метро десь в грудні.... ну тоді коли ремотами загорілася....

• Подобається Подобається x 1
  4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Порадьте, будь ласка, чим можна помити двері металеві вхідні, коричневі, нові, бо чим вже не мила, такі розводи страшні, і біла розмазня на них, як крейдою намазали і мочалкою розмазюкали. Жах один!

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

Яська і в мене така ж проблема, як був ремонт то двері не закрили цератою - тепер штукатурка забилася у текстуру. Я трохи мила простим плином з щіткою, а потім протирала шматинкою змоченою в олії. На деякий час краще виглядали, але не довго...
    Минулого тижня витирала пронто до меблів - теж трохи кращий вигляд...

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

хто знає, чим можна ефективно почистити скло в душовій кабінці? Засоби для чистки скла не підходять, все одно видно, чим вже тільки не тру - а вид все одно заляпаний:girl_cray:

7. Масік

Масік Well-Known Member

а може варто спробувати іншою ганчіркою терти ?

8. Irusya

Irusya Well-Known Member

Спробуйте Tytan рідину для миття ванних кімнат. Я мию плитку від тих вапняних заляпів, а в переліку для застосування: керамічна плитка, скло, пласмаса (душові кабіни), а також хромовані поверхні, поверхні з нержавіючої сталі, витяжки, умивальники, ванни і т.д.

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ні, власне розводи не від ганчірки, а, як би це пояснити, просто той накип, чи що, нічим не змивається - такі розводи, не від ганчірки, а від набризків, хоч я після кожного купання дуже ретельно мию те скло - і зсередини і ззовні, а ефекту нуль

10. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Дівчата, в мене клопіт, Лянка мені світлу спідницю вимазала олійкою дитячою, я прала в машинці- плями залишилися:girl_sad: Чим можна їх вивести? Шкода речі, так люблю цю спідничку лляну :girl_cray:

11. Irusya

Irusya Well-Known Member

спробуйте ті плями рідиною для миття посуду обезжирити, а потім ще раз попрати

12. Дана

Дана Well-Known Member

Мені Ціліт для виадлення вапняного наліту допомагає.

13. Milka

Milka Moderator

Так, так. Тут власне не засоби для скла потрібні, а те що відмиває вапняні нальоти та іржу от як радять форумлянки.

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Тетянка, а ти пробувала такими шматками з мікрофібри (15 грн в ДЦ)+ рідина для миття вікон? Я тим все до блиску натираю.

15. Анута

Анута Well-Known Member

дівчата, рятуйте! :sad:
    чоловік у світлих штанях вимастився біля машини в салідол. чим то можна відчистити?
    наразі не рухала, бо боюсь нашкодити

16. марі177

марі177 Well-Known Member

попробуйте через папір мякий попрасувати а потім спиртом почистити.принаймі не нашкодить і до машини не давайте світлі штани адже мужчини такі неакуратні пацята:girl_haha:якщо не поможе пробуйте ваніш оксі екшин

17. kati

kati Well-Known Member

несіть в хімчистку. Я вже не одну річ спортила відпираючи самостійно різну бєку....потім приносила в чистку, а мені розводили руками, бо пляма вже запрана і вони нічого неможуть поробити.
    Якщо річ дорога, то краще вдома не експеремнтувати

• Подобається Подобається x 6
  18. musia

musia New Member

Дівчата, привіт, може хтось підкаже, де можна позичити/взяти на прокат промисловий порохотяг для прибирання після ремонту (попилососити стяжку з промисловою пилюкою з гіпсу???

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

як вивести полинявшу чорну пляму з білого плаття?

20. odree

odree Well-Known Member

ооо, мені б теж було цікаво, бо все перепробуване не допомогло :girl_in_dreams: