Догодовування малятка

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Аня, 8 Вересень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. Fast

Fast Well-Known Member

Відповідь: Догодовування малятка

Злагода. 100 мл зїдає

2. Martel

Martel миється в бані

Я як прикорм пробувала давати кабачок, цвітну капусту, навіть картопельку...все без результатно...більше пів чайної ложки не їсть. Трошки їла фруктове пюре сливово-яблучне бо маємо закрепи.Пробувала давати кашку гречану з пробіотиками БЕБІ і навіть пів чайної ложки не зїла...Тільки цицю, молоко не встигає прибувати з таким апетитом. Важимо 8,300.
    Може щось порадите???? :ed4d70def841dc74b57

3. Klava

Klava Member

В нас була та сама історія. В 6 міс і тиждень спробувала вперше щось дати. Не хотів нічого. Я не наполягала. Відклала на тиждень прикорм. А тоді малий почав виривати шматки з моєї тарілки. Дала своє рагу овочеве, то змолов десь 7-8 ложок чайних. І то після кожної так рота відкривав широко як пташеня дзьобик. Так що зачекайте трохи - значить ще не час!

4. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Почитати статті на тему прикорму.

5. Martel

Martel миється в бані

В нас була перерва 2 неділі і всерівно овочі не їсть. Які кашки краще давати? Бачу бебі їй недовподоби.

6. Златка

Златка Well-Known Member

Я варила своїй доні звичайні "дорослі" каші, і їх вона їла з апетитом на відміну від всяких бебі

7. Tanju

Tanju Well-Known Member

В нас також не прижилися "дитячі" кашки. Не хотіла мала їх їсти. Почали давати звичайні дорослі каші, на звичайному молоці - їсть добре.

8. fynni

fynni New Member

Не знаю чи правильно обрала тему. Ситуація така: зустріла свою родичку у якої 4,5 міс. дитина. Так от вона розказує мені, що пробує давати дитині прикорм. Тиждень дає яблучко, а от хоче попробувати давати персикове пюре. Крім яблучка дитину нічим не догодовує. Дитина повністю на ГВ. Прийшла її мати, і каже ти щось розслабилась, треба дитину привчати до нової їжі. Моя думка інша - молока у неї є досить, дитина дуже добре набирає вагу (у поліклініці сказали, що вага дитини більша за норму), і просто догодовувати дитину бо сказала її мати.... Чи правильно вона робить?

9. TASJA

TASJA Well-Known Member

10. veronka

veronka зла друзя

fynni, вам треба в тему про педприкорм, а тут є посилання у дописі від Suzi

11. Gemmy

Gemmy Member

А коли можна баклажан давати? Вже свої (точніше, свекрушині) виросли, я би вже хотіла дати трохи

12. Soleil

Soleil New Member

Дитині 2 місяці. Лікар радить давати печене яблуко, а з 3 місяців зупку. Не знаю, чи варто?

13. dasha

dasha Well-Known Member

Ну ви даєте. А ви тему про ГВ читали. Навіть якби моя дитина була на ШВ я б не ризикнула їй то давати скорше ніж з 4 місяців. Нащо псути ще не сформований шлунок. Ще все встигне попробувати.

14. Leila

Leila Well-Known Member

Soleil, то ви так жартуєте? чи серйозно? що ви робили під час вагітності? треба було почитати про годування дитини. Дитина зараз на штучному чи на грудному вигодовуванні, бо з такою лікаркою, не дивно буде якщо на штучному.

15. agalinka

agalinka Active Member

Раджу ваз зайнятися пошуком нового лікаря, а не варінням зупки і яблучок. Ваш карапуз заслуговує на кращого спеціаліста.

16. Soleil

Soleil New Member

Доня виключно на ГВ. В неї дизбактеріоз і лікар приписав симбітер і печене яблуко пів чайної ложки в день і збільшувати з кожним днем до цілого яблука.

17. Leila

Leila Well-Known Member

Ви після таких рекомендацій лікаря що вирішили робити?

18. Anelija

Anelija New Member

В нас була та ж проблема, ходили на консультацію до Гайдука І. Б. в інфекційну лікарню. Так от, він нам порадив теж саме. Я послухала і незабаром стілець в моєї доні зформувався, зник слиз. Правда симбітер нам не підійшов, ми давали БіоГайю.
    Кожен випадок індивідуальний. Я рахую, якщо дитинка здорова, то догодовувати можна починати з 6 місяців, але ситуації бувають різні.

19. Fast

Fast Well-Known Member

Ага, можна ще з 7 місяців :))
    Ну які такі ситуації????? Хіба ШГ, але догодовування з 2 місяців і тут закруто.

Soleil, того лікаря в шию гнати!

20. natorella

natorella Well-Known Member

яки мби файним той гайдук не був, але я б таких бздур не слухала

Статус теми:
Закрита.