Догодовування малятка

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Аня, 8 Вересень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. Fast

Fast Well-Known Member

Відповідь: Догодовування малятка

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

а поясніть мені, далекій, яка різниця для дитини між бульйоном на кістці і бульйоном на м"ясі?:girl_in_dreams:

3. Gemmy

Gemmy Member

Звичайно, скільки лікарів-дієтологів, стільки й думок. А чим годувати вашу дитину - вирішувати лише вам

4. Svetylya

Svetylya New Member

Можете пошукати в магазинах з посудом, але в таких де не один фірмовий посуд типу Бергофф, а там де багато різного, пригадую в якомусь магазині (не пам’ятаю точно) бачила, то це був дитячий магазин і була поличка з пляшечками, поїлками, тарілочками і такі терки теж бачила там

5. Kleo

Kleo New Member

у якому віці дитині можна давати твердий сир?

6. Gemmy

Gemmy Member

О, мені теж цікаво!
    Хоча і так бачу, що кожен дає дитині, що хоче і коли вважає за потрібне. Сьогодні зустріла мамашу, яка дитину в 13 міс. годує на вулиці чіпсами-снеками і дає запивати соком-Сандориком. Та ще й радіє, що мала навчилася з трубочки пити, виявляється, вже кілька місяців таке практикує...

7. Angel

Angel Well-Known Member

я тоже таке бачила,мало не впала...виїжджають з Арсену коляскую,а мале сидить,і чіпси наминає....чим та мамаша думає?

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

наша почала сиром цікавитись десь в 1,2...відтоді і їсть потрошки.

9. LILY

LILY Well-Known Member

вчора в Вамы бачила цукор з перших дныв життя выд Ремедыа, дывчата а Ви чим пыдсолоджуэте? яким краще звичайним чи тим де.... назва тяжка, чи взагалы несолодити?

10. natorella

natorella Well-Known Member

я купувала звичайну фруктозу
    а взагалі коричневий краще

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

І я також якщо солоджу то фруктозою, але дуже дуже рідко в нас таке буває.... хіба якусь зовсім кислятину.

Я би казала, якщо їсть малий несолоджене, то до солодкого поки не привчати, ще встигне солодкого за життя наїстись. Якщо вже ніяк без підсолодження, то краще вже тим декстромедом від ремедії чи фруктозою, бо вони краще засвоюються і корисніші, і не дають такого навантаження на підшлункову як звичайний наш білий кристалічний цукор.

12. iriwa

iriwa Особлива мама

Маля крім грудей більше нічого не хоче, люди - поможіть...

Отже синочкові вже десятий місяць пішов, ми на ГВ. Дитина виросла без дурачків і пляшечки. Спробувала почати прикорм у 6 місяців. Спочатку ніби все вдавалося, але зараз син відмовляється від всього! :girl_cray: Ніякого п"юре, ні каші, ні фрукта, ані печева.... Навіть пити не хоче. Перепробували всі оті горнятка з носиком, і з гумовим і з пласмасовим і з тонким і з товстим. Вже вибилася з сил, вариш ото все, а потім відправляєш у смітник. Люди добрі, поможіть! Може у когось були такі проблеми, як виходили з положення?

13. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Відповідь: Маля крім грудей більше нічого не хоче, люди - поможіть...

є тема про догодовування малят - вам туди, перечитайте і питання може і відпаде:girl_curtsey:

14. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Я б не робила з цього такої проблеми! Моїй доні 8,5 міс, і ми теж на повному ГВ, бо прикорм її не цікавить. Аналогічно, був період, коли вона шось інше їла, але потім відмовилась. Як на мене, дитині краще знати! І для обох циця-це набагато зручніше.
    А що стосується варіння і викидання, то не заморочуйтеся з тим, нехай дитина, якщо захоче, пробує з вашої тарілки, тоді ніяких зайвих страв не треба буде готувати. Але про це є тема ПЕДПРИКОРМ.

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А в чому проблема???:girl_in_dreams:Насолоджуйтесь поки товсе варити не треба ;)

16. LadyEva

LadyEva Member

Я теж розпочала прикорм у 6 місяців. Спочатку малий менш-більш цікавився своїми п юрешками і кашками. А зараз (11 м.) вже більше тижня, їсть по-трошечки,а в основному цицю. Можливо, ця ситуація зв язана з прорізуванням зубок. Я клопоту з цього не роблю, проте часто йому пропоную то яблучко, то сир з варенням, то зупку, яку їмо самі. Він чуть- чуть почмакає , а мені спокійніше. А ще я зауважила, що в Захарчика з явились свої смаки, м яско їсть з задоволенням, а ще яблучко і кашку з гречки, то коли він має менший апетит, пропоную йому улюблену їжу.

17. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

В нас була аналогiчна ситуацiя нiчого крiм грудей, а коли повилазили зубчики то все встало на своi мiсця приблизно з мiсяць дитина нiчого не ъла хiба часом якесь печиво чи соломку.

18. mamaNata

mamaNata New Member

Вот іменно, що своїми. Свої - йому не цікаві, бо мама з татом їдять щось інше.
    Одна з причин може бути
    Я знаю, що це важко (бо сама перейшла через це), але спробуйте не пропоновути нічого йому взагалі, просто сідаєте дружно за стіл, берете з собою дитину обов"язково, і смачно в його присутності собі їсте, роблячи вигляд, що "вам все одно", тобто не показуйте дитині, що ви переживаєте, що він не їсть. Так може бути день-два, а може і більше. Можливо з самого початку були якісь помилки при введені прикорму, тому що в нас прикорм - значить 120-150 грам зупи, каші і т.д. І навіть коли дитина їсть такі порції зі смаком, з часом саме через переїдання, апетит може пропасти взагалі. 80% процентів раціону до року складає грудне молоко.

19. Олюська

Олюська Well-Known Member

Та нема в тому нічого страшного. Ми ціле минуле літо їли лиш груди і ягоди. Я спочатку нервувалась, а потім плюнула на то все, давала їй тільки те, до чого вона виявляла інтерес (в основному то було вмістиме маминої/татової тарілки): десь якихось пару макаронин вхопила, десь кусочок картоплини з зупи... Вважаю, що якщо дитині ніц не бракує, активна, весела - то нема проблеми. В нас останні 5 місяців апетити був просто звірський, дитини ніхто не впізнавав, згадуючи старі часи, ніколи б не подумала, що вона так їстиме. так що на все свій час:)

20. Shkatulka

Shkatulka New Member

Нема чого переживати, рано чи почне їсти як всі. Якщо не їсть значить і так добре.
    Перестаньте пропонувати, більше шансів буде, що сам попросить щось.

Просто як з нас списано :)

Статус теми:
Закрита.