Догодовування малятка

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Аня, 8 Вересень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Догодовування малятка

ну незнаю :confused:.... але ж буряки завжди довго варяться, інакше вони тверді.

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А ми як на ПП перейшли, я взагалі спеціями перестала користуватись. Навіть солити менше стала. Але раз можна, то треба спробувати по-трошки додавати.

3. natorella

natorella Well-Known Member

ну я не кажу, шо робити страви як з інідійської чи там мексиканської кухні. ближче до 9-11 місяців по трохи можна підсмачувати. молоко ж також не є прісним зовсім - воно то солдке. то солоне. чому їжа має бути ніяка???

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Та воно то так, але страшнувато після тих всіх рвот і мук які в нас були з звичайним прикормом вже експерементувати:girl_emo: Проте рано чи пізно всеодно доведеться...

5. Jarina

Jarina Well-Known Member

ну тоді вже краще почати з каш! Я так починала, бо 6 міс. в нас припали саме на НЕ сезон кабачків і капусточок.
    Крім цього є зараз багато мороженої продукції. Є кращі, є гірші виробники. Я, наприклад, надаю перевагу Арктиці, Аро. Досить непогані. Але кожному своє.....

6. Fast

Fast Well-Known Member

Наскільки знаю з каш починають при недоборі ваги, коли дитина в 6 місяців не подвоїла вагу при народжені. Я даю печене яблучко, картопельку заправлену моїм молочком, але чуток, легенький компотик з сушки, часом мікродози зі своєї тарілки

7. Velana

Velana Member

я вже писала що після тих "морожених" у нас було (допис #1292), "експерементувати" більше не хочу :)
    в нас недобору не було (на ГВ лише 600-800 гр. за місяць спокійненько набираємо :girl_wink:) ознайомлення з кашами розпочали аж у 8 міс., та й на даний час циця то основна їжа - інші продукти -просто пробуємо потрошечки.

8. Gemmy

Gemmy Member

а я саме через це готую бурячок в пароварці (та й інші овочі кидаю за компанію). А потім варю лише 10-15 хв., буряк аж в кінці даю. До речі, дуже добре колір зберігається, та й сам буряк дуже солодкий виходить. Випросила собі такого помічника, бо в мене постійно все пригорало і вода википала. Вже кілька каструльок зіпсувала :o. А так і м’ясо собі спокійно готується, а потім і на рибу перейдемо

9. LILY

LILY Well-Known Member

Gemmy а нашо ше варите,чи в пароварцы недостатньо?

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

olerusya а якоъ дози Ви починали бурячок? потым це все блендером або помняти?

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

перший раз приблизно пів чайної ложки, другий раз - цілу, а тепер вже просто на око даю. Моя Яна з блендера нічого не хоче їсти, то я пюре або через сито перетираю, або вилкою добре помну! А ще, варений буряк добре терти на такій дитячій терці у формі мисочки(я в ній яблука спочатку терла)!

11. Gemmy

Gemmy Member

достатньо, але для супчика все одно ж треба рідину якусь, а просто водою перетерті овочі заливати якось не хочеться. А так виходить хороший овочевий відвар. ну то я собі так придумала :girl_smile:

---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:07 ----------

в нас теж така (або подібна), дуже зручна річ

12. agalinka

agalinka Active Member

Поділіться досвідом, якщо варити дитині узвар з родзинок то який виноград кращий темний чи світлий. Дякую.

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Так, а мене цікавить таке питання-ви діткам варите супи н м"ясі чи ні?

14. agalinka

agalinka Active Member

Я часом варю нам бульйон, а мяско потім даю в супчик малому, а часом на мясі одразу, але зливаю першу воду.

15. Gemmy

Gemmy Member

На скільки знаю, дітям не дуже корисний бульйон, тому я готую м’ясо на пару, а вже потім додаю до готової страви. Хоча тепер думаю вже спробувати дати розбавлений курячий (з домашньої курочки), хочеться вже якось урізноманітнити харчування малої

16. Анута

Анута Well-Known Member

щодо буряка і його корисності

17. Fast

Fast Well-Known Member

Розясніть, то яка і де купити:shy:

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я купувала на ринку Шувар в магазині де є різний посуд і ще мооооре всього! Якщо цікавить - розкажу конкретніше де!

19. Kleo

Kleo New Member

Не завжди знаєш на що натрапиш, я купляла морожені кабачки і цвітну капусту Аро, то кабачки нормальні, а капуста жахлива попалася: суцвіття всі чорні. коли вони її морозили??:confused: Шкода, що виробники не дають прозорої упаковки:umbrage:, щою бачити, що береш

20. natorella

natorella Well-Known Member

з кістки - нє. але просто м*ясо зварити - чому б ні
    ми їмо супи на м*ясі, головне шоб м*ясо було добре

Статус теми:
Закрита.