Догодовування малятка

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Аня, 8 Вересень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. zara

zara Well-Known Member

Відповідь: Введення прикорму

а як журавлину даєте? просто у сирому вигляді? чи щось готуєте? І ще на рахунок селери- теж сирУ даєте?

2. Despina

Despina Well-Known Member

Сиру журавлину перетираю через марлю (щоб без шкірок). Селеру даю покищо тільки варену в зупці. Десь через місяць спробую дати сиру з яблучком і олією.

• Подобається Подобається x 2
  3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ХЕЛП!!!! є хто на педприкормі?????
    я тут не розумію чого не можна в педприкормі? чи можна все те,що я маю в тарілці пробувати(звичайно не про кетчупи і кури-гриль мова)? Їли фруктовий салат,дала фруктиків і морозива спробувати...чи то ніззя?

4. Ная

Ная Well-Known Member

Софійка добре їла салат з селери з сметаною і лимонним соком:y:,добре шо нагадали про нього,давненько вже не робила:) До того салату ше можна і яблука,і моркву додавати,а ще потерті горіхи,але то для більш старших дітей.

• Подобається Подобається x 4
  5. Масік

Масік Well-Known Member

Завтра теж спробую селеру додати , а чи не ранувато ще ? Тиждень вже як спробували давати шпинат до зупки , йде на ура :)

• Подобається Подобається x 1
  6. natorella

natorella Well-Known Member

морозиво???????????? ну ти мать даєш. там нічого доброго сама гадость. вам заборонено. ну я до тебе добрусть - почекай :ninja:

7. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Девчата, нічого не розумію. Чому малявочка (нам 9 міс) не хоче овочей і м"яса?
    Тільки крапельку до рота - зразу давиться. овочі даю баночні, вони ба густині такі самі, як і фрукти. М"ясо давала і баночне, і сама варила. Не хоче.
    Їмо лише каші та фрукті.
    Може йому м"ясо з фруктами перемішувати?

А морозиво я давала лизнути. Комаровський радить діткам давати все пробувати. Ми пробували морозиво, особливо подобається кумкват, лимон і цибуля зелена.

8. odree

odree Well-Known Member

ось можливо комусь пригодиться стаття про пед прикорм. (посилання не маю, так як хбережена на компі)

9. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Може в тему про педприкорм її?

10. odree

odree Well-Known Member

а може їх краще об"єднати? :)

11. Tereza

Tereza Active Member

а то правда, що не можна бути одночасно і на педприкормі, і на медичному? якщо так, то чому?

12. Natalya

Natalya Well-Known Member

"На медичному"... так серйозно звучить. А де таке написано, що не можна? Ми на традиційному прикормі (є на те свої побутові причини), але час від часу щось із загального стола дитині перепадає.

• Подобається Подобається x 3
  13. Tereza

Tereza Active Member

а на одному з рос. форумів (не пам'ятаю де саме.просто шукала про педприкорм і так в гуглі натрапила.)одна з форумчан казала, що радилася із своїм педіатром і та їй казала обирати.

14. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Дівчата були в лікаря і той сказав шо Яні вже можна давати ЯБКО ПЕЧЕНЕ пра давати по троська і за тиждень довести до столової ложки.
    А хіба такій малій дитині мжна ябко??? Поможіт бо мама вже б давала і манку і ябко і борщом вже би певно її кормила... воюю (я тут тіко ГВ наладила а вони зі своїми ябками лізут)

15. lapocka

lapocka Well-Known Member

Adriasia не спішіть з прикормами, насолоджуйтесь ГВ, і де зараз знайти нормальні яблука;)

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я думаю,що пораду Вам повинні дати консультанти,але...
    Моя коліжанка два місяці тому ,народила дівчинку на 27 тижні .От вона зараз усюди шукає інформацію про недоношених діток і знайшла про введення прикорму таке,що таким діткам, прикорм вводять на два місяці раніше,ніж доношеним :confused:.

Останнє редагування: 28 Травень 2009
  17. Юстина

Юстина Well-Known Member

Ми давали Юстині печене яблучко ще у молодшому віці, ніж ваша донечка. Давали, як лікарство для нормалізації роботи кишківника. Вона його дуууже любить, але зараз вже майже неможливо знайти людські яблука. Чоловік шукає у сільських бабусь на Привокзальному. Зелені і жовті.

18. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

А якщо таке яблучко їсти не дитині, а мамі? Буде менше користі? Бо я робила саме так - їла сама печені яблука і малій це помагало з животиком

19. Aster

Aster Well-Known Member

Вона переплутала! На два місяці пізніше!!! Ви ж їй скажіть, щоб не наробила дурниць. У недоношених малят ЖКТ формується з великим запізненням і раннім прикормом можна спровокувати величезні проблеми. Мій молодший народився недоношеним і тільки в 9-10 місяців ми почали потроху прикорм.

Останнє редагування: 29 Травень 2009
  20. Aster

Aster Well-Known Member

Дуже дивний лікар. Перше яблучко недоношеним - не раніше 7-8 місяців.

Статус теми:
Закрита.