Догодовування малятка

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Аня, 8 Вересень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. Galya

Galya Well-Known Member

Відповідь: Введення прикорму

А я сирок робила з молока - коли закипить додати 1 дложку сметани чи пару капель лимонного соку, дочекатись виділення сироватки і на друшляк. Зі сметаною ніжніший:y:

• Подобається Подобається x 7
  2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я, і зрозуміла,що це для донечки,але Вам теж сподобається .Можна давати у 8 місяців :).Кефір звичайний,я пробувала брати кефір різної жирності,то як на мене,з нежирного-не дуже смачний.Головне,щоб кефір не був дуже кислий,бо тоді і сирок буде кислий :umbrage: .

• Подобається Подобається x 3
  3. Xomka

Xomka Well-Known Member

Розкажіть і нам будь-ласка, що вони туди дають, а то в мене фантазія не включається, що туди таке можна дати...

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчатка, хочк малому давати Наріне. Чи варто? Хто що про то думає. Малому 9 місяців. Цікавить одне - чи не зашкодить якось. Він постійно голодний, їв би все, а потім мучиться...

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

І ще, а хто якої фірми молоко купує - яке перевірене досвідом?

6. Loyal

Loyal Well-Known Member

В нас була алергія не зрозуміло на що... То власне наріне порадили давати для травлення кращого. Знаю, що багатьом радили саме наріне давати для початку діткам. Навіть не з сиру починати. Мій їсть з задоволенням! І всі дітки його полюбляють. Негативу про нього не чула!
    А я сир робила з домашнього молока. Цікаво чи з нього так з морозилкою вийде?

• Подобається Подобається x 5
  7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ми теж п"єм Наріне, дуже любить з бананом взбите! :)Купляю наше Жидачівське!

• Подобається Подобається x 3
  8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

МИ теж ваше пили..і з бананом теж, але вже не хоче...ніяк:beee:

• Подобається Подобається x 2
  9. natorella

natorella Well-Known Member

порошок якийсь (мені ж не скаже який). Об'єм збільшується тоді в декілька разів. Як то кажуть - у вашій сметані молока не виявлено.
    Я з молочки тільки кефір вживаю, а малому нічого не даю. Боюся.
    Але кожна мама сама знає що дитині давати, а що - ні.

• Подобається Подобається x 2
  10. Улянка

Улянка Well-Known Member

Чому? Звичайний дійсно не варто але домашнього приготування з закваски добре. а я наприклад купую спеціальний для дитячого харчування хуману йогурт. Дуже самкує. він від 6 місяців

З молоком теж не знаю:sad: Варю кашу на молоці на здоров"я дитячому. Але щось не дуже віриться що воно хороше:sad: Скажіть, а з якого віку можна взагалі не кип"ячене молоко дитині? Бо хотіла якось купити Тотошу і не знаю чи вже варто. Воно з трубочкою, а Аня дуже любить з трубочки пити. Розумію що поки на ГВ потреби в молоці нема, але все ж цікаво з якого віку можна

11. kati

kati Well-Known Member

а де ви купуєте хуману йогурти?
    "на здоровья" то ви маєте на увазі молоко в тетрапаках? Якраз його не варто брати,там який жтермін зберігння!!!! знайомі працюють на цій фірмі,кажуть при виготовленні вигористовують антибіотики,щоб довго зберігалось....

я беру звичайне в пакеті молоко і кипьячу обовьязово,і думаю завжди буду
    кипьятити.
    А Тоша то то саме хімічне молоко

• Подобається Подобається x 4
  12. odree

odree Well-Known Member

Йогурти Humana є в Антошці, і в Сільпо, і в Арсені

• Подобається Подобається x 1
  13. Женічка

Женічка Well-Known Member

колись брала я йогурти Хумана, але там, здається мені, термін зберігання "зашкалює", чи я помиляюсь, ану подивіться,хто має???

14. Irusya

Irusya Well-Known Member

Чула, що всі "молочні" продукти зараз з пальмової олії роблять, та інших рослинних жирів. Може перебільшують?

15. natorella

я думаю що ні
    на 90 відсотків правда

16. Улянка

Улянка Well-Known Member

В сільпо і Арсенах я тих йогуртів не бачила. а от в Антошці точно є, і в Карапузі є. На рахунок тетрапаку не знала:sad:

А в пакетах боюсь так само. Недавно діти в садочку якомусь потруїлись таким молоком. Там точно кип"ячене давали....

17. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Часом не меланін славнозвісний??? То порошок для збільшення об"єму молочної продукції...Про скандал у Китаї, думаю, всі чули???

18. kati

kati Well-Known Member

власне не всі молоч.продукти,а тільки масло:) виготовляють з пальмотину(пальм.олія).І це вже досить давно

19. Ная

Ная Well-Known Member

А у складі продукту пише що 100% вершки з молока:eek:?
    Справжнє вершкове масло в холодильнику тверділо і погано різалось,а теперішнє витягуєш з холодильника і мажеш на хліб без проблем:confused:. Якщо там і є вершки,то з якимись добавками точно.

20. natorella

не знаю - може:shutup:

Статус теми:
Закрита.