Догляд за губами

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Vittoriya, 4 Березень 2011.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Догляд за губами

читала, що вазелін і гігієнічні помади на основі вазеліну шкідливі.. найкраще гігієнічні помади на основі натуральних олійок (тої ж кокосової)

2. veronka

veronka зла друзя

а в мене навпаки - від нього шкіра на губах "лохмотьями" стає(( нівея - те саме... взагалі складно собі підібрати бальзамчик (гіг.помаду) щоб не було такого ефекту:girl_impossible: але вже зараз тішусь - маю суперський бальзам Ялатанчика (не сприйміть як рекламу)) мррр, губи м*які, зволожені, швидко не з*їдається і найголовніше - шкіра від нього "не лахмітиться"))

3. preciosa

preciosa Well-Known Member

А я свої губи привела в порядок какао-стіком з IHerb.

4. Gavil

Gavil Member

тріщинки у кутиках губ - це одна із ознак анемії, низького рівня гемоглобіну. У мене часто таке було, думала шкіра суха, постійно мастила очною мазью, до речі, допомагає при лікуванні тріщин. Але потім лікар розповіла, що це так проявляється анемія, у мене справді низький гемоглобін. Почала лікування (їм багато гранатів, гречки, телятини, печінки тощо) і тріщинки вже не виникають. Тож, можливо поцікавтеся. Рівень гемоглобіну можна дізнатися здавши звичайний аналіз крові.

А, щоб губки були мякими - постійно користуюся гігєнічною помадою, щоразу купую нову. Якоїсь однієї, улюбленої немаю. А помадами та блисками не користуюся взагалі.

5. kristas

kristas Well-Known Member

Часто чую про користь масажу губ зубною щіткою, але сама забуваю робити:) А бальзамами користуюсь всякими і різними, бо часто забуваю гіг.помаду то в хаті то на роботі, то в одній куртці і в іншій сумці, то забігаю в магазин і купую, бо губи таки пересихають, особливо зараз. А минулого року і цього купувала бальзамчики на різдв"яному ярмарку (будка від якогось виробника з різною натуральною косметикою, забула назву), мені вони подобаються, єдиний мінус - намазувати потрібно пальцем, незавжди зручно, тому користуюсь наніч. Іще сама пробувала робити (за рецептом з "Все буде добре"), але додавала звичайну обліпихову олію, то трохи дає оранжевий колір, але як реаніматор для губ - люкс.

6. Alicia

Alicia Well-Known Member

Також пробувала сама робити помаду на основі кокосового масла - не сподобалося, що в теплому приміщенні, або в кишені вона починала танути.

7. AilataN

AilataN жива

8. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

завжди подобалась нівея, але зараз вже й вона не допомагає, чи то з вітамінами проблема, чи то вітер... але що більш дієве підкажете, можливо треба на ніч чимось мазати чи ні?

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

крем боро-плюс мені колись дуже допомагав. Але він пахне так собі...

10. NutkaNezabudka

вже чула про нього, здається навіть вдома такий є...дякую за пораду, дізнаюсь більше про нього..

11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Кiлька фе) Купила вчора вiд Ейвон гiг. помаду - пахне чудово, але смак :girl_devil: Хiмiя жахлива. А гiршого за Yoghurt of Bulgaria бальзаму не мала. Це не бальзам, це камiнь якийсь))

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дуже добре помагає від сухості крем Blistex medicated lip ointment. Мені допоміг за декілька використань буквально. Звичайні бальзами таке враження, що ще більше губи висушували і хотілось їх наносити ще і ще.

13. Finya

А де купувати?

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В США він є в кожній аптеці чи косметичному відділенні магазину. В Європі знаю, що теж продається. Може в Польщі? Як ні, то на амазоні.
    http://www.amazon.com/Blistex-Medicated-Lip-Ointment/dp/B00166633A

15. NutkaNezabudka

Дівчата, чи робите якісь масажі для губ? чи є єфект?

16. Finya

Какао-масло - і потреба у будь-яких гігієнічних бальзамах зникла:girl_in_love:

17. Ellelia

Ellelia Вереснева

Теж маю какао-масло, яке купувала на ебей в стіку жовтому, ну зовсім мені не подобається. Коли мажу ним губи, то воно тає і роьиться, як водичка... ну зовсім не подобається. Не дає мені зволоження, від тріскання не допомагає. На інші сухі ділянки шкіри також не підійшло мені. І той запах какао також не подобається, набридає дуже, всі інші перебиває. Не уявляю просто, як можна його наносити на обличчя.
    Розчарована дуже ним, ще й стік дуже крихкий, кусок відлетів.
    Подивитись відгуки так прямо неможливо жити без цього масла, я далеко іншої думки про це.
    Мала 3 шт і всі такі крихкі, тверді, що ледве викручуються і водянисті, так якби і не масло зовсім. Так і лежать без діла вже рік часу.

Наразі користуюсь АШАНівськими гієнічками і дуже задоволена, ціна хороша, якість мега-класна! Запах легенький, консистенція така, що не втікає з губ, якщо поводити помадкою більше пари раз, тобто впитується в губи, помякшує їх, ніколи ще мені не розтоплювалась, як, наприклад, Нівея, і розбирають їх завжди дуже скоро.

18. Finya

Я купую на вагу, в дівчат з форуму) Малесенького шматочка вистачає дуже надовго. Тане швидко, добре розподіляється. Щодо запаху і решти - це індивідуально, я, наприклад, кокосове не сприймаю зовсім.

19. orange girl

orange girl Well-Known Member

Маю гіг. бальзам ( рідкий в тюбику) від Ів Роше, то задоволена. Добре зволожує і гарно впитується, немає відчуття "жирності" на губах

20. NutkaNezabudka

Порадьте будь-ласка, може якусь маску чи так чим мазати губи. Дуже тріскаються на морозі! Гігієнічні помади, бальзами не допомагають.