Добро,чи зло? таблетки для схуднення

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Веснулька, 29 Червень 2010.

1. rododendronia

rododendronia Member

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

дівчатка хто приймав таблетки грація віта, напишіть будь-ласка свої відгуки ))

2. snegok

snegok New Member

Відповідь: Добро,чи зло? таблетки для схуднення

я рахую поки вживаєш доти худнеш,перестаєш,повертаєшся до своєї ваги і ще й добираєш зайвого!І шкодить здоров"ю!Ніколи б не вживала цієї гидоти!

3. sofcja

sofcja Member

Зло! Зло! Зло!:girl_devil:

бяка однозначно! і один раз з мене такої дурості вистарчило....

4. Sorokas

Sorokas New Member

дівчата,дорогеньки-НЕ ПИЙТЕ ТАБЛЄТОК!!!!КРІМ ЗАРГОБЛЮВАННЯ ОРГАНІЗМУ-НІЧОГО НЕ СТАНЕТЬСЯ!!я була пампушка сильна й мене всі підколювали поки я сама на себе не розізлилась.Перепробувала багато чого поки не пішла на шейпінг.3 роки занять зробили з мене шейпінг модель-от я вже 20 років не поправляюсь-організм привик до сталої ваги.так що рекомендую спорт й плавання-нічого іншого не допоможе.голодування й дієти допомагають лише на час приймання дієти а перестанете -то поверенете вагу ще й зайвим....заберіть з раціону мучне й шоколадки й займіться шейпінгом чи плавання регулярно і не чекаійте результатів швидко-потрібно не меньше 9 місяців, зато результат буде назавжди,як що плтрібна порада-пишить в ПП

5. Melinda

Melinda Active Member

Думаю що то зло, і варіантів більше ніяких. Тільки організм травлять і все. Краще менше їсти і виключити дуже калорійні продукти з раціону, і таким чином худати, з часом до того теж привикаєш. Знаю з власного досвіду.

6. Lacy

Lacy New Member

7. Snigurochka

Snigurochka New Member

Все правильно, дівчатка ви говорите!!! Я з вами повністю погоджуюсь. Одна моя знайома присіла на ці пігулки, то вона вже наче наркоманка, так змінилась, вона не те що худа, вона ХУДЮЮЮЮЮЩА. Вже 2 роки їх п'є, і нічого не їсть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Від неї чоловік пішов, бо лікарі сказали, що через ці пігулки в неї не може бути дітей і розлад психіки!!!!!
    Нікому не побажаю, щоб у 20 років купляти речі 10 річної дитини :girl_mad:

8. AilataN

AilataN жива

Щоб розумiти дiю рiзних препаратiв для схуднення достатньо прочитати iхнiй склад,зрозумiти його. Ефект вiд них або послаблюючий,або тонiзуючий.Е ще капсули з МКЦ-целюлозою,яка мае властивiсть розбухати в шлунку.
    Що об'еднуе цi препарати?iх потрiбно вживати,в основному,перед iдою,запиваючи ,як мiнiмум стаканом води,що саме по собi зменшуе апетит.
    З послаблюючим ефектом все ясно,маете с...чку таку,що слiдуючий раз задумаетесь перед тим як поiсти.
    З тонiзуючим ефектом-в основному це екстракти зеленого чаю,кофеiну,гiнкго бiлоба,женшеню.Випили перед iдою,тонус пiдвищився,тиск також,енергii вагон, куди вже там поiсти.
    Мораль-робимо мiцний зелений чай або каву,капаем туди настоянку ехiнацеi або женшеню,п'ем цiлий день,i худнем без витрачань купи грошей на дурнi таблетки.

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Допишу,бо телефон розряджався.
    Якщо в свiй щоденний чай ви додасте крушину,яка дасть послаблюючий ефект,будете мати супер-пупер худнучий напiй,який в аптецi коштуе дорого,а вам обiйдеться ну максимум гривень 15.
    Таблетки з МКЦ,мiкрокристалiчною целюлозою,(ще е з хiтозаном,але його окремо не дiстати) розбухають в шлунку,мали б розбухати,але практика показуе(я хотiла iх використовувати для масок на лице)що iх треба дууже багато,так багато,що вже легше наiстись яблук або капусти. Хiтозан класна штука,але в аптеках його не купите.I,знову ж таки,цi засоби треба запивати дуже!великою кiлькiстю води.Так що пийте замiсть того щоб iсти,рухайтесь i буде вам щастя 90-60-90,i менi теж,бо в джинси сьоднi влiзла з великими стараннями))ВЕСЕЛИХ СВЯТ!

9. Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

Мене вчора знайома затягнула на оцінку здоров"я в школу "Здорового харчування". Вони продають там добавки Гербалайф. Хто шо про це може сказати. Виглядає воно все дуже привабливо, люди скидають шалені кілограми, і шкіра стає пружною, навіть розтяжки зникають. Моя знайома похудала за три місяці на 12 кілограм. Тільки от, зрозуміла, що це дуже дорого, як на мене.

10. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

В жодному випадку не купляйте той Гербалайф!
    Він навпаки вам погірше ваше здоровя і в кінцевому результаті збільшить вагу.По гугліть і побачете які негативні відгуки в людей :girl_impossible:

11. Egevika

Egevika New Member

я також проти цього всього. В мене подружка через це до тепер лікується і заробила собі такі проблеми з здоровям, що мало не здасться. Дівчата - займайтеся сексом і їжте яблука...і все буде ок...

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Знайшла таку інфу

13. SuperSweet

SuperSweet New Member

Ми і так щоденно багато зайвого вживаємо (емульгатори, барвники, ГМО...) навіщо підривати здоров"я ще й сумнівними пігулками. Як казала Гурченко "Для того, щоб схуднути потрібно їсти на відро менше". Варто задуматись. Вийняток становлять ожиріння, викликані гормональними збоями. Треба шукати причину а не "чудо-пігулку".

14. Topolona

Topolona New Member

Дівчата хтось щось знаэ про такі таблетки як "ліда"чи "лідаа"?
    може хтось пробував?:girl_sad:

15. Відповідь: Добро,чи зло? таблетки для схуднення

Дівчата! Про шкоду таблеток для схуднення ніколи не сумнівалася! А от недавно почула про харчову добавку "Фібрент плюс йод". Дуже його хвалять, типу все натуральне... і т.д... Хтось чув, чи знає про таке??

16. Snigurochka

Snigurochka New Member

Я про них бачила на стб, в них є психотропні речовини і глисти, які з'їдають нутрощі, тому якщо комусь все одно на сам факт проживання в організмі чужих істот, то дуже важливо вчасно їх звідти прибрати, це роблять спеціальні лікарі, які знаються на цих пігулках....

17. Valeria

Valeria New Member

Однозначно, зло. Сама ніколи невживала і іншим не раджу. Нічого хорошого про такі методи схуднення не чула.

18. vasilka

vasilka Active Member

Привіт усім!! Читаю я ваші переписки... Я не так категорична відносно таблеток для схуднення (якщо нема виходу). Я вважаю, якщо без фанатизму, то вони можуть дати хороший ефект і надовго. Головне не натрапити на підробку. Із власного досвіду: після 2 дітей вага із 65 кг виросла до 85 кг при рості 165 см. Сьогодні моя вага становить 73 кг. 12 кг я скинула якраз за допомогою фіз. навантаження і періодичного сідання на дієту протягом 4 місяців. Вага тримається 2 роки, але я періодично роблю розвантажувальні дні. А от ще 10 кг я скинути не можу. То я сідаю на дієту, ходжу голодна і дуже зла, деколи навіть заснути не можу, то зриваюся і починаю жерти все підряд. А як стаю на вагу після двохтижневої дієти результат -3 кг, а в обємах 0. Я десь читала, що при дієтах людина може втрачати м`язову тканину, а не жир. І зараз я зупинилася на тому, що я таки попробую пити таблетки, але з помірним і правильним харчуванням. І ще я читала, що після таблеток, не можна їсти, як їла до того, бо кг вертаються назад.
    Р.S. Я обов`язково вам напишу про самопочуття і результат, коли почну вживати таблетки. Якщо хтось має хороший досвід, обов`язково напишіть мені і за одно підтримайте.

19. zaderyshka

zaderyshka Member

Я зовсім не вірю, що таблетками можна втримати нормальну форму. Всім звісно хочеться, щоб результат був вже і зараз. Добитись короткочасного ефекту звісно можна. Схуднення і підтримка гарної форми процес довгий і постійний, а не так - наїлась, поспала, посиділа біля компа, таблетку захавала і все добре.
    Я прихильник постійного фізичного навантаження і розвантажувальних днів. До зими так і робила, були дні коли їла тільки печені яблука і кефір пила. і ще регулярно займалась йогою. Потім закинула, розлінилась і звісно мої кілограмчики "наїлись" знову. Але "чайочками" і пігулками худнути не хочу пробувати.

20. Музик

Музик Мартуська

не вірю в їх чудодійність, ніколи їх не пила, не знаю на собі, але враження таке, що не можна отримати стійкий ефект, просто ковтаючи таблеточку. тай будь-яке втручання викликає наслідки, а ще є звикання...
    однозначно зло!