До кого звернутись?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Katrine, 9 Грудень 2009.

1. носик

носик New Member

Відповідь: До кого звернутись?

Дівчата, порадьте плзз, до кого звернутися... У племіниці алергія. Сімейний лікар відправила до Львова здати кров на виявлення алергену. Незнаю куди звернутися, аби допомогти. порадьте прошу

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ми звертаємось в поліклініку на Орлика до Заставного Богдана Богдановича.

3. Vероніка

Vероніка Never give up

носик, раджу звернутись в Сокільники в дерматологічне відділення до завідуючого Томенко або лікаря Хомика, можливо обійдеться і без аналізів.

4. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Порадьте, будь-ласка, хорошого, перевіреного хірурга на Топольній

5. Kom

Kom Member

Федоренко Сергій Трохимович. 2-хірургія. Здається він зараз заступник головного лікаря по хірургічній роботі. Робив мому татові операції 2 на руці з дуже серйозною інфекцією

6. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дівчата, порадьте хорошого сімейного лікаря(я так зрозуміла що у Львові це терапевт?) в 5 поліклініці на Виговського, а ще ЛОРа. Я живу тут поряд, сама не місцева, трохи приперло то і пішла туди, то та, до якої попала, навіть не послухала мене(а мені в грудях тисне і болить, кашляю, голосу нема, підозрюю бронхіт чи щось таке), просто в горло заглянула( а воно чисте), призначила таблетки й усе...

7. arkka

arkka Well-Known Member

в мене брат працює хірургом в лікарні на Топольній, він спеціалізується кишково-шлунковим трактом. Варто уточнити якої спеціалізації хірург вас цікавить.

8. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

зверніться в пульмонологічний диспансер, Устияновича 14 (ззаду готелю Дністер; р-н церкви Юра / гол.корпусу політехніки ззаду), тел. (032) 2740373, (032) 2744225. зверніться до Вікторії Владиславівни, прізвище рос., не памятаю точно, має приймати в пн по обіді. не пошкодуєте.

9. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Kerzenlicht, дякую, може, й сходжу, то не так далеко.... Але я ж не впевнена, омже, мені і ЛОР потрібен... І швидше всього знадобиться лікарняний лист. Я б ще вчора в реєстратурі наїхала, щоб до ЛОР направили, але голосу не маю геть, і, щоб мене почути, треба прислухатися, а кому ж то треба((

10. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Bulavka, сходіть обов'язково, тим більше близько Вам

11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Вже з місяць відчуваю присмак металевий в роті. Якщо не помиляюся, з"явився в процесі лікування зубів, після пломбування. Сьогодні ввечері раптом почала відчувати дискомфорт від цього, присмак посилився. Хтось стикався з таким? Як можна перевірити, від чого це? І позбутися його, звісно.
    Завтра піду до стоматолога, але передчуваю, що вона скаже: причина інша)

12. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

металевий запах з рота зявляється переважно при заворюваннях щлунково-кишкового тракту(гастриту,жовтяниці тощо)...

13. Finya

Дякую, але то не запах, а присмак. А гастрит в мене з дитинства і ніколи такого не було. Я, чесно кажучи, побоююся власне через стоматологію. Бо як встановити, чи це справді пломба/метал коронки таке дає?

14. Vероніка

Vероніка Never give up

Тут докладно описано, можливо це все-таки пов"язано з зубами ?!

15. Finya

Дякс, читала вже) Мене цікавить, як на практиці можна визначити. Бо вскривати пломбовані зуби чи зривати коронки не хочеться (читай, старашенно боюсь:girl_impossible:)
    А щодо кислотності, яка може давати присмак такий, то, за цією статтею, вона має бути пониженою. А в мене якраз навпаки)

16. Dominika

Dominika Well-Known Member

У чоловіка під шкірою голови є невеликі твердуваті червоні прищики. Штук 7-8 по всій голові. Вони йому періодично сверблять і він їх , відповідно, роздирає. Я вже немаю сил сваритись((( До кого піти - дерматолога чи трихолога? І хто може мав таку проблему, порадьте що робити?

17. Ringo

Ringo Well-Known Member

Dominika, ідуть до дерматолога. А він вже Вас скерує,якшо буде така потреба. В нас толкового спеціаліста який займається виключно шкірою голови не так вже й легко знайти. А дерматолог з цим так само стикається.

18. Savchenko

Savchenko Member

Має моя свекруха проблеми зі здоров"ям,В неї вдчуття в роті як то попечений язик і то вже довго, лікарі сказали що в неї клапан який пропускає їжу в шлунок не закривається відповідно, коли вона лежить жовч і сік вертається назад, тому в неї такі відчуття в роті, яле я подивилась препарати які їй приписали і то лише знеболюючі і травяні чаї невіломого походження...Порадьте в пп спеціаліста який би її оглянув,дякую)

19. LoradeGray

LoradeGray Member

З 2008 року відчуваю ниючу біль в районі апендициту і вище. За 5 років обійшла хірурга, гематолога , уролога, геніколога, онколога, терапевта. В мене ціла купа аналізів і узд. Я повністю здорова.Не рахуючи трошки опущеної нирки, але лікарі кажуть, що то норма. Останні 3 дні я просто не можу нормально спати, постійно болить.
    Підкажіть,що робити...

20. Tsypulka

Tsypulka Member

Вам до гастроентеролога треба, (скоріше то не езофагіт, а шлунок чи кишківник).