До кого звернутись?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Katrine, 9 Грудень 2009.

1. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Відповідь: До кого звернутись?

може трохи офф, але не знаю, куди писати.
    підкажіть, де можна знайти доглядальницю для онкологічної хворої? що треба для того, аби потрапити у львівський госпіс - хто цим займається, тощо?
    дякую

2. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

В родича є підозра що має гельмінтів, причому можливий варіант що вони позакишкові (можуть визначатись через специфічний аналіз крові). Питання - який лікар може допомогти в цьому? призначити потрібний аналіз крові, розшифрувати результат, призначити лікування? На таке питання дільничий терапевт нічого путнього відповісти не зміг, лише сказав що аналіз треба робити в якійсь приватній лаболаторії, а який і хто перевірить результат -хто зна. Можливо хтось з вас підкаже?

3. Just me

Just me Member

Взагалі існують лікарі-паразитологи. Шукайте...

4. Olka Sherolka

А де їх шукати? в Медінституті? чи є ще якісь варіанти?

5. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я результати аналізів сама зрозуміла, крові) На бланках вказуються межі норми. Ще є інтернет, в якому можна перевірити. Це на випадок, якщо лікаря не знайдете, а лаборант не зможе нічого підказати)
    Такі аналізи, здається, здають там же ж, де на гормони щитовидки ітп.

6. Olka Sherolka

7. Just me

Just me Member

В санстанції, я серйозно. Там вони найчастіше трапляються :) . І залізнична санепідемстанція має лікаря-паразитолога. А ще погугліть, там щось знайдете.

8. Raven

Raven Мама малятка

В медінституті в центральній лабораторії є паразитологи. Принаймі цілий кабінет з такою вивіскою був заповнений людьми. То є той корпус, що роддом, заходити з права на першому поверсі.

9. Tequila

Tequila Well-Known Member

Порадьте травматолога або невропатолога. Після травми частково зникла чутливість пальців на ногах, навіть тяжко спускатись сходами. Буду дуже вдячна!

10. in todash

in todash Active Member

Дівчата, підкажіть, чи можна десь в центрі Львова зробити рентген зуба без направлення?

11. Hanny

Hanny Active Member

На вул. Л. Курбаса (Бічна вул. Гнатюка), навпроти входу (заднього) в Опера Пасаж, цілодобово, вартість 25 грн.

12. Музик

Музик Мартуська

я робила в стоматологічній поліклініці на Замарстинівській, в тому числі без направлення. здається 14 грн вартість

13. smv

smv New Member

Дівчата, можливо хтось знає чи чув. В мого тата рак простати, лікуємось на Гашека(Броньва), але почули що в Тернополі є лікар , який лікує , здається чистотілом, і дуже багатьом допоміг. Порадьте хтось щось знає про нього, і як туди попасти, чи записатися. Буду вдячна за будь-яку інформацію.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  14. Pomadka

Pomadka New Member

Не знаю чи питання точно по темі.. Якщо ні то перенаправте)
    Мені потрібно звернутись до терапевта. Колись як ще вчилась лікувалась в студентській поліклініці, а тепер змінила місце пропоски і не знаю куди буде правильно звернутись. Я прописана у Франківському р-ні, в яку поліклініку можна піти? Вони мають нову картку заводити???

15. Kom

Kom Member

Франківський район - це Вам певно треба в поліклініку на Чупринки

16. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Поліклініка на Симоненка,2 (але при собі обов"язково мати паспорт)

17. Pomadka

Pomadka New Member

Дівчатка дуже дякую за оперативну відповідь))) Зараз і піду

18. Kom

Kom Member

Все ще залежить в якій частині Франківського району ви живете...

19. vernata

vernata New Member

У моєї тьоті вже двічі витягували воду в районі ліктя, через деякий час набирається нова гуля. Тьотя проживає в обласному центрі. Лікарі розводять руками. Порадьте хорошого лікаря у Львові. І ще, чи потрібно людям, які проживають в області брати направлення до львівського лікаря?

20. я_тут

я_тут Well-Known Member

Дівчата, тут вже колись в темі писали про ортопеда, можливо хтось знає хорошого, напишіть будь ласка