збої лише на роботі? вдома почуваюся добре маю напарницю не цілком адекватну, якої, можна сказати, боюся - пояснити це важко, але псути собі життя не збираюся
Цілком може бути психосоматика. Що робити з роботою можете вирішувати тільки Вам. Особисто я б отак зразу не звільнялася, спробувала б або змінити своє ставлення до поблеми, або вирішити проблему з співробітницею (але це залежить від того наскільки вона неадекватна і чи можливо щось змінити). Ваш емоційний стан розумію, маю схожу проблему. Після травми дуже боюся ожеледиці, часом аж до панічних атак. Дуже часто відчуваю бажання взимку звільнитися з роботи і шукати якусь віддалену роботу вдома. Але подібні думки присікаю (не хочу бути заручником фобії), автотренінг трохи допомагає.
Знайомий має проблему: свербить шкіра, особливо вночі. Якби вбачає, що проблема як наслідок неправильного харчування. І от до кого звертатись: дерматолог, ендокринолог, невропатолог...?
СПЕРШУ ОГЛЯД У ТЕРАПЕВТА ТА ЗДАТТЯ АНАЛІЗІВ, А ДАЛІ ВІДШТОВХУВАННЯ ВІД РЕЗУЛЬТАТІВ І МОЖЛИВО ЛІКУВАННЯ У ПРОФІЛЬНОГО ЛІКАРЯ. --- дописи об"єднано, Jan 18, 2018 --- ПОЧИНАТИ СЛІД З СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ І ЗДАЧІ ЗАГАЛЬНИХ АНАЛІЗІВ, А ВІН ВЖЕ ВИРІШИТЬ. ШВИДШЕ ПРОБЛЕМА В ЕНДОКРИННІЙ СИСТЕМІ. --- дописи об"єднано, Jan 18, 2018 --- ДОПОМОЖУ ПРИ МІГРЕНЯХ ЛФК, МАСАЖЕМ ТА МАНУАЛЬНОЮ ТЕРАПІЄЮ. ЦЕ ДІЄВІ ЗАСОБИ В КОМПЛЕКСНОМУ ЛІКУВАННІ ГОЛОВНИХ БОЛЕЙ. БУДБТЕ ЗДОРОВІ !
ЧОМУ ПІДОЗРЮЄТЕ ПРОБЛЕМИ З ПЕЧІНКОЮ ? --- дописи об"єднано, Jan 18, 2018 --- ЗВЕРТАТИСЬ ПОТРІБНО ДО НЕВРОПАТОЛОГА, НЕВРОЛОГА, ВЕРТЕБРОЛОГА. ДОПОМОЖУ В КОРЕКЦІЇ ХРЕБТА - МАСАЖ, ЛФК, МАНУАЛЬНА ТЕРАПІЯ. БУДЬТЕ ЗДОРОВІ !
До якого лікаря слід звернутися, якщо турбує сильна слабкість, головокружіння, біль голови? Тиск постійно низький, навіть після кави. З цим до невропатолога? (Хочу піти до приватного лікаря, тому варіант звернутися спершу до сімейного (терапевта), щоб він направив до вузького спеціаліста - не підходить).
Скоріше, до кількох спеціалістів, але спершу потрібно здати аналізи. Тут потрібен ендокринолог. Будьте здорові !
Потрібна консультація хорошого лікаря по родимках(невусах), якщо хтось володіє інформацією, то порадьте, будь ласка.
радила б здати на білорубін. Мали таку саму проблему. --- дописи об"єднано, Jan 30, 2018 --- Болить в мене на внутрішньому згині ліктя. Так, наче там щось заважає, тупий біль. На узд судин ходила - все норм. До кого з лікарів йти? Чи на рентген, узд? В мене всд з панічними атаками, вже начиталась інтернет і, звісно, тепер боюся самого страшного. По всіх по черзі лікарях не можу піти, бо можу по часу дозволити собі піти тільки до приватних.
Вже писала в темі про дерматолога ще тут напишу. Маю пляму блідо рожеврожеву підколіном вже десь з грудня, яка з одної сторони розійшлася і є червонуватого кольору а з другогобоку з'явилася також рожева.Колір посилюється після контакту з водою. Тепер і з другого боку середина рожева розійшлася і є червоний контр. Може в когось таке було? І починає свербіти Зранку все бліде але помітне. Може ще десь піти крім дерматолог? Дякую
Цьолко Тарас Романович. Була в нього з таким ж питанням. Приймає на Гашека. Якщо треба дам телефон, пишіть
В мене було точнісінько таке саме, давно, років 8 тому. Один раз взимку, а одного разу влітку, якраз були на морі. Але як проявилося так і зійшло, не пригадую, але було десь дні три і все. Що то було, не знаю, думаю якась алергія, але не стверджую.
Вперше проявилося в грудні і то менше то більше. Сьогодні вже якісь відчуття, що нога терпне, чи така якась важка , але чи то погода чи з тим пов'язане не знаю. Думала пройде а тепер переживаю.
Думаю, що до дерматолога таки сходіть, бо я так зрозуміла, що то вже більше місяця і не сходить, і турбує.
Вас часом кліщ не кусав? В мого тата такі ж симптоми і плями були декілька місяців після укусу кліща, виявилася хвороба Лайма
Була в лікаря. Скерувала мене на 2 аналізи по хворобі Лайма. Хоч кліщ не кусав, але вони виявляється розносять інфекцію на своїх лапках. Тому в мене нема того червоного центру, бо це місце укусу. Казала, що цього тижня я 3 з таким самим.