Може вже й запізно, але. Спробуйте здати печінкові проби. Також можна звернутися до сімейного лікаря, дільничого терапевта, бо тут може бути кілька варіантів.
Можливо комусь знайомі проблеми,з якими потрібно звертатися до лікаря проктолога.Будь-ласка, порадьте гарного лікаря у Львові,щоб дійсно допоміг.Де, куди і як звертатися, чи потрібно мати направлення і як взагалі попасти на прийом?
якщо хочте самі до пульмонолога - рекомендую Кондратьєву з профільного диспансеру на Устияновича (гугль Вам поможе, як не знаєте, де то)
Якщо в калі є кров"яні виділення - однозначно потрібно до проктолога (чи то геморой, тріщини чи поліпи в кишківнику). В нас у Львові дійсно хороший проктологічний центр (медінститут). Можу порадити звідтам Прецеля Ореста Орестовича.
Набрякли і почервоніли нижні повіки на очах. Сьогодні з'явилася тріщинка на шкірі під оком. Шкіра лущиться і пече. Губа трісла і кровить. До кого йти?
то може бути блефарит, може бути, а може й ні алергія ?? теж таке діло - підпухають повіки. можна показати терапевту та й окулісту теж не зле я б дивилась у кого менша черга, а там вже як перенаправить ... йшла б далі
окуліст або можливо алерголог. --- дописи об"єднано, Apr 15, 2015 --- демодекоз?тоді можливо і до дерматолога
Не знайшла відповідної теми, тому пишу тут. Порадьте, до кого звернутися з рожистим запаленням. Дуже потрібно, терміново.
Лікує хірург ініфекціоніст ....єзалежно від глибини ураження. Спершу підіть до хірурга, так надійніше.
В малого дуже суха шкіра на кінчиках пальців рук. То до кого, до дерматолога? Хто в тому добре розбирається?
Шукаю хорошого алерголога для близької мені людини. Потрібен реально лікар-"світило", бо вже де тільки не були, аналізи всі здавали і толку нуль, мусить ходити щодня на крапельниці і вже просто в розпачі.((
Вже третій місяць болить великий палець руки у місці згинання, біль повільно, але наростає. То до ревматолога? Хірурга? Травматолога?
Підкажіть до кого звернутися щоб видалити ліпому(шишка на спині), мама дуже боїться кудись їти, хочу з нею поїхати, тільки до кого незнаю.
Дівчата, скажіть до якого спеціаліста звернутись. Ситуація така. Чоловік мій худорлявої статури, їсть не мало (навіть сказала б багато), але от скільки його знаю, стільки часу намагається набрати вагу. Але це ніяк не вдається. Регулярно ходить в тренажерний зал, а були такі періоди, що не мав змоги ходити, то худнув на очах. Але навіть не це головне. В нього явно зі шлунком проблеми. Щось не те з'їсть, відразу мучиться декілька днів, дуже часто відчуває дискомфорт в животі. І вночі зубами скреготить, інколи а буджу, бо не можу спати під той звук. Якщо скреготить, значить є глисти, правильно? А якщо додати до того всього "недобір" ваги, болі та дискомфорт у шлунку, то мабуть до гастроентеролога піти? Чи краще здати попередньо якісь аналізи?