Відповідь: До кого звернутись? Досить буде для початку і дерматолога з поліклініки. Те, що чухається не так страшно, може її щось подразнює і вона чешеться. Головне, щоб не роздряпувати до крові. Гірше коли активно росте-розрозстається. Таке не можна тримати, а треба показувати... відразу, бо родимки хоч гарні (а бувають у дуже вдалих місцях і формах) та можуть бути проблемні.
Відповідь: До кого звернутись? Дівчата, порадьте може до кого звернутись На початку лютого на лижах дуже сильно стукнулась головою, майже в висок, тиждень була опухша, мала "метелика" під обидвома очима, одне око було набрякше, тоді мені лікар-травматолог на буковелі без ніяких обстежень сказав, що нічого серйозного нема, мінімальний струс, ну і забій, я тоді пила пірацетам і на тому все. Але вже пройшло більше двох місяців, а я маю жахливі головні болі, вони були до того, але після просто загострились, спати не можу ніяк, голові погано, в машині їхати не можу - голову стискає, і те око, де був удар, я відчуваю щось якось не так. Була в невроптолога, в якого до того з головою лікувалась, вона теж сказала, що це від удару трохи спазм судин збільшився і більше ніяких наслідків нема. До якого лікаря звернутись з тим тепер і які обстеження при цьому можуть призначити?
Відповідь: До кого звернутись? Дівчата, маю зразу два питання. В чоловіка страшно хрустять і болять коліна - то до якого лікаря? Бо я щось не знаю, хто тим займається, може, ще й порекомендували, хтось, може, лікувався. А ще де поближче до району Патона є цифровий рентген, я продовжую лікувати голову, треба зробити знімок шийного відділу хребта. Я б радила звернутися до іншого невропатолога. Якщо ця без жодного обстеження вам каже, що все ок - то тікайте до іншого лікаря. До якого, нажаль, не пораджу, сама з головою мучуся.((
Відповідь: До кого звернутись? Може до толкового хірурга чи ревматолога звернутись, так може починатись артроз чи артрит. Ще таке знайшла Тут раджу обовязково почитати http://www.spina.co.ua/simptomy/hrust-v-sustavah/
Відповідь: До кого звернутись? Так, то воно і є, артроз по ходу. Чоловік вже кілька років час від часу приймає препарати з хондроітином і глюкозаміном (речовини для суглобів) причому не наші (там малі дози), а закордонні (колисьза кордоном лікар призначив). Толк є лише коли приймає. Тожі хотілося б толкового лікаря, щоб з"ясувати, чи то постійно вже їх приймати потрібно, а можливо потрібне додаткове лікування.
Відповідь: До кого звернутись? Порадьте хірурга хорошого, бажано в 8 лікарні. Бо чоловік і так не горить бажанням іти, плюс як його відішлють, то потім хто зна коли знов надумає
Відповідь: До кого звернутись? Порадьте лікаря щоб перевірити очний тиск. Дуже часто болить голова, навіть зранку після сну.
Відповідь: До кого звернутись? Мучить мене кашель. Три тижні тому підхопили з малим якийсь вірус, відхворіли однаково, одним з симптомів був сильний кашель. Синок вже давно здоровий, а я кашляю. Легені чисті, кашель сухий, терапевт каже - горловий. Та й сама відчуваю, що він спричиняється подразненням-лоскотанням в гортані, в отій ямці під кадиком. То до лора йти?
Відповідь: До кого звернутись? не обов язково. Просто ларингітичний кашель- найбільш противно-тривалий. він так і до 2 місяців може бути. А лікування при цьому терапевт назначає так само, як і лор.
Відповідь: До кого звернутись? і мій чоловік таким хворіє. вже місяць той кашель його турбує. ходив до терапевта (взагалі то був педіатр, котрий лікує нашу дитину, але нам час прийому підходив)
Відповідь: До кого звернутись? Дівчата,підкажіть де можна зробити рентген зубів,без направлення, на Сихові?
Відповідь: До кого звернутись? Будь ласка, питання термінове! До кого можна звернутись у випадку інсульту? В подруги бабці інсульт, лікарі виявили це аж на 3 день! Вона зараз на Топольній, але там ніхто не рухається, нічого толкового не роблять, лікарі міняються, ліки теж...дурдом. Може є центри де займаються саме хворими після інсульту? Або підкажіть толкового лікаря. Дякую!
Відповідь: До кого звернутись? А в нас є клініки що в тому спеціалізуються? Або потрібне конкретне прізвище толкового лікаря. Бо вона зараз лежить в лікарні швидкої допомоги у відповідному відділі, але толку геть нема(((
Відповідь: До кого звернутись? Я не спец в тому але після інсульту, мабуть, миттєвого результату не може бути. Знаю лише професора Іванів Юрія Андрійовича він в Меді і має приватний кабінет. Можу дати контакти в приват. кабінет, щоб хоч проконсультуватись, він скеровує куди потрібно.
Відповідь: До кого звернутись? Неврологічне відділення Обласної лікарні, зав.відділом Саноцький Януш Євгенович. Неврологічне відділення 8-ої лікарні, Вовчак Мирослав Іванович.
Відповідь: До кого звернутись? Дівчата, порадьте, будь ласка, до кого мені звернутись: болить мене голова, точніше біль у лівій скроні, я не пам'ятаю, чи я вдарилась туди, чи донечка могла вдарити, чи протягнуло... біль така ниюча. Раніше, щоб її відчути, мені потрібно було б трішки натиснути, а останні дні, я провести рукою не можу, так болить. Я не знаю, до якого лікаря мені звернутись, щось переживаю дуже, це ж голова
Відповідь: До кого звернутись? Це швидше за все вас просто задуло...Якщо провести рукою,то неприємне відчуття залишається.Підіть до терапевта. Мене одного разу так задуло, то я просто масажувала голову до тепла, і навіть феном вигрівала, все перейшло за день..Але найкраще піти до терапевта, він порадить..
Відповідь: До кого звернутись? а може так довгий час тривати?бо це вже так з місяць мене болить, тільки тепер сильно, що спати не можу на цій стороні. Дякую за пораду, почну обстеження з терапевта.