Відповідь: До кого звернутись? По аналізах видно що є проблеми з печінкою, до якого лікаря звернутись, може порадите хорошого спеціаліста?!
Відповідь: До кого звернутись? Ми свого часу ходили до того гастроентеролога, до якого належимо, тобто в поліклініку на Руській. Деталей не пам"ятаю, мала була, але зараз все добре.
Відповідь: До кого звернутись? Постійні головні болі, ВСД, порекомендуйте до кого можна звернутись у Львові? лікувалась в чорнобильській лікарні, але то дитяча, та ще й зараз моєї лікарки немає, а від болю вже сходжу з розуму
Відповідь: До кого звернутись? Порекомендуйте, будь- ласка, хорошого дорослого пульмонога. І якщо можна. То координати в приват. Дякую.
Відповідь: До кого звернутись? не впевнена, що точно пульмонолог, але в профільному пульмонологічному диспансері на Устияновича лікар Кондратьєва Вероніка (або Вікторія) Владиславівна, чудова лікар. погугліть координати диспансеру і в реєстратурі вам скажуть час прийому.
Відповідь: До кого звернутись? Не знаю взагалі з чого починати. Зауважила, що віднедавна терпіти не можу деякі запахи, зле від смаженого, взагалі від запаху їжі. Колись могла користуватися кремами для тіла ароматизованими, тепер нудить від них, всі пороздавала. і то вже так десь 2 місяці. Не вагітна))
Відповідь: До кого звернутись? к гастроэнтерологу. У меня такое же из-за хронической дисканезии желчевыводящих. Во время обострений (весна и осень) доходит до того, что утром от запахов уже не только тошнит, а рвет. Есть утром могу только что-то почти без запаха. Пью хофитол (сейчас его нет, какой-то заменитель есть) и постепенно становится легче. Крема с запахом утром - это вообще отдельная история))
Відповідь: До кого звернутись? лікарка Стах Марія ( не памьятаю як по-батькові) - пульмонологія на Устияновича до неї завжди багато народу, але вона дуже толкова
Відповідь: До кого звернутись? За вухом біля мочки вискочила галька десь 3 тому збільшилась, пече таке враження, що пів щоки тягне, червона, порадьте до якого лікаря з таким звертатись, дякую
Відповідь: До кого звернутись? мушу пройти комплексне обстеженя. де то можна зробити найменш болісно для нервів і часу?чи,може,просто до імунолога чи якогось толкового терапевта звернутись? але я з малим, в лікарях/лікарнях львівських мало розбираюсь, Бог милував)
Відповідь: До кого звернутись? Порадьте до кого звернутись при болях в області коліна ззаду, травм не було. Почалось з легкої болі тиждень тому, але з часом біль посилюється. Буду вдячна за контакти лікаря, можна в пп.
Відповідь: До кого звернутись? Підкажіть, будь-ласка, до якого лікаря потрібно звертатися, якщо болить суглоб на великому пальці ноги (т.зв. "кісточка", чи як?)? Раніше турбувало лише при тривалому ходінні на підборах, тепер дискомфорт відчуваю навіть тоді, коли взута у взуття без підборів. Вчора почула ще якесь клацання при рухах тим пальцем. І чи до того самого лікаря звертатися при болях в колінному суглобі? (Біль може бути викликаний невдалим падінням на лижах, відчувається лише при фізичних навантаженнях, наприклад, в тренажерному залі при присіданнях).
Відповідь: До кого звернутись? Можна показатись хурургу з пальцем і суглобом. Однозначно, як на мене, то не зашкодить. Та не виключено, що терапевт теж може стати у пригоді і видати скерування на здачу аналізів на ревмопроби. (Теж мала таку ситуацію свого часу і цей аналіз став для мене інформативним).
Відповідь: До кого звернутись? Допоможіть розібратись до якого лікаря звертатись зі скаргою на біль в області суглобу (самостійно не можу визначити що саме турбує - сам суглоб, судини чи зв'язки). Такими питаннями займається хірург, чи невропатолог?...
Відповідь: До кого звернутись? в тата низькі тромбоцити, нижче норми. до кого з лікарів звертатить з таким? ---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ---------- вже прочитала, що треба до гематолога, порадьте когось, будь ласка
Відповідь: До кого звернутись? Я з такою проблемою зверталася до хірурга-травматолога. Трапився дуже хороший доктор в 4-й поліклініці на Сихові
Відповідь: До кого звернутись? Дівчатка хто знає до якого лікаря можна звернутись,щоб провірити родимки?
Відповідь: До кого звернутись? До ортопеда, ревматолога. В моєї мами таке і на пальцях ніг і рук. В неї якийсь там поліартрит. до дерматолога
Відповідь: До кого звернутись? тобто йти в шкірвендиспансер і там дадуть їм раду? ну дуже вже одна чухається, чи виросла чи ні, не бачу, бо на спині. їх ж ніби якось чи узд дивляться, може то конкретний спеціаліст має бути?