Відповідь: До кого звернутись? можливо є якийсь священник який їй зможе допомогти хоча б словом, молитвою, є ж такі дійсно священники від бога, до яких їздять з різних міст з різними проблемами
Відповідь: До кого звернутись? Не зрозуміло. То проблема = уже факт чи ще надумана ? Для розради, то і всякий (до якого душа лежить і з церкви, яку відвідує чи любить, є ж такі місця коли там буваєш душа стає спокійна як без вітру море) зможе допомогти, і помолиться, і по-благословить і науку дасть, і підтримає.
Відповідь: До кого звернутись? Висока температура, ніяких ознак застуди, підозра на нирку, болить в тій області правда трохи вище, до якого то лікаря потрібно звертатись, бо стикаюсь з таким вперше. І чи в поліклініці на Виговського є хтось толковий?
Відповідь: До кого звернутись? Дівчата, хтось у Львові знає толкового приватного травматолога? Ну або державного, тільки не в поліклініці, бо ті черги то щось нереальне. Дякую.
Відповідь: До кого звернутись? Маю вже досить довгий період часу такі симптоми- холодіють кінцівки, прям стають льодяні і мокрі, мене кидає в липкий піт і дико морозить. Нещодавно таки вирішила поміряти температуру, а там 34,8. І так постійно коли таке стається темпа така низенька. А таке повторюється щораз частіше. Вчора в вечір, потім вночі знову аж розбудив мене оцей сан, калатало так , що понакривалася двома ковдрами з головою, хоч в кімнаті відносно тепло було. З ранку спокій, щойно знову. Аж надягнула куртку на себе, ноги мокрі і зимні навіть в двох парах шкарпеток. Темпа 35,2. Що то таке? До кого бігти? Чи дати собі спокій і то є номльно?
Відповідь: До кого звернутись? Схоже на гіпотермію. Як би для себе, то б вважала не зайвим показати доктору щитовидку. Від того гірше не буде хіба спокійніше. Але можливо і пов"язано не з якимось недомаганням, а з гормональною зміною/перебудовою (ваг+пол+ГВ) у зворотній стан. То минає само собою з часом. Таке ще буває від прийому препаратів для зазпокоєння ЦНС (снодійні ...), але то думаю не той варіант. Тому враховуючи те, що це триває вже для пересвідчення треба показатись ендокринологу.
Відповідь: До кого звернутись? так-так,вам до ендокринолога. можливо тре буде здати якийсь аналіз на рівень гормонів.
Відповідь: До кого звернутись? Правильно радять - звернутись до ендокринолога, таке буває від неправильної роботи щитовидної залози. Ще описані симптоми характерні для вегето-судинної дистонії (холодні кінцівки, понижений артеріальний тиск, можливі "панічні атаки") і це потребує комплексного лікування.
Відповідь: До кого звернутись? Підкажіть, будь ласка: чи можу я звернутися у поліклініку до лікаря, не маючи львівської прописки? І якщо так, то чи це має бути районна поліклініка за місцем фактичного проживання, чи можна звертатись у будь-яку? Знову застудилася, і знову не можу піти на лікарняний, бо лікарня за місцем прописки знаходиться за 400 км звідси
Відповідь: До кого звернутись? такі ознаки присутні при ВСД. А от викликатися вона може різними причинами, в т.ч. і збоєм у роботі щитовидки, серцево-судинної системи, нирок. Перевірити бажано рівень гемоглобіну- при анемії теж можливі приступи ВСД. У мене такі симптоми бувають вже протягом багатьох років, хоча щитовидка в нормі. І що лежить у причині ВСД- невідомо. ---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ---------- можете. Приходите в реєстратуру ( ну або дзвоните), говорите, що проживаєте за "такою то " адресою і питаєте хто ваш дільничий. Йдете до дільничого у час його прийому. дільничий відмовити вам не може. Інший лікар- може відмовити у прийомі і направити до дільничого
Відповідь: До кого звернутись? Мене вчора той можливий ВСД)) цілий вечір калатав. Чоловік не на жарт злякався, а я лежала під двома ковдрами з шаленною головною біллю, тошнотою і тряслася як холодець... Потім розболілось в області серця і так за три години десь аж попустило і пройшло безслідно. Температура при томус 35,8. Таке то... Я не любитель по лікарях ходити, та й ні часу, ні коштів на равзі на то нема. Думаю може то який упадок сил, на весну часто таке буває. Почекаю може пройде. Як ні, то мабуть почну з здачі крові. Якщо цьому причиною може бути низький рівень гемоглобіну, то напевно то якраз воно. Єдине підмітила шо трохи легше стає від солодкого гарячого чаю. Дуже вдячна всім за відповіді, а то мене свекруха поналякувала вже так, що далі нема куда.
Відповідь: До кого звернутись? В мене таке туж бувало коли мала народилась, десь місяців 5, вночі калатало і холодно було, і паніка присутня, а потім пройшло.
Відповідь: До кого звернутись? Ото в мене ото почалося після других пологів. Але воно мені чогось не проходить, а стає щораз більше і триваліше.((
Відповідь: До кого звернутись? Зроби десь УЗД щитовидки як що з нею усе добре, то це просто виснаження організму.Ти коли останній раз відпочивала сама?
Відповідь: До кого звернутись? Гм, трудно з таким, особливо, коли молодше груднічок, але суть вловила, будем старатися виправляти...
Відповідь: До кого звернутись? я теж думаю, що це від виснаження. хоча проконсультуватися в лікаря було б не зайвим.
Відповідь: До кого звернутись? Тата на вихідних з обома гуляти а ти собі вану набрала музику включила ну і півтора години релаксу ( знаю по собі треба себе кохану заставляти ) ---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ---------- Бо мама з гіпертонічним кризом в лікарні це буде гірше
Відповідь: До кого звернутись? jalla, будете здавати кров - здайте і на цукор. так про всяк випадок. коли той стан у вас буває, Ви давно перед тим їли?