До чого доводить недоїдання, голодування

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 18 Березень 2007.

1. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте?

ех.... я худенька від природи.... 170 і 50 кг, стабільно... поправитись можу хіба на щічках.... при тому, не лише не поравляюсь, але й не худну, тобто явно не анорексія і тому подібне))) але від того, що я така, мені теж нормальні фігури здаються великими (наприклад Мерайя Керрі чи Бейонсе), а щоб виглядати, як Джей Ло, мені лише мріяти.... АЛЕ, треба себе любити! мене ж таку чомсь люблять)))

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Оце вже проблема виховання хлопців!!! Тим більше, якщо ви пишете, що це про тих дівчат, які тим і не грішили. І взагалі, що оначає "надають перевагу"?:
    Невже жінка-це лише вибачте кусень м'яса і її будуть цінувати тільки, якщо вона буде худенька...??Маразм,якийсь культ тіла..

3. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

то і ця тема маразм?
    ми тут розглядаємо-смакуємо кістакми-ногами-животами-пресами-м"язами-целюлітами зірок-жінок (завжаючи на те, що кому до вподоби)
    то ми тут теж їх як куски м"яса оцінюємо?
    теж маразматічки?
    бо, пробачте, про моральні якості їх ми судити можемо лише з преси

4. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

не треба все зводити до "кусня мяса"і обманювати самого себе!
    в мене є живий приклад-моя мама,в неї була фігура теж
    чимось схожа до дженіфер...трошки животику,трошки попки...така собі пишечка!
    але ставши на вагу взялася за голову!
    і схудла на 10кг.ви не можите уявити скільки компліментів
    вона отримала у свою сторону!
    і скільки знайомих просять поради...
    і вона у своїх 37років при рості 168,маючи 2-х дорослих дітей важить 59кг.
    не можна себе обманювати і заспокоювати,коли живіт висить і целюліт є ,то цього необхідно позбуватися а не заспокоювати,що чоловіки на кості не кидаються!

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Це як писала Консуело про себе, поправитись важко))) (Консуело вибач що так в приклад приводжу)

Не можу погодитись, інколи в нормальних сім"ях, де батьки в чудових стосунках з дітьми де в дівчат нормальна самооцінка стаються жахливі речі пов"язані з анорексією чи булемією і мотивація проста -бо потрібно для випускного, роботи і т. д. Мою знайому, чудову дівчину єдину дочку прекрасних батьків, незакомплексовану людину ледве врятували-причина була на жаль не в комплексах і не в низькій самооцінці , не можна у всьому звинувачувати батьків і всіх рівняти під одну лінійку. Думаю кожен маю ту фігуру яку має, і кожен є прекрасним по своєму.

6. Імель

7. Consuelo

так я ж для того й написала))))
    до всіх чинників, які перечислила imel ще генетика впливає ))
    але хочу й наступне зауважити - негарно виглядають худі дівчата, які від природи мають схильність до повноти, а також худі дівчатка, які з тих чи інших причин її набирають. Маю пухленьку знайому - вона як худне, робиться непомітна, негарна, мініатюрна якась... а пухленька - дуже гарна.

я веду до того, що взагалі мені не подобається, коли зірки знущаються над собою, себто робляться неприродніми...

8. Імель

9. Vittoriya

10. Імель

і ще ближче до теми додам
    худенькі зірки мені симпатизують більше
    приклад Рене Зелвегер-якою б худою вона не була, це набагато краще, ніж Рене Зелвегер-Бриджит Джонс

ще пригадаю такі яскраві приклади - напишу

11. GONE BABY GONE

не треба говорити загальні фрази,є один секрет,який всім відомий-"менше жерти"
    особливо тим,хто схильний до повноти!

12. Vittoriya

а тут можна писати лише про те, що вже говорилося? :) Я не раз бачила дівчат, які не їли днями, щоб похудати. Бачила навтіь одну дівчинку,яка пігулки пила...Правда від того лише поправилася більше. Кинула то все, почала їхдити на ровері і виглядає супер. А взагалі дієти і пігулки-то відомі способи похудання, не я то придумала, просто до прикладу написала.

13. Consuelo

ні, це ж не спадковість
    є генетичні хвороби, що сприяють повноті (наприклад), або спадкова схильність до повноти (є ж, навіть на ДП, я впевнена, жінки, що слідкують за собою, але мають таку специфіку організму, тіла, що схильні до повноти)

ну ось жінка, від природи фігурова, має ніжні риси обличчя, допустим, набула таку хворобу, як полікістоз, одним з симптомів якого є надмірна вага (не завжди, але є) і поправилась - ясно, що вона не сама, бо так їй захотілось, але це приклад протилежного до того
    або ж сама фігурова, худа, а через депресію почала обжиратися тістечками і тд і тп, занедбала себе, порушила обмін речовин ну і відповідно поправилась

14. Loyal

Loyal Well-Known Member

ой! Я вас прошу! Не так вже багато чоловіків реально знають як виглядає целюліт. Перевіряла неодноразово! Пояснюють, що то просто груба дівчина. І кому коли він заваджав? Перш за все нам, а потім вже ми самі накручуєм чоловіків.
    Прошу не плутати грішне з праведним. Булімію, анорексію з... підтягнутими формами, м"язами, "пружними сідницями".
    Поясню на своєму прикладі. Коли я довго тренувалась, то і компліментів було маса і сама добре почувалась. А коли просто через зміну режиму життя схудла, то ходила в принципі з такою ж вагою, але синяками під очима, поганим самопочуттям і ніхто (!!!) нічого доброго не сказав, крім констатації мого схуднення.
    Тому для мене сучасні моделі не є прикладом для наслідування. Онопко для мене, вибачте, Бухенвальдом попахує. І показувати таке на подіумах не варто з огляду на наших 16 річних. А от гарне підтягнуте тіло типу тої ж Наомі це вже краса, і та сама Лопес не промах. Хоча перша переконує, що спортом не займається, тільки регулярним щоденним сексом... Так що можна гроші на шейпінгах і економити ;)

15. Імель

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А є і інша категорія жінок-які не можуть скинути вагу не тому що як ви пишете багато "ж.руть" а мають проблеми з гормональним фоном, здоров"ям і т.д. То що їм тоді робити??? Може підкажете той секрет?
    Звиняйте за офтоп не втрималась

17. Імель

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

18. GONE BABY GONE

взагалі розмова йде за цілком здорову жінку,без гормональних порушень!
    головне мати бажання і ціль і все можна досягнути у будь-якому віці!

19. Consuelo

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

це правда, якщо мова йде про здорову жінку

я хіба десь писала, що спадковість -це 100% карма??

ні, ні разу, мало того, я просто розглядаю різні випадки, може й намішала, тим не менше, суть моєї думки зводиться до наступного:
    1. будь-яка крайність - нездорово
    2. треба обєктивно до себе ставитися
    3. завжди є причина чогось, яку треба виявити, визнати, і боротися з нею

і щось забагато агресії в темі, це ж не політика, тут радикальними не варто бути :girl_curtsey:

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

Дівчата, хто що думає про гречано-кефірну дієту? (маю на увазі ефективність і вплив на стан здоров"я)