До чого доводить недоїдання, голодування

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 18 Березень 2007.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

авторитетно заявляю - можна, але з фізичними вправами (не тільки і не стільки прес) результат буде не до порівняння швидший і кращий

2. ZoloteSonechko

ZoloteSonechko New Member

розкажу вам свою історію похудання. якось мені мій хлопець сказав, що я маю сальце на животі і потрібно його позбутися. найкращий спосіб це звичайно фізичні вправи, але оскільки, в мене не було часу кудись ходити, а сама я себе не заставлю. і вирішила вдатися до кардинальних мір. тобто майже нічого не їла. після двох тижнів такої дієти, коли сальця вже не стало. я вирішила повернутися до звичного харчування, але не тут то було. їсти я взагалі не хотіла, а коли їла, то зовсім трішечки. була відраза до їжі. вже не кажу про самопочуття. шей вага почала різко зменшуватися. похудала я на 5 кг.(до того я важила 55 при рості 170).зараз все добре. я знову відновила свою вагу. але зробила висновок. на дієтах я сидіти не буду. здорове харчування на першому місці. і їм я після шостої вечора, словом кажучи, коли хочу. так до чого я вела. найкращий спосіб похудання це фізичні вправи. і самопочуття після них покращується.

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вчора їздила добатьків, які мене вже два тижні не бачили..Коротше : мама сказала, що я поправилась на 10 кг. В мене паніка :girl_cray: Від сьогодні до Нового року на японській дієті..:girl_mad:

4. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А в мене як стрес....то зразу і дієти не треба.....худаю...

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я навпаки - ЇМ :sad: :sad: :sad:

6. Damka

Damka миється в бані

Відповідь: Як ви підтримуєте форму?

Привіт усім крім фізичних вправ хочу вам запропонувати Вівсяну діету

Вівсяна дієта

Вівсяна дієта надзвичайно проста: звичайні пластівці «Геркулес» без добавок потрібно заварити кип'ятком, залишити на 3-5 хвилин, і каша готова. Вживати її потрібно без солі, масла і цукру. Бажано, щоб каша була не дуже густа. Приготовлену таким чином вівсяну кашку можна вживати в будь-якій кількості і коли захочеться.

Під час вівсяної дієти пити потрібно мінімум 2,5 літра рідини в день. Краще всього, якщо у вашому щоденному питному меню буде літр зеленого чаю, можна з лимоном, а інша рідина - чорний чай і кава без цукру і молока, соки, наполовину розбавлені мінеральною водою без газу. Окрім вівсяної каші під час вівсяної дієти можна їсти фрукти (за вийнятком бананів і винограду) і свіжі овочі (за вийнятком картоплі), а також знежирений кефір.

За тиждень на вівсяній дієті ви зможете втратити до 3-5 кілограм зайвої ваги.

:girl_spruce_up::girl_spruce_up::girl_spruce_up:

7. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

:girl_devil:
    а ви знаєте, що така втрата ваги за тиждень часу шкодить здоров"ю? :girl_mad:
    нащо таке на форум несете?

8. Damka

Damka миється в бані

imel Я дуже вибачаюсь вийшла невеличька опечатка
    За 2 - 4 тижні можна скинути зайву вагу .
    Для кожної людини ефект приходе по різному
    Ще раз вибачаюсь вийшла опаечатка:girl_spruce_up:

9. Lidusha

Lidusha New Member

Нормальна здорова втрата ваги - це 2 кг. в місяць. Всі інші стрімкі схуднення ( типу 5 кг в місяць) так само стрімко повертаються назад після закінчення дієти.

10. Neverland

Neverland Well-Known Member

Не знаю як там стосовно дієт і кілограмів, але мій організм взагалі має властивість таку, що чи то на нервах, чи просто на розвантажувальному дні скидає в 2-3 дні 3-4 кг, при тому що я абсолютно не спеціально так худну... Бувають скачки ваги по кілька разів в тиждень. Поки що негативних результатів не помітила...

11. Lidusha

Lidusha New Member

Це кількість води в організми і шлаків різна. В мене теж таке буває))) Я говорила про втрату 2-3 кг жиру від вашої стабільної середньої ваги.

12. Chehonte

Chehonte New Member

усім привіт! ви мене надихнули своїм прикладом:)
    завжди боялася усіляких дієт голодування і недоїдання:) але ж вже треба за себе взятися.
    Отож, я вирішила роботи кефірні розгрузочні дні. серед кефірів віддаю перевагу біобаланс. (можна робити кефірно-фруктовий, овочевий, сирний і т.д. дні). В інші дні харчуватися здоровою їжею (каші, овочі, фрукти, нежирне мясо). Знайома так схудла на 18 кг за 3 місяці. мені ж потрібно 7-8. сподіваюся, що все вийде:)

Останнє редагування модератором: 13 Лютий 2010
  13. Loyal

Loyal Well-Known Member

Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте?

При тому, що є такі типи фігури, що навіть як буде на животі жиру майже 0 (зовсім 0 не може бути в принципі), то і в такому випадку буде живіт виділятись.
    а от дівчатка в білих купальниках для мене виділяються хіба ребрами...

14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

і поганим прикладом для дівчаток-підлітків, які потім страждають від булімії та анорексії. Кого Бозя наділила високим зростом і природньою стрункістю-тому супер, але знаю багатьох які заради випинання тих ребер пожертвували здоров"ям. Про мене хай краще животик випинає, це навіть симпатично ніж лікувати потім весь організм. Та й не всі чоловіки полюбляють скелет обтягнений шкірою.
    Яскравий приклад Сніжана Онопка, це не гарно-це люди, страшно+ніколи не забувайте, що камера ще додає зайвих пару кіло, відніміть їх

15. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Ой, дякую -дякую, Грильяжечко :)
    Та шо там говорити, у кожної зірки можна знайти якийсь дефект чи ваду - ми всі земні жінки..... Так це є для мене - тому не ідеалізую нікого. Хоча є для мене один виняток - Наомі Кемпбелл. У неї, як на мене, фігура богині. Принаймні, ніяких фоток з її вадами я ніколи не бачила. Може, помиляюсь? ;)

16. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

мати рідна!
    така худюща!!!
    а брови...:)

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

на всі 1000% згідна!!! А Джей Ло має супер фігурку, така жіночна,сексуальна, а в отих дівчаток-моделей ніц жіночного нема!!! Треба себе підтримувати в формі, але не прагнути, як до ідеалу, бути такими, як ті "вішалки".

18. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

19. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

То тільки мені здається, що вона йде каблуками вперед? :girl_crazy:

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

для мене це абсолютно НЕ є прикладом прикладу
    так це проблема, але проблема перш за все батьків і недостатнього виховання, низької самооцінки, комплексів, це те саме, що говорити, що люди спиваються, бо по вулицях ходять алкоголіки
    приклад, як на мене абсолютно недоречний
    а що таке природня стрункість?
    як і не всі люблять пишок
    навіть більше, мої знайомі - хлопці , чоловіки надають перевагу худеньким дівчатам (лише один з всіх-любить дівчат "в тєлє")
    і доводилося мені чути про ж*пи, пуза, целюліти і щоки в адреси дівчат, які цим зовсім не грішили
    а про те, що мужики не собаки, на кості не кидаються, частіше чую таки від жінок, які знаючи про свої "проблемні зони" так себе заспокоюють
    (до речі можна почитати темку Дефіле на пляжі", там навіть відгуки жінок про фігури є, і там зовсім не про ребра і кістки :))

але це лише моя думка
    Онопка завжди була худою
    але я більшою мірою списую то на її ритм життя, зараз вона трохи поправилась, ніж 1-2 роки тому, коли дужжже активно працювала
    а разгар її кілограмів-найвідвертіша фотосесія ще до початку її зіркового старту
    і додайте кілька кіло,які забирає платформа додаючи кілька сантиментрів
    блистить підйом :)